02 de gener 2006

ESTANISLAU VERDET


Telex informatiu d'urgència: senzillament és l'Estanislau Verdet. L'any comença bé. L'artista s'ho val. Visiteu-lo a "yamshes en escabetx", el blog d'un geni. Obrim debat. EL LLAMANTOL QUE ES REPRODUEIX ENS INDICA LA TENDÈNCIA

16 comentaris:

Anònim ha dit...

pura tonteria tu i els teus amics de glimpse i els artistes que s'ho pensen com el poeta dels pebrots i el narcisssisme de la colleta

Anònim ha dit...

Gràcies, Glimpse, per les sessions de bona música que he pogut disfrutar amb vosaltres. Gràcies a la poesia i als poetes, que són capaços d'imaginar altres realitats i compartir-les d'una forma bella. Gràcies a la colla, la meva. Seria absurd no veure que ens ha tocat la rifa de l'amistat i que hem sabut tenir-ne cura durant més de vint anys. Una abraçada,
Laura

Anònim ha dit...

l'Estanislau aquest dels collons és un farsant, un capullo i un narcissista. Un tio que no sap què fer i es dedica a plagiar estils dient que son paròdies, rient-se de tot i no salvant res. És el fruit del nou sistema educatiu que porta tant fracàs i de la play station i de tota la merda nova. Abans era tot millor, sempre abans era tot millor i jo no sóc més que un capullo de fira que critico per criticar perquè no tinc res mes a fer i m'ha indignat veure la pàgina web d'aquest tio i veure'l tranquil i feliç i no ho he pogut suportar i clar el critico perquè si però en el fons és un geni, tens raó tatí, és un geni, comprin! comprin!

Anònim ha dit...

sr. Pirata, l'ha clavada. gràcies.
Si, la cosa consisteix unicament en: Tonteria i narcissisme. i si a sobre li afegeix una dosi de mofa dels snobs que no han après mai a fer el capullo sense cap motiu, ja la clava del tot.

El Lletgisme és la millor manera de fer fora sense mals rollos ni esforç la gent freda, inútil, snob i demés fills del mon de la moda (marxen ells). I alhora és una bona opció pels que vulguin reforçar la seva autoestima veient que tot és una xorrada magnífica i no val la pena patir per si es fa el ridícul o quedes malament, això està garantitzat, i és bo.

Lluant la bellesa de "lo" lleig un accepta el mon i als humans. acceptem que som cutres i comencem a disfrutar dels nostres defectes, de les nostres contradiccions, i dels nostres carrets nous de la compra.

Anònim ha dit...

hola Laura, hola Estanislau, aquest és el pa de cada dia, però el FIU sempre està preparat per dir: ACCIÓ I REMOR! Una abraçada! que l'enveja els faci de cavall "hasta enterrarlos en el mar"

Anònim ha dit...

i a mi què, no em saludes?

Anònim ha dit...

Vull tenir l'honor de ser el poeta dels pebros. Espero no ser sol.

Anònim ha dit...

DELS PEBROTS, VOLIA DIR!

Anònim ha dit...

el Éhtanil·lau?
eze shico é mu raro.
ohl·lo digo en zério, no hay quién lo aguante.
Yo cuando ví a zu caza le daría dos ohtiaz, ohj lo húro.

ehj que ehj raro raro eh...
para mi que ehj gay, porque zinó porqué canta? porqué ze peina azin? porqué et·tá tan ossssesionáo cong el perro éze? zerá zoofílico?
panda de rojoz...zon tos unos maricones!

Anònim ha dit...

perdóng, que no me he prezentau!

mi nombre éh: Zacariaz.

Zacariaz Lavasura Porfavó, lampizta de Éhtanil·lau Verdé.

Anònim ha dit...

(en referència al primer comentari) Us heu adonat com 'glimpse' s'utilitza de manera recurrent com a insult? Curiosament, molt semblant a com el PP, que criticava a qui es manifestava (??), a qui era d'esquerres, etc. En fi, serafí. Molt bon any nou a tothom i visqueu vosaltres, poetes del botifarró.

Anònim ha dit...

Hola Xavi: no et sona a "amistades peligrosas", ja veus, i pensar que els que més han delirat contra glimpse sovint s'han fet passar per "homes al servei de la cultura" (i no parlo de cap politic, parlo de gent forta i cepada, "las amistades peligrosas" )... Durant anys hem tingut "amistades peligrosas", el temps posa les coses al seu lloc. és la meva opinió, només cal respirar i entendre que l'espècie humana té la facultat de crear centres del món en els móns dels altres. Salut!

Anònim ha dit...

és un crustaci l'enigmàtic estanislau?

Rodolfo ha dit...

gràcies per la foto!
moltes gràcies

Anònim ha dit...

de moment, del seu arxiu, la més interessant de les paraules segueix essent LLAMANTOL.

Rodolfo ha dit...

a mi també m'inquieten dos conceptes quan van de costat.
son: àvia i serrell.

S'ha escoltat el disc uns quants cops ja?

es veu capacitat ja per fer-ne una petita valoració al "consternant crustacis" del yamshes?