27 de setembre 2006

LA JUKE-BOX DE L'SPORT MATIC (CA L'AVI)


Heus aquí una Juke-Box. La fotografia ens mostra una instàntania lletgista, però del tot, efectiva. La Juke-Box era la clàssica màquina discotequera que presidia sales de joc i altres establiments similars en els temps en que el VINIL era el rei. En Ramonet77 i l'Àngel Pagès (Stereo2) estem capficats en un projecte que anomenem DISCOTHÈQUE. Volem tractar, a escala local, la presència del vinil discogràfic, en uns anys decisius de canvi sonor i de transformació de la cultura popular. Parlarem de les discoteques, dels espais sonors pretèrits i dels materials relacionats amb el vinil.

Des d'aquest blog us lliuro un homenatge a la memorable Juke-Box d'una sala de jocs premianenca dels anys setanta. La Juke Box de Ca l'Avi, de la sala de jocs SPORT MATIC, situada davant de l'antic Bellamar i al costat del que va ser pioner dels puticlubs premianencs (el desaperegut bar Mónaco). Sport Matic, hores d'ara reconvertit en restaurant de gamma baixa, era un centre de reunió d'una colla de joves. La memòria encara no falla. Gent com qui us parla, com en Jaume "El Noi", en Cesc, en Sebas, l'Albert Casas, en Mingo, etc, formaven part l'any 1973 dels privilegiats que visitaven l'Sport Matic. Costituien una de les branques d'un projecte en vies de naixement...Un any després, aquesta colla i altres de procedències diverses, es van barrejar per dónar llum a un grup inclassificable: Taula Rodona. Els "sportmatics", els de l'espai parroquial, els excursionistes i altres submarins, desembocaven en un fenomen irrepetible.

Vull mostrar un llistat dels singles que integraven el cançoner d'aquella Juke-Box iniciàtica i sonoràmica:
Je t'aime (moi, non plus) de la Jane Birkin,
American Pie de Don McLean,
Riders of the Storm de The Doors,
Sacco & Vanzetti (here's to you) de la Joan Baez,
Samba pa ti de Santana,
Song of my father de Chicory Tip,
Santa Fé de Titanic,
I'm a Man de Chicago,
Imagine de John Lennon,
A Horse whitout name de America,
Without you de Nilsson,
Alone Again (Naturilly) de Gilbert O'Sullivan,
La reina bruja de New Orleans de Redbone,
Mammy Blue de Pop Tops.
I moltes més.

Demano a Jaume el Noi, si la seva memòria està en forma, si pot recordar qui era l'autor d'un tema que cantavem plegats davant de la màquina..."Big Fat Orange Man"...quan sonava un dels nostres, en Sebas, va petar el vidre d'una Pinball/màquina de mil·lió.

73 comentaris:

Anònim ha dit...

això que acabo de llegit és SOBRECOJEDOR i és un material de valor incalculable. Per imaginar que passaria so més gent fes exericicis memorials com aquest i aplicats a la mateixa matèria o a matèries diferents. La lletra petita encerta molt el que la lletra gran simplifica massa. Enhorabona i sort en la teva recerca.

Anònim ha dit...

El que recordo és que, en aquestes maquinetes, mai no hi havia cap disc d'en Lluïset. I ja no diguem de qualsevol altre representant de la nostra secta. Ai, potser algun d'en Serrat i poca cosa més. En aquestes màquines també vaig parendre que jo no era d'aquí.

Rodolfo ha dit...

foto lletgista, foto lletgista!
LLEF!

Anònim ha dit...

He fet algunes investigacions:

La cançó era "Big fat orang uman"
el grup els Jungle Jim.

El noi sempre al seu servei.

la mirada ha dit...

Jo de Juke-Box també n'he vist, però ja no eren de les bones, de les de vinil. Eren Juke-Box amb cd singles, "tremendo". El mateix aspecte que les clàssiques però amb música de zeros i uns, sense el crepitar de cap agulla.
Estava aquí a Premià, en un Pub horrorós (la memòria selectiva me n’ha fet oblidar el nom) situat al costat de la “Churreria” de la Gran Via i era el lloc ideal per aquest tipus d’aberracions dels 90 que intentaven recrear l’estètica clàssica tot barrejant-la amb les noves tecnologies. Un altre exemple serien aquests telèfons “antics” amb tecles, asteriscs i “almoadilles” que encara ara es venen avui dia. Doncs això, una aberració.

Anònim ha dit...

