17 de gener 2006

JOAN BROSSA, POETA DE LA IMATGE (A MATARÓ)


Desconcertats, navegant entre deliriums, encotillats dins de l'auca on ens volen veure els tot poderosos..Què millor (i qui millor) que una exposició i d'en Joan Brossa? Doncs, està a Mataró (Can Palauet) fins mitjans de febrer.



"Joan Brossa, poeta de la imatge" és una exposició de petit format que aplega catorze poemes-objecte i dotze litografies, més dues pel·lícules de Pere Portabella i Frederic Amat amb guió del mateix Brossa.

6 comentaris:

Rodolfo ha dit...

això d'esternudat per que surt sota el post t'ho has posat tu oi? (l'estanislau ho te) però jo no recordo haver-t'ho posat al teu.
ja vas aprenent a fer bricolatge no?
guai guai.

(per cert no se si has vist que hi ha links que en comptes d'obrir-se en una finestra nova s'obren sobre la teva (a mi eia`xo no em mola perque perds el fil al final) si vols que s'obrin apart copia exactament el codi dels que et vaig passar jo. Sino ja esta be així. jeje

Au!

per cert, t'he enviat un mail.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

DONCS L'ESTERNUT NO ÉS PAS MEU...M'AGRADA!

Rodolfo ha dit...

Si vol li ho puc arreglar perque posi Penjat per...

bueno, moltes gràcies per la seva aportació (sobretot la de l'àngel) al Yamshes en l'apartat de critiques del disc.

llegint-la, hi ha hagut un moment que de cop me n'he adonat que el meu cul no tocava a la cadira ni els meus peus a terra, he levitat!!

gràcies.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

que torni la nit del llibre i les jornades poètiques, sense disseny "mudernu" ni presentadors cridaners, sense pautes i amb lletra menuda, sense burocràcies ni nacionalitzadors deslletrats i puretes, això és un somni en veu alta. Premià tenia batec literari. El català encara no era matèria partidària i la llum no enlluernava perquè feia ombres, penombres i matisos. En Brossa m'hi fa pensar!

Anònim ha dit...

c'est la nostalgie? c'est l'espoir? c'est la maladie? c'est Tati! Llamp de llamp quin blog més xulo!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

MERCI BEAUCOUP MONSIEUR GLIMPSERO.
iMAGINO QUI POTS SER...PER CERT, OU EST GLIMPSE? IL EXISTE ENCORE? QUÈ FEM XAVALS?