20 de març 2006

LONDON MEMORABILIA

R77 + JTR + JT = CODE APRIL, 8

11 comentaris:

SPEAKER LLORENÇ ha dit...

ENDAVANT ENTITATS!

Martí ha dit...

Parada i evolució!

Toni ha dit...

Quin bon gust que mostres al penjar una foto del Ronnie Scott's! He tingut l'honor d'assistir-hi i va ser una passada! Salut!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

deus coses:

a)"ENDAVANT ENTITATS, PARADA EVOLUCIÓ" era el missatge que l'speaker local, Sr. Llorenç Bruguera, vocalitzava en una cercavila raríssima d'entitats locals. Festa Major del 74, més o menys!

b) efectivament Ms.Toni, heus aquí el Ronnie Scott's... hi anem aviat uns quans, per l'abril.

C) L'Emma Peel (Miss Diana Rigg) fou la primera icona british!!! "los vengadores", ja veus, els anys aquells la tele era una passada...

369 + 426 ha dit...

Quins collons, tants viatges aquests!! Miradlos ...

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

Senyor "369+426", li proposo un pacte:

vos desxifreu el significat d'aquestes enigmàtiques xifres i jo li desxifro la fòrmula "R77+JTRI+JT=8 APRIL", això sí, sense noms, només amb pistes facilitadores...

Toni ha dit...

Vés que no ens hi trobem, hehe! El Soho és flipant! Apa-li, alço una copa per la bona música!

Sissi Toogui ha dit...

Eo, en la darrera visita vam descobrir ,a Nothing Hill , prop de la tenda que venen poms de porta, un bar on venien preservatius al Whisky de Malta i al Curry. No en vam aconseguir cap , perquè estaven esgotats¡¡ Si en trobeu, els posarem a l’entrada bizarre de casa bcn.

black guinnes ha dit...

Soulbizarre, que vas a montar un sodabeat a Londres? si es així, volem Stereo Mc's, Massive attack, Belle and Sebastian i de cupo català que tal en Sisa, mes que res perque seria el que menys desentonaria, a més, el nom ja el tenim, perque Sodabeat es en anglés, no? Vulem foto Angel travessant el pas de peatons d'Abbey Road.

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

espero parlar amb el KENNY LIVINGSTON (KENNY THE RED) l'alcalde de Londres, i si pot ser amb el regidor de cultura d'aquella localitat, a veure si són receptius a la idea sodabeat! i en quan a Abbey Road, ja toca la foto, anirem al nord de la ciutat a pescar passos zebra!

Toni ha dit...

I en quant als preservatius que et comenta s'Excel·lècia Sissy Toguy, què?