Hi havia un JukeBox dels de debò (de discos de 45 de vinil) al carrer "San Francisco" a l'alçada del Bellamar en un local de màquines que regentava un libanès de nom Fouad Moussa Tanus. Us puc dir algunes de les cançons que vaig escoltar allà, que anaven de lo més hortera de canción de verano a èxits de sempre.
- Manda rosas a amanda (Tony Ronald)
- Eva María se fue (Fórmula V)
- Daniel (Elton John)
- Alone again (Gilbert O'Sullivan)
- Morning has broken (Cat Stevens)
- Di layla? (Tom Jones)
- Let it be (Beatles)

Efectivament en Lluïset no el vaig sentir mai.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

IMPORTANT!

A)JAUME EL NOI:
HAS CLAVAT LA BIMBA PER LA BANDA BAIXA DEL PAL ESQUERRE DE LA PORTERIA (COM EN MESSI, CONTRA EL WERDER BREMEN)...
QUINA ILUSIÓ! RECORDEM EL BIG FAT ORANGUMAN!!!!!! COM LA CANTAVEM!!!!! HE CONSULTAT EL GOOGLE I RESULTA QUE L'ENIGMÀTIC GRUP "JUNGLE JIM" TENIA EL NOM EN HOMENATGE A UNA FIGURA DEL COMIC SELVATIC EN LA LÍNIA TARZAN!!!!!
ÉS UNA MERAVELLA AIXÒ!!!!!! RECORDES EN SEBAS PETANT EL VIDRE DE LA MÀQUINA DE MIL·LIÓ DE CA L'AVI AL RITME DE BIG FAT ORANGU MAN????? RECORDES COM ENS ANOMENAVEM EL GRUP AQUELL PRE-TAULA RODONA???? ELS QUE ENS REUNIEM A CASA EN SEBAS A FER LISERGIA SONORA MATINAL....????
RESPOSTA: ELS BB.PP.= BEN PARITS PREMIANENCS!!!!!
RECORDES DISCOS QUE ESCOLTAVEM A CASA EN SEBAS??? DONCS, MIRA: BUDGIE, OSIBISA, DEEP PURPLE, YES, NEIL YOUNG...
OUF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B)AL COMPANY "CRIMSON":
CREC QUE PARLES DEL MATEIX JUKE-BOX I DEL MATEIX LOCAL. TU PARLES DEL CARRER "SAN FRANCISCO" I RESULTA QUE PRECISAMENT PEL CARRER "SAN FRANCISCO" S'ENTRAVA AL SPORT MATIC PER LA BANDA DE LES TAULES DE PING PONG I L'ENTRADA PRINCIPAL ESTAVA JUSTAMENT DAVANT DEL BELLAMAR. EL QUE DESCONEIXIA ÉS LA LA IDENTITAT LIBANESA DEL PROPIETARI. TAMBÉ CONSIDERO INTERESSANT DESTACAR QUE UN DELS VEÏNS D'AQUELLA SALA DE JOCS ERA UN AMIC COMÚ DE NOM I COGNOM: XAVIER FERRÁNDIZ. EL CONEIXES, AMIC CRIMSON?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Cal considerar que "Manda Rosas a Sandra" no era de Tony Ronald (i era a "Sandra", en comptes de "Amanda". El tema el cantava un tal SABU i la lletra era:

MANDA ROSAS A SANDRA

Manda rosas a Sandra
que se va de la ciudad
manda rosas a Sandra
y tal vez se quedará.

A su lado logré vivir
y jamás fui tan feliz
al pensar que en este mundo
no existía
otro gran amor
como nuestro amor.

Manda rosas a Sandra
que se va de la ciudad
manda rosas a Sandra
y tal vez se quedará.

Pero un día me dejó
porque de mi amor dudó
y en aquella encrucijada
su mirada parecía decir:
“fuiste todo para mí”.

Manda rosas a Sandra
que se va de la ciudad
manda rosas a Sandra
y tal vez se quedará…
(bis).

prenc nota del Delilah de Tom Jones, el Mornig has brooken de Cat Stevens, l' Eva María se fue (Fórmula V), Daniel (Elton John)
i Let it be (Beatles).

