22 de maig 2006

Bizarrades sòniques i northern soul al Sound System de la ràdio PremiàAquest dimarts el Sound System de ràdio Premià (a les 9 del vespre) proposa dues visites als arxius incunables del Northern Soul d'en Tati/Àngel i a la bizarrada sonoràmica d'en Ramonet77. Residus tòxics dels clubs provincians britànics i experiments sonors dels primers temps de la sonoritat Hi-Fi. Sabeu què és un Theremin? Mireu la foto i escolteu el programa. Feu-ne còpies! Ready, Steady, Go!

16 comentaris:

bellotero pop ha dit...

quina guapada!

oïent ha dit...

qui és aquest senyor sèpia que sembla un extraterrestre????

endivinaire ha dit...

en pau vodaixa canviant de registre

endevinaire segon ha dit...

Vodaixa extraterrestre? caram quin camaleó està fet.

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

l'home sèpia! podria ser Vodaixa, podria ser Verdet, podria ser un esportista de l'antic diari esportiu "DICEN" (els més grans recordaran l'únic diari sèpia del món).
l'home sèpia és l'inventor de l'aparell "THEREMIN", una mena de Cerebrino Mandri sonor, una mena de Fluomicil vibrador, una mena de Cebralín "quita-manchas" acústic. Per més detalls sobre l'identitat de L'HOME SÈPIA, de l'andròmina THEREMIN i de la seva trajectòria vital...escolteu la recepta RAMONET 77 al Sound System del proper dimarts 23 de maig a les 9 del vespre a la ràdio internacional de Premià de Mar

Anònim ha dit...

conxo!

fans de la ràdio ha dit...

Quan emetrà RÀDIO PREMIÀ per internet? ho volem!

Estanislau Verdet ha dit...

no us ho creureu pero el dia 15 (dilluns passat) pel meu aniversari (el nostre) a en pau vodaixa li van regalar el somni de la seva vida, un dels somnis que feia temps que perseguia: un Theremin!
o sigui que no anaveu massa desencaminats!

escolteu el "the art of theremin" de la clara rockmore, per mi el millor disc amb aquest instrument (i la millor interpret)
i per saber-ho tot aconseguiu la pelicula "theremin, an electronic odissey" (jo la tinc) és un documental que ho explica tot, des que va neixer fins ara.

i bueno, anunciar-li, tati, que he fet uns afegits a "m'agradaria ser un lemür" i en la versió oficial del disc de l'estanislau hi sonaran theremins!

fa 4 dies que el toco, pero ja sona una mica, testimonial (tabaix)

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ESTANISLAU!!!! Vos sou una caixa de sorpreses constant! o sigui que disposeu d'un theremin de debò? podriem concertar un SOUND SYSTEM amb vostè, la seva obra discogràfica i el seu theremin...i la seva familia premianenca a l'estudi de ràdio premià

YODA SONORA ha dit...

THEREMIN SERÀ ESCOLTAT

JTATI SOUND SYSTEM ha dit...

Ramonet77. L'Estanislau ha entrat en fase "serendipity", en parlem aquesta nit.

Mr. Hulot ha dit...

Sempre he cregut molt en les coincidències/confluècies.
Serendipity és el camí.

Estanislau Verdet ha dit...

Notícia: Avui he masteritzat el disc de l'Estanislau amb en ferran Conangla (el gran masteritzador d'aquest país) i ha quedat realment be. O sigui que la versió que sortirà a la venta, apart de dur la versió amb Theremin de "M'agradaria ser un Lemür" i algunes millores a "Yamshes en Escabetx", estarà tot masteritzat (o sigui que sonarà molt millor i més fort que la que teniu fins al moment)!!
Ja falta poc! (Rodolfo...)

Ah! i els dissenys ja estan gairebé enllestits, em penso que riuran una mica...

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

El dia que "VERDET, EL MAG SÈPIA", vingui a Ràdio Premià, hi haurà sarau multinacional. Com frissem per tenir-lo entre nosaltres!

Estanislau Verdet ha dit...

Ralph!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ralph? doncs: fal!