06 de febrer 2006

DIMARTS 7: MANCINI I FUNK JAMAICÀ A RÀDIO PREMIÀ






En Ramonet77 punxarà bandes sonores de Henry Mancini al Sound System de ràdio Premià 95.2 fm...dimarts 7 de febrer a les 9 del vespre. L'espai 77 és el Sonorama, un programa dins del programa dedicat a les músiques extemporànies, luxurioses, elegants i "vintages". Acte seguit l'Illa del Tresor, l'espai subespai de l'Àngel Pagès, ens portarà als arxius funkeeters de Jamaica, una raresa de Studio One, gentilesa de Soul Jazz Records.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

o sea que más peloteo para el terrible entrenador Rikjard y encima musica de pelicula para olvidar las penas, el Madrid se lleva el gato al agua en champions y en liga, y en copa, wue ya verás abuelete

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

"si el barça peta, s'oblida amb sound system", un slogan publicitari senzill i graciós, no?

Anònim ha dit...

jamaica i frank reijkjard van sempre de la ma. Per quin mnotiu?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ja li aniria bé al frank ensumar altres herbes...el Barça ahir feia pena i por, VISCA EL CRYSTAL PALACE! (per saber les grandeses i misèries del CRYSTAL PALACE FC, cliqueu els enllaços d'aquest blog, i accedireu al web de la vella institució britànica i proletària, l'equip centenari de les barriades meridionals de Londres, un club que vesteix de sempre els colors blau i granes)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

La darrera alegria blaugrana ha estat el RENAULT AMUNIKE.

Anònim ha dit...

què és un renault amunike, si us plau?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

mireu els anuncis de la tele i veureu el R-Amunike en acció