08 de febrer 2006

FREAKILÀNDIA FUTBOLERA I FATXA



ICV PORTA AL PARLAMENT EUROPEU LES DECLARACIONS DE FABIO CAPELLO ELOGIANT L’HERÈNCIA QUE VA DEIXAR FRANCO
L’entrenador de futbol italià ha elogiat “l’ordre” heredat de Franco i ha destacat que gràcies al dictador “a Espanya funciona tot i funciona bé; hi ha educació, neteja, respecte i poca burocràcia”
L’eurodiputat d’ICV, Raül Romeva, ha presentat avui al registre del Parlament europeu una pregunta on demana a la Comissió Europea quina opinió li mereixen les declaracions de l’entrenador italià de futbol Fabio Capello elogiant l’herència que va deixar el dictador Francisco Franco. Romeva denuncia que aquestes declaracions suposen una “lamentable apologia del feixisme”, i es pregunta què hauria passat si, enlloc del règim feixista de Francisco Franco, els elogis de Capello haguessin estat per a Adolf Hitler o Benito Musolini.En una entrevista publicada ahir pel diari La Repubblica, l’actual entrenador de la Juventus de Torí afirma que Franco va deixar un país que mereix ser envejat pels italians. “N’hauríem de prendre exemple”, assegura Capello. Quan l’entrevistador li replica que Franco era un dictador, Capello respon: “Però ha deixat en herència l’ordre. A Espanya funciona tot i funciona bé, hi ha educació, neteja, respecte i poca burocràcia. . ."

11 comentaris:

Anònim ha dit...

visca el barça i visca l'amunike i en bogarde

Anònim ha dit...

òstia, el de la foto sembla el Joel Joan però és el Fabio Capelo, ai! quins dobles!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Fabio Capelo, és a dir, Fabià Cabell.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no, CAPELO, no, és CAPELLO!!! pardon pour ça!

Anònim ha dit...

El més greu no és l'apologia del franquisme ( que sembla que ho fa de passada) sinó al cant a una societat cuartelària: Ordre, respecte. En aquest tipus de concepcions la justícia no hi té lloc. La cosa important és l'ordre i la neteja ( sobretot la neteja social)

El que hauria de ser escandalós pels partits que es diuen d'esquerres és l'efecte pastenaga que tenen aquests personatges.( Tots els simàtics i els que no)

Él model social de gran confort, luxe, i consum sofisticat és el que es ven com a desitjable per a tota la població. Són els únics valors als que tots hem de tendir i aspirar, i arrastrar-nos com sigui per aconseguir-ho. Tant els que arriben en patera, els que dormen al vestíbul del Corte Inglès, com els que estem una mica més amunt de l'escala social, i per suposat els que hi estan per sobre, però no arriben als seus nivells.

ALA MERDA TOTS. ( Encara es deu poder dir)

Rodolfo ha dit...

Estic cansat, no només de Capellos i d'altres fatxes, no. Estic cansat en general.

La veritat és que m'estic plantejant comprar-me un patinet i deixar-ho tot enrera.

Anònim ha dit...

Però si està claríssim que fa mèrits per entrenar al Madrid la temporada que ve! Per una altra banda, i acceptant la tesi que o bé no va aprendre res a Espanya o o és un cínic de collons per tornar al Madrid, no deixa de ser un atac gens encertat a la Itàlia d'en Berlusconi. Qui conegui Itàlia sabrà que la població no se'n refia gaire de l'Estat! Tampoc és casual que ho digui a La Republicca, diari equivalent a El País espanyol! Tanmateix, el comentari d'en Capello és vergonyós! Apa, salut i República, i que la Pilarica actuï ce soir!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

6-1,LES COSES CLARES!

Rodolfo ha dit...

clarissimes les coses quedat han.
i yamshes al nou un post mi sobre.
descobert coses he.
apart de vostè la que dir va em.

mentexacta, en fanell diria que.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ostres i tant que s'assembla al Joel Joan, i quan porta les ulleres de pasta està clavat clavat

Anònim ha dit...

6 a 1