27 de gener 2006

PEPE RUBIANES FOR PRESIDENT !



Pepe Rubianes for president!
Aquest és un bufó com cal!
I a qui li molesti que es rasqui!
I ara una aportació personal al tema...
EspaÑa no és cap nació, és un invent de les classes dominants de cada moment històric.
EspaÑa és un espai geogràfic on, correlativament, hi ha països.
Catalunya, -ja que EspaÑa no és una nació-,
tampoc ho és.
Catalunya és un pais. A mi m'agrada així.
Un país, amb gent, monstres, rics, pobres, llestos, impostors, artistes, pediatres, sardanistes o okupes.
És una opinió personal.
Per això entenc que el Rubianes digui el que diu i com ho diu. EspaÑa? Què és?
Quin deliri amb tanta EspaÑa!
Que soni la internacional!
Collons!
Nota: I pensar que el Rubianes feia temps que em deixava indiferent (des dels temps de Dagoll Dagom).

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Tati!
Ha estat providencial en Rubianes!
Tant comparteixo les seves exabruptes exclamacions que malgrat veure'l per la tv estic intentant entrar a la web de "el club" i dóna error- me cago en la la hostia que diria ell!!!- de com déu estar de saturat a comentaris i confio que recolçaments. Sembla ser que tot l'equip del programa i el mateix Om han rebut amenaces d'allò més feixistes i imprevisibles.
Alçem-nos en i, cantem, voz en grito com és diu en la llengua de més de no seé quants més i que sempre ha estat la meva (vés per on ja ser dos idiomes, més una micona de francès i poc de gallec), la internacional!!

Anònim ha dit...

I si em permets faig ressó del que has escrit al blog d'en Martí Roselló per sí, en aquelles remotes casualitats hi hagués algú que no entrés tinguèssim accès a les teves reflexions : "...la irònica Nació és el punt de dissolució dels interessos i les calles, allí, cofois sota una mateixa bandera, vivim units i agermanants els pringats i els poders econòmics, estem aprenen a ser tots iguats, tots som catalans, units, banquers i aturats, poetes i mafioso, som un sol poble)

La gent que en coneix sap que sóc membre fundadora del teu club de fans però és que hi ha temes (el debat sobre 100 % és un altre)que com en Rubianes me tocan los cojones y no tengo, a veces afortunadamente.
Mis ovarios, dicen los expert@s, me dan pelín más de sensibilidad por lo prioritario y urgente. Léase el cuidado de los menores, su educació y formación adolescente, la salud de mi familia, el lecho donde duermo y los ancianos que se me mueren.Todo bajo el término Catalunya ? o justito al lado? Mejor lo dejo al lado.
Suya afectísima.

Anònim ha dit...

Vísteme despacio que tengo prisa.
Perdoneu, como a bona taquimeca el ritme de les meves quasi 300 pulsacions per minut tenen errors:

"és el punt de dissolució del interessos i les CLASES".

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

mercès senyora Endora, i per si algú no ho sap el Rubianes va ser entrevista al programa de l'Albert Om i la va dir més grossa que ningú (i que prengui nota el Boadella, que almenys el Rubianes ha tocat el que els bufons han de tocar!)

Rodolfo ha dit...

Però que va dir???

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

si entreu a la web de la COPE, programa LA MAÑANA de Losantos, cliqueu i escolteu el programa de les 6, allí a la part final hi ha la transcripció literal del comentari del Rubianes. Una peça d'orfebreria trash!

Izan ha dit...

En Rubianes el que fa és ironitzar i dir el seu típic COLLONS AIXÒ ÉS AIXÍ, I A QUI LI PIQUI...que s'arrasque joer¡

Tot un personatge que diu molt el que d'altres també pensem, això si, a l'estil Rubianes...

Doncs, que soni.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola Jordi, i gràcies per l'excel·lent conferència (inesperada) d'ahir sobre PALESTINA, i molta salut, ecosocialisme i revolta!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ENDORA: Ja començo a notar al clatell els primers calfreds del linxament...benvinguda la teva solidaritat!

Anònim ha dit...

es una indecencia

Corto Maltés ha dit...

el més trist es veure que a l'Estat Espanyol-Espanya o com li vulgueu dir, tot és ú, hi ha molta gent que encara viu amb la mentalitat de postguerra: "hem guanyat, com és que la gent no pensa com nosaltres?"

El de sempre. Molt bé, Pepe. DE fet, si comparem, no és res el que dius comparat amb el que moltes colles de diables del país diuen sobre el PP, sobre el REi, sobre el Papa, sobre la Generalitat i sobre els alcaldes de la població de torn .

Com bé diu Pepe, l'Espanya casposa i intol·lerant se'n pot anar a pastar fang. És que no hi ha cap més, i per això molts diuen que és una afrenta a Espanya? DOncs crec que potser n'hi ha un altra de diferent... i aquesta no ha patit res per les ocurrències de'n Rubianes!

Anònim ha dit...

Casposos más bien sois vosotros, que votais a nacionalistas, y luego decís que los demás lo somos.
Me encantaría que os independizarais de verdad, os ibais a comer los mocos

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

home, jo era caspós, i a força de caspa vaig perdre el cabell central, ara ja no tinc caspa i em pentino els laterals amb orgull, també porto barret angles per quan fa fred i no necessito barretina, tot i que la gorra frigia té la seva gràcia. De totes maneres et saludo cordialment. Jacquest Tati.

Anònim ha dit...

Rubianes es un pocasolta espanyolista encara que pugui dir això per guanyar peles i no podem deixar de pensar que és espanyolista com tots els seus aplaudidors que segur no volen la llibertat catalana i la independencia

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Santi Boli, estas ben retratat amb le teu discurs, ouf! integrisme sense pa integral, biscuits de ruc per dinar i una mica d'Aromes de Montserrat, tot arreglat. I no oblidis salsa de romesco, que l'arrossada pot guanyar intensitat. Mare de Deu de Balsareny! Quin pais que anem fent! apa, visqui el Rubianes (i si vols li podem dir "Rossencs" o "Rossanencs". Em fumo una pipeta de Gauloises i saludo amb el capell. Ai!

Anònim ha dit...

rubianes i tú sou anticatalans encara que ara us munteu a la moda antiespanyola, que visca catalunya catalana

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

això de la catalunya catalana em sona a la catalunya que serà cristiana o no serà. Quina por! Penso jo que Catalunya ja ho és de catalana, si tenim en compte que català és el que hi ha a Catalunya, el que passa i el que ha passat. Fins i tot hi ha gent q

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

...fins i tot hi ha gent que passa del tema.