06 de febrer 2006

DIMARTS 7: MANCINI I FUNK JAMAICÀ A RÀDIO PREMIÀ


En Ramonet77 punxarà bandes sonores de Henry Mancini al Sound System de ràdio Premià 95.2 fm...dimarts 7 de febrer a les 9 del vespre. L'espai 77 és el Sonorama, un programa dins del programa dedicat a les músiques extemporànies, luxurioses, elegants i "vintages". Acte seguit l'Illa del Tresor, l'espai subespai de l'Àngel Pagès, ens portarà als arxius funkeeters de Jamaica, una raresa de Studio One, gentilesa de Soul Jazz Records.

7 comentaris:

Segarra ha dit...

o sea que más peloteo para el terrible entrenador Rikjard y encima musica de pelicula para olvidar las penas, el Madrid se lleva el gato al agua en champions y en liga, y en copa, wue ya verás abuelete

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

"si el barça peta, s'oblida amb sound system", un slogan publicitari senzill i graciós, no?

marc ha dit...

jamaica i frank reijkjard van sempre de la ma. Per quin mnotiu?

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ja li aniria bé al frank ensumar altres herbes...el Barça ahir feia pena i por, VISCA EL CRYSTAL PALACE! (per saber les grandeses i misèries del CRYSTAL PALACE FC, cliqueu els enllaços d'aquest blog, i accedireu al web de la vella institució britànica i proletària, l'equip centenari de les barriades meridionals de Londres, un club que vesteix de sempre els colors blau i granes)

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

La darrera alegria blaugrana ha estat el RENAULT AMUNIKE.

sonic boom ha dit...

què és un renault amunike, si us plau?

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

mireu els anuncis de la tele i veureu el R-Amunike en acció