07 de febrer 2006

MIRATGES PREMIANENCS (3)


Visió de Premià de Mar / Blade Runner / 2020-30 circa / Nota: Ja tindrem dues autopistes més i la vella NII recuperada amb molta voluntat es convertirà en el passeig del Nirvana

5 comentaris:

xove ha dit...

Las Vegas???????????????????

Estanislau Verdet ha dit...

si algun dia Premià arriba a ser així el declararem "seu del club de fans"

De moment deixem la seu on està: "Marina D'Or ciudad de vacaciones, dígame?".

Martí ha dit...

No serà i no és gaire diferent. L'única cosa que diferirà d'aquesta foto serà que a Premià no tindrem el pont que es veu a primer terme i els edificis no estaran tan il·luminats.

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Amic Àngel, espero que puguis treballar molt per a que al 2030 aquesta no sigui la imatge que hom tingui quan vegi Premià. Desitjo que no sigui així,i que sigui un espai més sostenible, un bon lloc per viure, tenir oci, conviure i com no, per treballar-hi i invertir-hi.
Ostres amb en Capel·lo¡¡¡¡ En la salga d'alguns entrenadors que parlen que si els de color són micos o no que baixen dels arbres i això. Veig que això que l'esport et fa obert de mires, a alguns no eh¡

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

agraeeixo el que dius, company Merino, però jo ja estic cansat de batalles perdudes, vull dir que tinc ganes d'un relleu jovenivol, engrescador i forasenyat, ja n'estic tip de paperots i pautes, que mori el merma! VULL ESCOLTAR MÚSICA SOTA LES ESTRELLES!!!!!