19 de juny 2006

HEM GUANYAT ! (PER PRIMERA VEGADA !)


A la foto apareix la Junta Directiva de la Penya Bogarde celebrant la reelecció del president Enric Almar, el passat divendres. Celebrem, també, el triomf del Sí (els que tenim doble militància a la Penya i a la Coali). Lamentem la forta abstenció. Hauria estat bé que els que no volien ni el Sí ni el No haguessin votat en blanc i així ens estalviariem l'especulació sobre el sentit de no anar a votar. Visca Trinidad & Tobago !

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc la sensació que ha guanyat el "buenu"

Anònim ha dit...

certament...ha guanyat el "buenu", és a dir, el "anar fent", que sempre és millor que el "de derrota en derrota" que habitualment practiquem per masoquisme. Doncs: què caram! BUENU!!!

Anònim ha dit...

bé per ICV que ha fet bona campanya sense merders i explicant el contingut del text.

lamentablement hi ha massa abstenció i s'hauria de pensar el tema.

el que no m'agrada és que la gent es queixi tant quan en un referendum hi ha la opció legal del vot en blanc que és més clara que la còmoda abstenció que tothom es vol apropiar.

i si els partits fan un canvi d'estil, que torni el tripartit amb formes noves i humiltat.

bé per Iniciativa.

Anònim ha dit...

carod dimissió !
bogarde president !

Anònim ha dit...

Comentaris post referendum

El PP segueix insultant la democràcia que diu defensar.

Mas reclamava un lideratge fort a Catalunya, referint-se a ell mateix. Serà pedant el tio: "dime de que presumes y te diré de que careces"

Però el record guiness se l'enduu ERC que ha aconseguit disseminar els seus votants en 5 opcions: el No que reclamava, el Sí que van preferir bastants, el vot en blanc que va sobrepassar el 5%, el vot nul que va arribar a l'1%, i l'abstenció, una opció a la que més d'un es va apuntar perquè a més era còmoda.

Anònim ha dit...

POtser darrere l'abstenció hi ha històries particulars. Alguns sí que van passar del tema -per mandra, per indecissió, per desconeixença del text, perquè tant li fot...-. D'altres potser no van poder o van tenir altres prioritats. L'important és que gairebé va votar, i que dins d'aquesta, l'opció "tirem endavant" va guanyar.

Anònim ha dit...

"gairebé va votar la meitat de la població adulta de Catalunya", volia dir.

Anònim ha dit...

Victoooooooria, tu regnaràs! Oh, Déu, tu ens salvaráaaaaaas! És tan bonic guanyar!

Anònim ha dit...

jo penso que el SÍ és per ANAR TIRANT, això sí, endavant. No és mala opció. Mireu com s'ha posat el PP ! No anem tant errats !

Sobre l'abstenció, d'acord Toni.
L'abstenció és difusa i difícil, té una part estructural, una part tècnica, una dosi de mandra, una dosi de protesta, una dosi de "pose: a mi no m'emboliquen els politics", una certa abstenció deliberada i activista, una abstenció de barbacoa, una abstenció de platja, una abstenció de baixa laboral i febre, una abstenció lúdica, una abstenció que s'absté d'abstenir-se, i així infinitament.

Anònim ha dit...

L'estatut, amb més o menys fortuna és un tema superat. Felicitats als qui vau optar sense titubeigs pel sí. Vist la reacció posterior, menys mal que el no catalanista no ha tingut gaire èxit.

Girem full i encarem les properes eleccions, que ens hi juguem molt, i alguns ja s'ho veuen guanyat!

Anònim ha dit...

CAMATS+CASTELLS+BENACH, PRESIDITS PER BOGARDE=TRIPARTIT RENOVAT I INVENCIBLE AMB ESTATUT APROVAT!
SALUT I REVOLTA!

Anònim ha dit...

icv-euia pujaran molt i ja veureu com va de debò,han fet un excel·lent treball de campanya, de responsabilitat gubernamental i d'organització social. Es pot millorar, molt i molt. cal creure's el projecte.

Anònim ha dit...

el sistema de partits està allunyat de certs sectors de la societat, però això no vol dir que les eleccions i els referendums no siguin legitims, es pot votar en blanc com diu en tati. No s'hi val a dir que passem de tot i ja està, aleshores es complica massa tot i la dreta es posa medalles antipolitiques i es munta el populisme de sempre. necessitem més cultura politica malgrat la ineficàcia de certs partits o de politics concrets. Jo penso que la politica és necessaria i que més enllà dels partits segueix exitint en diversos planols de la societat. icv es preocupa de que hi hagi participació durant tot l'any i no només quan hi ha eleccions. Alguna cosa fan b´`e, altres no. Acuradament hi ha gent que es dedica a fons i gent que només es columpia dels mass-media.

Anònim ha dit...

el local de la coali estava a tope el dia del saura i el local servirà per creixer més, estem de moda a premià