12 de juny 2006

PREMIÀ, ESTATUT, SOUND SYSTEM, DISCOS, TRINIDAD & TOBAGO, CAMINANTS DE MATINADA


El cap de setmana es podria sintetitzar en quatre o cinc coordenades intempestives.

a) l'homenatge permanent al vinil casolà gràcies a una entrada considerable de valuosos discos al meu sound system particular, de la mà de l'altre Àngel, el del Club Pop-Art de Lleida. Material de culte: enregistraments Studio One, Treasure Isle, rareses llatines, psicodèl·lia, garatge...crec que la xarxa còmplice del soterrani premianenc va prenen forma i que, ben aviat, facturarem el relleu als múltiples intents, no reeixits del tot, en matèria sonora. És un avís, l'estiu s'acosta.

b) la selecció futbolaire de Trinidad & Tobago està a l'altura de les previsions. 0-0 amb Suècia. Anem bé i ho celebrarem amb un SOUND SYSTEM (Ràdio Premià 95.2 fm, dimarts a les 9 del vespre) en edició especial dedicat a les sonoritats trinitariotobaguistes. El món dels Steels Drums /Pans, el Calypso i el Soca, a la ràdio local en format Stereo2. A la salut dels oïents!

c) aquest cap de setmana, Premià ha viscut diversos actes de carrer i local. La festa anual de l'AVECA, havaneres i xapes de cava (insòlita combinació), els 25 anys de caminades a Montserrat des de Premià de Mar, una festa brasilenya al Centre Cívic (desvinculada en ànima, esperit i contingut de l'entranyable Brasil 08330 d'altres primaveres), l'actuació de la banda Kativa (amb el suport d'un públic intergeneracional presidit per el Ramon Sala, pare de baixista i eminent ciclista i manobre roig -a la nostra seu-). Una consideració sense mala sang: és necessari que tots els actes locals del tipus que siguin, hagin de portar una banda sonora addicional de tabalers i grallers?

d) un gran desplegament de gent de la Coali en varis fronts, fent campanya visual per l'estatut, treballant a les obres de la nova seu i rebent visites de nous còmplices. Estem creixent.

e) les bases d'un projecte audiovisual sobre la memòria discogràfica d'en Ramonet77 i l'Àngel Pagès. En parlem, prenem apunts i definim contextos.

f) el debat de l'estatut, format televisiu, evidencia un cert abisme entre dirigents polítics, periodisme i públic en general. Començo per els de casa: estic amb el Sí. Del que es tracta és de definir el marc institucional per fer política i societat en el dia d'avui i en els dies dels anys immediats. La via gradualista em sembla encertada. Ara tocarà exigir dels futurs governants una manera de fer considerablement diferent a la que hem patit. Nous protagonistes,noves bases per una reedició del govern catalanista i d'esquerres (noves bases, quedi clar). Els roig/verds, vist el debat, comencem a necessitar noves cares (ànims a Joan Herrera, Raül Romeva i Dolors Camats). El Carod em sembla que està fora de joc (es va creure que acceleraria el ritme del país amb el seu únic guió). El Mas, ai! aquest està en fase ascendent, i gràcies als errors dels altres. En Maragall no hi era, ni en Montilla, ni la Manuela (Iceta em va agradar, però ahir no li tocava). I en Piqué? doncs com correspon a la gent del PP: dir que NO i fer el mateix que ERC amb una papereta que no admet matissos.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Dolors Camats, for president.

Anònim ha dit...

La Camats pot ser el futur

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el futur em temo que es diu MAS! i la culpa la tenim els esquerres, uns més que altres, però tots plegats...tant de bo m'quivoqui.

Anònim ha dit...

esteu fen una programa de pebrots de bo que és

Anònim ha dit...

Em temo que no t'equivoques JT. Tal com ara està el panorama, el futur es diu Mas. El PSC sembla disposat a retirar el Maragall, i a substituir-lo per aquest polític de perfil gris que és en Montilla. Així no correrà cap risc de guanyar les eleccions i deixaràn via lliure al cadell del pujolisme. Si volguessin competir amb CiU els convindria més un Castells (ex estiuejant de Premià, per cert) i la persona més reconeguda del govern actual.

Anònim ha dit...

