09 de febrer 2006

MIRATGES PREMIANENCS (4)


En un exercici d'anticipació històrica admirable, els Hermanos de La Salle de Premià de Mar, adoptaren Nuestra Señora del Puerto com a patrona de la congregació local. L'adveniment del Port Esportiu (perpetrat damunt les roques d'en Pons) fou captat amb futurologia divina per aquest col·lectiu docent i, abans de la construcció de l'esmentada andromina portuaria, el patronatge ja n'estava assegurat. Quina maledicció! Aquest port espectral ha portat moltes plagues: pèrdua de platges, projectes lúdics tematiconeuròtics, deixalleries nàutiques, regeneracions costoses/inutils/ecodelirants...Toca riure, per no plorar. Amen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

començo a entendre el perquè de la fixació de la coali amb declara l'ajuntament com a zona laica. El port es va fer per designacíó divina, vale ara ho lligo tot.

Anònim ha dit...

mola la salle

Anònim ha dit...

NO VEGIS LA QUE UN S'ENTERA DE CADA COSA

Anònim ha dit...

El de la dreta al davant podria ser en batlle Batlle, suportant part del pes li faria companyia el Sr. Acebes, (el bien peinao a Premià per a espants d'aquesta Verge) i ja més a l'esquerra, enraderit i entristit en Pau Vodaixa en un brot de passió cristiana aconsellada per en Rodolfo cara morruda(què per cert no surt amb la comfradia)