16 de febrer 2006

ENDRECES COM CONSPIRACIONS







Anotacions traspassades de la llibreta negra al blog. "Aquest és l'àmbit -paper- dels cercles i les nits, volgudes, tancades. Rerafons, percusions, finestres i poc més", "paisatges d'ones enllà de la finestra" (1980 circa), música Jan Garbarek "Places", "L'espai, sempre l'espai. I al costat, el tombant i les dues ombres". Geografia mítica portatil i intransferible: Malters, Solothurn, Lüzern, Serres, Colliure, Bellinzona, Nyon, Susa, Milano, Varenna, Fiesole, Canero Riviera, Davos, Teià, Estella, Como, Mandello di Lario, Chamoux, Flumet, Figeac, Les Contamines, Les Falgoux, Rye, Ivrea, Brighton, Pereda de Ancares, Sasso Marconi, Bologna, Nantua, Montçau Les Mines, Vannes, Morlaix, Edinbourgh, Tübingen, Seven Sisters, Premià de Mar. Suite for String Orchestra / Leos Janacek. Rosa Luxemburg, biografia / Helmut Hirsch. Toots & the Maytals: la primera entrada del mot "reggae" en la variant "reggay" (1968), Bass Culture Lloyd Bradley: la biblia de la música jamaicana. "no hi ha creixement capitalista sense invasió d'espais no capitalistes" Rosa Luxemburg. Proust: una pista de la "recherche" a Jean Santeuil (?). Viatge al fons del mar (Journey to the bottom of the sea) nova secció del Sound System que aullirà el bizarre, la psychodel·lia, les intempestives sonores del dia a dia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a tomar nota por lo sano ante tanta idea suculenta, este francesito es un jabato, felicidades

Anònim ha dit...

nanos de la coali: sabeu que us ha sortit un enemic local? està ficat en aquell patètic fòrum is fòrum, signa acta de kadmandú i està passat de voltes -vaya uno, diría- pobre noi, no?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

gràcies per la informació, però per sort, des del passat estiu no he tornat a visitar aquell fòrum, ni tampoc m'interessa massa això dels "enemics" o el destí de tal o qual premianenc. Tothom fa la seva, i la "nostrada" vila avança en mil direccions no sempre confluents. Jo ja fa temps que vull sumar més que restar. Salutacions i revolta, imaginació i festa!

Anònim ha dit...

fas bé, passem de tonteries i disfrutem de la nostra feina diaria , de la nostra cultura, de les nostres idees i compartim-les amb més amics i amigues