I TANT!!!!En Castells, la joia de la corona sociata, ojalà el Castells fos el president, té les virtuts necessàries: no diu tonteries, és pencón, no és de l'aparell montillaire, estiuejava a premià de mar (això és definitiu) i està plenament en consonància amb un govern que tingui present a ICV-EUIA i pari el carro de les mil carotades. Va estar a taula de canvi, nous horitzons i moltes coses més. SANT CASTELLS ENS SALVI!!! I VISCA LE TRIPARTIT FASE 2:

CASTELLS PRESIDENT
HERRERA CONSELLER PRIMER
BENACH CONSELLER SEGON
BOGARDE, SEMPRE BOBARDE, CONSELLER DE LA RESTA DE CARTERES

I A GUANYAR!!!!!!!

Anònim ha dit...

En Castells és un neolliberal... és que no tenim perfils més progresistes i alliberadors a l'esquerra?

Anònim ha dit...

Alvalle, d'això se'n diu deixar-les anar com els burros els pets. Se'ns dubte pots trobar gent més progressista i d'esquerres que en Castells, però d'aquí a qualificar en Castells de neo-liberal...
Fer discursos bonics, però utòpics i demagògics és relativament senzill, i d'això ens en sobra a Catalunya. De gestors eficaços amb visió social n'anem molt més mancats.

Anònim ha dit...

Alvalle a la nevera i ben fresquet. En Castell a Palau i Molt Honorable President! Us imagineu que els neoliberals fossin com en Castells? Per cert, ahir van parlar d'en Bogarde al Minoria Absoluta (MA)!! Vaig riure molt, jeje! Penya Bogarde: podríeu enviar un mail als MA i expliacr qui sou!! Segur que us truquen! (Broma, naturalment!)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Amics i amigues:
com que està complicat adquirir el Winston Bogarde per fer de president, jo penso que Castells és positiu. No és pas neoliberal (no és pas un sala martín o un rodrigo rato, no fotem!). El Toni Castells tira a socialdemòcrata clàssic i és seriós i poc amic de l'aparell capitanista del montilla.

Ja m'agradaria que el president fos un Boada o un Romeva, o una mossa com ara la Camats. El realisme m'evita propugnar-ho.

En Castells és el nostre home. Premianenc d'estiu. Alguns coneixem bona part de la seva familia. Bon rotllo. Un tio legal, vaja!

però en Bogarde seria la solució!
encara el podem fitxar, m'imagino el Winston fotografiat a les escoles dins d'un marc, el Bogarde inaugurant plantes de residus, carreteres, auditoris, sex-shops.

En Bogarde llegint el missatge de cap d'any!!!!!

En Bogarde per sant jordi convidant a la xocolatada a Palau!!!

Bogarde!!!!!

Anònim ha dit...

Company Tati:

fas bé en considerar el tema dels tabalers. Està molt bé que es facin pràctiques de cultura popular i tantes com facin falta.

El que tens raó és això de que potser es fa un gra massa.

Darrerament la regidoria de cultura està monotemàtica i monocorde i quan es fan altres coses, s'acaba embolicant tot de nou amb tabals i gralles.

Estaria bé fer un pas per tenir un programa cultural diferent, amb noves idees i més obert de cultura de tota mena.

vosaltres els de INICIATIVA I ESQUERRA UNIDA teniu experiències bones amb en SÒRIA i l'ALBAREDA i ho haurieu de preparar per tornar a marcar la línia.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

prenc nota, Pirata, proposes sentit comú i en parlarem amb tota la gent de la coali (cada dia en som més i es nota)

Anònim ha dit...

Plataforma per la Marina Geli for presidenta!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

PER CERT: La Marina Geli i la Marina Rossell s'assemblen bastant. Proposo directament a la GISSELLE BUNDCHEN , la model brasilera. Guanyem !

Anònim ha dit...

una candidata brasilenya no seria acceptada per ERC.

DE FET NO ELS AGRADAVA EL 08330 BRASIL.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ESTEU INSPIRATS I ESTIVALS!

Anònim ha dit...

Jo crec que els únics que estarien en contra d'una candidata brasilenya serien el PP i Unió (croats del catolicisme). Els d'ERC fins i tot acceptarien la cooficialitat del portuguès brasiler!
Inclús Convergència, "si és pel País" farien els ulls grossos (en aquest cas l'expressió té un doble o triple sentit).

Anònim ha dit...

Jo proposo directament a MARIA LA COCOTERA (cuidado que va de lado, alerta que da la vuelta)

Anònim ha dit...

CONFIRMAT:

CANDIDATA PACTADA ENTRE PSC / Convergència SENSE Unió / ICV-EUIA / ERC.

EL SEU NOM ÉS:
GISSELLE BUNDCHEN

Curriculum vitae:
model potent.
nòvia en crisi de Leonardo di Caprio.
nòvia disponible per tots els que vulguin.