I ara una acotació sobre MORNING HAS BROOKEN: la cantava en Cat Stevens (actualment es diou Youssouf "no sé què" i és musulmà resident a Wayswater-Londres)...
a CA L'AVI es punxava molt aquesta melangiosa peça amb una intro de piano totalment suntuosa...
El Jaume El Noi (membre de BB.PP, Ben Parits Premianencs) va batejar el Cat Stevens com a CAT ESTEFANS o CAT STEFAN (en clara referència als cognom de la nissaga Gracienca-bredenca de cognom ESTAFANELL). També, en homor a la veritat, caldra fer una ressenya al doble premianenc de CAT STEVENS, és a dir al rodamón FRANCESC BLANCHART, que de jovenet tenia una pinta siamesa amb el CAT.

Anònim ha dit...

estic descollonat i carregat de ganes de tenir els putus anys que teniu per poder parlar algun putu dia amb els meus amics d'edat i així decobrir que gent com vosaltres sou mestres i no pas putus mestres, sou collonudament memoritzadors a prova d'Altzeimer. Jo tinc la puta desgrassia de tenir putus compact diskus i només pensar en el I-POT i internet ja em puteja la puta gana que tinc de no ser un putu triunfito. US ENVEJO.

Anònim ha dit...

Putu teclat, jo no soc Eva la Transparent, soc Eva Maria el Transvestit i demano disculpes

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Eva o Evo? Si ets Eva transvestida, pots dir-te Evo com en Morales? en tot cas, no ens envegis que la teva possible joventut és sinonim de gaudir d'un bon serrell, d'una capacitar de sorpresa i d'un pla d'habitatge socialment avançat. Bé, company o companya o hermafroditic espectre: Eva i/o Evo, tanseval, disfruti dels seus CD'S i d'intenet, sense por. I pensi que quan vos tingueu arrugues i poc pel, us podreu reunir amb les amistats que conservi i recordar que havia existit en la seva joventut un format sonor anomenat COMPACT DISC i que uns vells premianecs havien anat a unes coves prehistòriques dites DISCOTEQUES!
No et desanimis Eva/Evo!!!

Anònim ha dit...

Estimat JAUME EL NOI, miri, miri que he entes ("en el benentes" que diria el Joaquim Nadal, lent portaveu del bipartit). Doncs, miri, que el benentes, és a dir, que he entes que vostè heu clavat el 50 a la casella de l'almanac!!!!! i heus aquí, que li dedico, en el benentes que sigueu Noi de facil regal, el record del Sport Matic, com a penyora amical d'un amic que us estima. Li regalo el record compartit d'aquells dies de joia! ("en el benentes" que hagi entes bé que heu adquirit la condició de CINQUANTÓ, REIETÓ-TIENNI-LLARG LLEFIENC!).
Amunt els cors! EGO SUM VITIS VOS PALMITES! I, sobretot!;
Big Fat Oranguman!!!!!!

Anònim ha dit...

El Maragda feia por tant fosc

la mirada ha dit...

Ara si que fa por el Maragda que vénen productes del tot a 100 (bé, a 1€)! I ojo, que ni és conya ni pretén ser publicitat.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

doncs haurem d'anar a fer una "mirada", ens submergim i fem que del submarí Seaview en surti un batiscaf katiusques per poder visionar el fenomen postmaragder. A veure..connecto el sonar!

Anònim ha dit...

La memòria em comença a fallar. I tant que era la Sandra aqui se li havien d'enviar les flors i no pas a l'Amanda. La que si que era de Tony Ronald era el "Help, Ayudame". Suposo que parlem del mateix lloc, que donava per una banda a la carretera i per l'altra al ja esmentat carrer "San Franciscu", just davant de cal Benet.
Uns anys abans, en aquell mateix solar hi havia un corral amb unes gallines. Si senyors, un corral amb gallines en ple centre de premià!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

perfecta, aquesta acotació anònima sobre el tema, moltes merces.

Anònim ha dit...

L'anterior comentari era meu. L'anonimat ha estat per una despiste meu.

Anònim ha dit...

¿y de mi nadie se acuerda? y eso que os compré un baul contra la amnesia...
Aire de fiesta,
los chicos y chicas,
radiantes de felicidad...

Aire de fiesta
a tiempo de marcha
para pa pa

Con alegría,
cogidos del brazo,
con aire de gran amistad...

Todos a coro,
cantando con fuerza,
para pa pa

Vamos decididos a pasar este día,
con gran alegría y con buen humor.

La gente sonríe cuando ve que pasamos,
y que gritamos:
¡Viva la vida y arriba el amor!

Aire de fiesta,
los chicos y chicas,
radiantes de felicidad...

