14 de març 2006

JOAN HERRERA VIST PER UN MILITAR


Correu que l'ex coronel Jesús Flores Thies ha enviat al diputat d'ICV Joan Herrera. Com podreu llegir, sobren els comentaris.

De: Blas de Lezo [lasminas6@telefonica.net]Enviado el: dimecres, 1 / març / 2006 10:15Para: info@joanherrera.orgAsunto: Sobre bobos de babas

Joan Herrera, me da la impresión de que una rata se ha metido en la pajarera. Que gentes de su calaña hocen en la charca política muestra hasta qué punto de degradación ha llegado esta pobre España. Lógicamente, la rata Herrera pone firmes al loro Zapatero y le exige no-se-qué sobre el Valle de los Caídos, habla de escudos preconstitucinales, de webs de la Armada que justifican alzamiento del 18 de julio... Lo peor de una rata política como Joan Herrera, no es que sea un imbécil, sino que además sea un rufián analfabeto.

El escudo "pre-constitucional" fue "constitucional" durante cuatro años "constitucionales". Pre-constitucional es la bandera de la segunda república, ya sabe, la república del crimen
El Alzamiento se justifica sólo con la idea de que bobos de babas como la rata Herrera o el loro Zapatero no cobren sueldos políticos de infarto de pagados con nuestro bolsillo.

Y, por último, a menos de que, como les digo a otras ratas de su calaña, no quiera acabar corriendo a pelo hacia la frontera francesa, a ser posible con los cuadros del Museo del Prado, para acabar en una playa francesa cagando en la orilla vigilado por senegaleses, deje en paz el Valle de los Caídos, deje en paz a los muertos y, prudentemente, deje en paz a los vivos.

Sobre España han caído las siete plagas de Egipto, pero en bloque, sin dejar paso la una a la otra, todas a la vez, de colores rojos, verdes, lilas o irisadas... , pero oliendo a mierda.
Pues que Dios nos ampare
Jesús Flores Thies
Coronel de Artillería-retirado
(y peligrosamente cabreado)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

mentres digui RATA al Joanet, la cosa pot passar, doncs és ratolí mascle, ara bé, si li diu RATA a la Dolors Camats, aleshores ja la dirà massa grossa. Preservem la Camats!

Anònim ha dit...

Els militars són la pitjor plaga que té la humanitat. Terroristes amb un uniforme que els dóna impunitat.

Anònim ha dit...

No es jubilen ni de jubilats. Suposant que Espanya existeixi, estan convençuts que Espanya és seva.

Anònim ha dit...

No es jubilen ni de jubilats. Suposant que Espanya existeixi, estan convençuts que Espanya és seva.

Anònim ha dit...

els militars, sense generalitzar evidenment, en fase terminal poden fer coses més grosses que desratitzar la terra, només cal veure que feien els militars antropofags de Trujillo (organitzant dinars de carn humana amb presentació de luxe) o el gran i entranyable militar Idi Amin o el Bokassa que era un "bocas" de campionat. Ja no parlem dels militars balcànics, grans aficionats a la captura de rates, o aquell tal Adolf, que organitzava franquicies de forneria humana. Quines coses. Bé, tampoc s'ha de generalitzar, repeteixo. Ara només parlem de rates i diputats, o sigui, que al costat dels grans episodis, resulta un exercici de grotesc patetisme d'escopeta nacional. La jubilació és una etapa de frenetica posta a punt per l'eternitat que ens espera.

Anònim ha dit...

l'herrera s'estrena a l'auca! i ara a fer un estatut que molesti als rateros, ale, endavant Joan!

Anònim ha dit...

tonteries de soldats de plom o plom sense soldats

Anònim ha dit...

El gran perill és que el plom sembla patrimoni dels militars.

Anònim ha dit...

gràcies senyor militar per haver incrementat el radi de coneixement del diputat JOAN HERRERA, un valor en alça.

Izan ha dit...

Jo estaria molt content de fer empipar d'aquesta manera a un militar que ha fet articles a la web de la "Hermandad del Valle de los Caídos". Un personatge que elogia la figura de Franco com a divinitat, i que justifica la matança de prop de 30.000 persones a Barcelona per a garantir la perdurabilitat del Alzamiento. I com no, d'un personatge que diu que a Espanya "falta un tio con cojones como el coronel Tejero".

Anònim ha dit...

Curiositats.

Aneu al google, poseu la paraula "miserable" i cliqueu "voy a tener suerte" .... voilà!

Izan ha dit...

Anéu al google i poseu:
vivienda digna... i llegiu...

Jordi

Anònim ha dit...

ei un gran aplaudiment per a les diputades (d'icv/iu-socialistes-altres si les haguera) que ahir es varen aixecar fartes d'escoltar tant racisme i masclisme junts en la veu de com diu la Maruja Torres "el encefalograma planchado" d'aquest/aquells país. Un 10, doncs, a aquestes persones, entre elles el diputat Joan Herrera que sense necessitat d'interioritzar el seu gènere va alçar la seva solidaritat amb les dones i el criteri convertint-la en una manifestació comú

Anònim ha dit...

ei l'encefalograma planxat evidentment és l'individu, Zaplana

Anònim ha dit...

Herrera, Camats, Romeva i Boada, el relleu dirigent que necessita ICV!

Anònim ha dit...

no oblideu la SARA MORENO, alias "ANGELINE JOLIE DEL MARESME"

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

COM SOU LA PENYA DE MATARÓ!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

mataronins: no podreu amb els premianencs

Anònim ha dit...

Endora, no la lies que los mozos no están para juegos prohibidos

Anònim ha dit...

jovenes lindos y amables