24 de maig 2006

TRINIDAD I TOBAGO, APOSTA SEGURA AL MUNDIAL FUTBOLER





















Després de la champions (el futbol és així) tenim el mundial....i la millor aposta és la selecció de TRINIDAD Y TOBAGO....humiltat caribenya, steels drums, calypso, socca music, palmeres i rom!!!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

JA TENIM MOTIUS PER VEURE EL MUNCIAL DE FUTBOL!!!!VISCA TRINIDAD Y TOBAGO!!!!!!

Anònim ha dit...

Algú dubta de l'eficàcia de Trinidad y Tobago?

Ja tenim equip!!!!!!

Anònim ha dit...

Divertit i pintoresc`
però pregunto:

Amagues la destrossa de la CISA?
Amagues el pla destructor de l'agricultura?

seguim amb el futbol.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

al programa SOUND SYSTEM de ràdio premià tenim una secció anomenada ARXIU BIZARRE, coses rares de la vida, a partir d'ara en formes part, les teves cartes són una antologia de la premsa freakie i casposa, estil COPE, adaptades a la mediterrània. La Cisa? caram! aquesta sí que és bona! tants anys anant a l'Aplec (aquest any també) i ara em dius que m'amago. Agricultura? però si el meu cognom és Pagès! bé...mentres la mediterrània que tú defenses a capa i espasa sen's mort, jo et saludo des de la meva mansió caribenya (ara soc molt ric, gràcies al 3%). Hola, soc EL TEU CORRUPTE BANANERO!

visca la música i el futbol!

Anònim ha dit...

Tatí, no pateixis. L'altre dia vaig veure una imatge aclaridora:

el JR amb un capell de palla de genuí estil pagès català de tota la vida, fent teatre amb nens a una escola. No sé si són els mateixos nens que van anar a la super mani o són la cantera de futur de la lluita anti-especuladora (vaja, una espècie de Masia culé -per això portava barret de palla, i també per reafirmar la seva vocació agrícola)

Ja veus ...

Xavier Traïd ha dit...

Per 'Trinitat', la del Sound System. Agermanarem les palmeres Trinitàries amb les del Pla de l'Ós. Del futbol ja en parlarem; sempre ens quedarà el Calypso (el musical, és clar).

Anònim ha dit...

Collons Traïd! Sempre encertat.

En el Calypso no hi han diferències: és l'esclat d'uns ritmes frenètics!!!!

Anònim ha dit...

el calypso és un puticlub de cabrera a la NII

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

A l'atenció del Senyor SPEAKER's CORNER. I dedicat a la Senyora SUBI, els companys de ràdio premià i el Doctor Rosselló:

Estic bastant en consonància amb vostè (sr. Speaker). Tot i això no comparteixo la caracterització negativa de l'adversari en base a que aquest empri un capell. Jo mateix soc usuari de capells, per exemple disposo de varis models:

a) gorra beisbolera (no m'agrada massa però és pràctica)

b) barret Pork Pie (aquest és el meu preferit, ala curta, negre, en combinació amb els meus Fred Perry esdevé molt "resultón"... Mod, en definitiva)

c) casc de ciclista (és lletgista, però segur)

d) gorra sense visera (color beige/sèpia, útil per tapar la clepsa i protegir l'efecte de l'Ozó).

Dit tot això, capells a banda, m'encanten els costums agricoles, tot i que haurem d'acceptar que la majoria d'agricultors del Maresme no estan per la feina, preferexien vendre les terres a les immobiliaries i sant-tornem-hi, la qual cosa en temps de recerca de "bons i dolents", hauriem de començar a pensar que hi ha pagesos i pagesos, alguns molt espavilats que han fet l'agost amb territoris perfectament urbanitzables com ara el Torrents.

Tot i això, el més senzill és tirar de veta amb la frase standard ("tota la culpa és dels politics") i etc...

CONCLUSIÓ:
a) He adquirit un super BUNGALOW de luxe a les platges de Trinidad. La meva pràctica mafiosa em permet viure a cos de rei.

b)Ara soc feliç a les Antilles.

c)Tinc un criat britànic pel-roig que es diu SPALDING.

d)També tinc una flota de vaixells d'esclaus dirigida per el meu capataç, el capità Allan.

e)De tant en tant compro narcòtics a OLIVEIRA DA FIGUEIRA

f)jugo a golf amb RASTAPOPOULOS (conegut com MARQUES DE GORGONZOLA, i magnate cinematogràfic, contrabandista de joies i membre de la secta KI-OSH, la dels cigars del Faraó).

VISITEU TRINIDAD Y TOBAGO,
Us esperem! Sound System!

Anònim ha dit...

Fabulós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tintin existeix, Tintin viu.

Xavier Traïd ha dit...

Alerta Tati! Els Dupondts ensumen les illes des del jet d'ales de geometria variable de Laszlo Carreidas!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Certament amic X: el jet de Laszlo Carreidas (l'home que no riu mai) està preparat per aterrar...però jo he posa't la meva fortuna en un lloc segur (ara no sé si soc mil·lionari o multimil·lionari). En cas de que Carreidas vulgui intervenir, cap problema, tinc un magnífic pilot estonià (PIOT SZUT) que em portarà al paradís fiscal de ARUBA (l'illot protectorat holandes on estiueja Van Gaal, el mestre)

Anònim ha dit...

A veure si fan un partit de Trinidad y Tobago per la tele i el veiem junts. TRINI&TOBBIE.

Anònim ha dit...

frikiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

SI A L'ESTATUT!