Aire de fiesta
a tiempo de marcha
para pa pa

Vamos decididos a pasar este día,
con gran alegría y con buen humor.
La gente sonríe cuando ve que pasamos
y que gritamos:
¡Viva la vida y arriba el amor!

Aire de fiesta,
los chicos y chicas,
radiantes de felicidad...
Aire de fiesta,
a tiempo de marcha,
para pa pa
para pa pa pa pa pa pa
para pa pa pa pa pa pa
para pa pa pa pa

La la la la la
la la la la la la
la la la la la la la
La la la la la la
la la la la la

Anònim ha dit...

A nosotros nos ponian los Bee Gees.

SOUNDA' ha dit...

Ep! Això s'està convertint en un "Escala en Hi-Fi".
Ara només hi falten els "Scualos"...

Anònim ha dit...

ostres el Mochi!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

PARLANT DEL MOCHI...EL QUE CANTAVA ALLÒ DE "LOS QUE SE VAN" ...
US PASSO LA LLETRA DEL POUPURRI DE TAULA RODONA:

PERDONA AL GALLEGO SEÑOR
PERDONA AL GALLEGO
PERDONALO SEÑOR
NO
NO SOMOS NI ROMEO NI JULIETA
AQUELLOS QUE MURIERON POR SU AMOR
NO
NOSOTROS SOMOS EL MILAGRO DEL AMOR
QUE HA DE VIVIR ETERNAMENTE ENTRE LOS DOS
NO
...Y ES LA RUMBA DEL TRA-CA-TRÁ
TRA-CA-TRÁ
LA QUE TODOS QUIEREN CANTAR
Y
BORRIQUITO COMO TU
TU-RU-RÚ
QUE NO SABES NI LA U
TU-RU-RÚ
Y POBRECITO MI PATRÓN
PIENSA QUE EL POBRE SOY YO,
YO NO SE QUIEN VA MÁS LEJOS,
YO O LA
LA CUCARACHA
LA CUCARACHA
YA NO PUEDE CAMINAR
POR QUE LES CUESTA
POR QUE LE...
SALTA
SALTA
SALTA PEQUEÑA LANGOSTA
QUE ASI PODRÁ IR A LA COSTA
COSTAS LAS DE LEVANTE
PLATGES LES DE PREMIÀ
QUE A L'ESTIU
S'HA DE FER EL VIU
COSTA BRAVA CATALANA
QUE A L'HIVERN
NO HI HA CALIU
I...
UNA DONCELLA DE LA COSTA DE LLEVANT
TOTS TREMPANT
TOTS TREMPANT
LOS QUE SE VAN
YA VOLVERÁN
LOS QUE SE FUERON
NO QUERÍAN MARCHAR
LOS QUE SE VAN YA VOLVERÁN
Y
SI ESTA HISTORIA PARECE CORTA
VOLVEREMOS
VOLVEREMOS
A EMPEZAR

Anònim ha dit...

no se per on començar, estic totalment emocionat de que encara hi hagi gent que es pugui prendre la vida amb una certa conya, aquest joc és una passada total i no paro de riure

Anònim ha dit...

Chiripitiflaútica, es la sonrisa de mamá,
chiripitiflaútica, es la sonrisa de papá,
chiripitiflaútico, el gesto alegre del bebé,
chiripitiflaútico es don José.

Chiripitiflaúticas, las golondrinas al volver,
chiripitiflaútico, aquel barquito que se fue,
chiripitiflaútica, la pajarita de papel,
chiripitiflaútico es don José.

Si tu eres capaz de ver
un mundo feliz,
vivirás mejor, yo ya lo sé.

No andes de aquí para allá
con gesto gruñón,
se vive mejor con ilusión.

Chiripitiflaútica, es la sonrisa de mamá,
chiripitiflaútica, es la sonrisa de papá,
chiripitiflaútico, el gesto alegre del bebé,
chiripitiflaútico es don José.

Chiripitiflaúticas, las golondrinas al volver,
chiripitiflaútico, aquel barquito que se fue,
chiripitiflaútica, la pajarita de papel,
chiripitiflaútico es don José.

Anònim ha dit...

etooooooooooooooooetó jodeté
SAVIOLA y olé!

Anònim ha dit...

entretumbas se me olvidó identificarme, desde el cielo de Iquique os canto bogardes: i ara qué?

Anònim ha dit...

Bobby Deglané, ja, ja, ja, resulta que es va fer famos per cantar per dir que els catalans eren gossos, fins que la Mary Sanpere va contestar: "a Catalunya, molts gossos es diuen Bobby"

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

si algú de taula rodona pot repassar el poupurri i troba alguna errada o correcció o aportació, ja sap...cliqueu-la.

