23 de gener 2006

PUERTO RICO I JAMAICA A RÀDIO PREMIÀEl programa Sound System, ràdio Premià 95.2, emet aquest dimarts un programa dedicat a dues figures de la música caribenya: Ray Barretto (Puerto Rico) i Jackie Mittoo (Jamaica), percusionista i organista respectivament.
En Ramonet77 punxarà el portoriqueny, ànima percussiva de la llatinitat "fussion" (tradició, innovació, jazzístic i salser). L'Àngel Pagès us mostrarà el timbre "Hammond B5" de l'organista més groover de la Jamaica sonora, Jackie Mittoo, llegenda dels pioners Sakatalites i de centenars de discos Made in Jamaica. Dimarts 24 de gener, 21 hores, hora Sound System. L'espai sonor de la música intempestiva de la ràdio local premianeca amb projecció universal! Sintonitzeu-nos.

10 comentaris:

Chesterfield tobacco ha dit...

teniu bon gust, ho feu prou bé, intentaré escoltar-vos, però no perdeu de vista una ració més intenda de l'Estanislau Verdet, eh, macos!!!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ració "intenda" què és? de botiga, de tenda, de què? no entenc la "intenda".

marc ha dit...

informeu del cas Leif Garrett, el Joselito yankee, de nen bonic i cantant a yonkie passant per jutjats o el ruiseñor ros de can bush

Estanislau Verdet ha dit...

Aposto que en "Chesterfield tobacco" és en Fanell (está?)

sobretot per això d'intenda, apart, es clar, de que em citi a mi.

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

El cas Garrett podria ser tracta tal com demana en Marc. En quan al dilema Chesterfield, potser és cert que estem davant del Fanell, més quan en Fanell ja té un component d'impostura en el seu prefix "esta" davant "fanell". Això sí, sempre de manera hipotètica i mesurant el dubte infinit, oi Senyor Verdet?

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

quin vailet aquest Estanislau, sempre "épatant" i "rigolez-moi", entranyable!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

el meu blog està enfollint i perd dades...auxili!

Estanislau Verdet ha dit...

no, jo no mesuro res, jajaja

picasoques ha dit...

punxeu sardanes, collons!

Anònim ha dit...

kina mussika nens wais