Anònim ha dit...

Para lio el de la Sampere y el Kiko Legarde. Entre bambalinas, la leche!

Anònim ha dit...

no sabes nada tu, abuelete tati, de la gente que meneó el esqueleto por los tugurios premianenses, anda la que has armado con esta caja de música y yo sin recibir nada a cambio. Llevo muchos años salido de Cuba donde dejé mi vida y dejé mi amor.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Aguilé! qui ets? torna a Cuba amb el teu avi i "a bordu del katalà"!

Anònim ha dit...

aguilé o aguilar? que estem a premià i som els que som

Anònim ha dit...

Lo peor de lo peor. ! Lo mío. Con que descaro plagiais, abusones ! Dándole al zoom, frenéticos que sois unos frenéticos! Tan criticado que fui y ahora el diseño me ha reparido!

Anònim ha dit...

Si lo llego a saber no abro el baul...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

només pretenia retre homenatge a una màquina de discos dels anys 70. Ara estic debordat de famosos per tots els angles del blog. Només falta que vingui en Perales. Gràcies per la vostra visita. Que no baixi el nivell. Companys: això és brutal!

Anònim ha dit...

pues no vas a respirar con este que soy yo y te saluda.

Anònim ha dit...

Dins de 40 anys ja veig la penya jovenívola dels "pirates i premianencs de ca la nova i arreu" com s'enfotran amb seudo-blogs de grup, mega-sicodèlics i superats o d'altres estris inimaginables, dels Amaral, l'Ureja, la Paulina, els Pets, l'Alex Ubago i els triomfitos tots... Ja gaudiran ja.. de treure-li la tapa al bagul. i del Blum i horreurrrr, del "Boig per tu"!!! i del Quintana al "Vent del Pla", la Beth, els ESTOPA!!! UAUUA... jo ja disfruto perquè clar cap als 2050... afortunadament no hi seré.

Dessmond ha dit...

No n'hi havia cap cançò del Roberto Carlos?. El gato qu està triste y azul... no fallava enlloc.
"Setember" dels Earth, wind and Fire va donar bastant la tabarra per arreu.
El "waterloo", dels Abba.
The year of the cat, d'Al Stweart...
Totes elles eren "hits" que van retronar molt de temps.

Anònim ha dit...

El Lecturas valia 8 pesetes, un sisents 65,000 de les antigues, ara si no m'equivoco 390 euros!!!, i el lloguer d'un pis 1.800 pts====11 euros??? Toni; un 4art pis amb terrassa, 600 euros, de compra!!! El túnel del temps és el que fa.

Anònim ha dit...

i Greta Garbo imposa la moda de les olleres negres!!! ohhhh això del google és l'òstia. Bé ja ho sabia, no penseu.

Anònim ha dit...

i si canto trisssssssssssssssst. Jovenalla què pensareu amb mi?O seré com els "angelitos negros" d'ara?

Anònim ha dit...

Em sento reconfortat i agraït per les mostres de carinyu que em dediques, Angel. Si per casualitat coincideixes amb Monsieur Tati felicita'l també a ell per la bona encertada que ha tingut en penjar el post, que fa que uns i altres poguem entusiasmar-nos en una història, que pot haver sigut la nostra, però que és, també, la de força malalts incurables. Com molt bé diu, només cal canviar l'escenografia i l'atrezzo i el rerafons de la història esdevé idèntica. Una abraçada a tots dos i salutacions afectuoses a tot el personal. LLEF!

Rodolfo ha dit...

Em quedo amb la cançó de la Karina, és lo més LLEF del món, sublim! La duré a l'Mp3, gràcies per recordar-me-la-li-ho-en-els-hi.

Anònim ha dit...

Amics bogardes, premianencs tots vosaltres.
Vaig al gra. La vostra passió pel vinil em deixa intranquil. Aneu cap a l'extinció? sou aquella raça d'homes i dones que es perdrà en la inmensitat del temps?

Espero que no.

Per cert, necessito el tfn del nou president de la penya bogarde, més que res per analitzar les solucions minguellianes que ens oferieu l'altre dia al nostre blog.
gràcies.

Anònim ha dit...

I els Poetas Andaluces, que hi era? I la Massiel? I el Moustaki? Els que segur que no hi eren són en Jaume Arnella, en Josep Maria Esinàs i en Miquel Porter.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

resposta generalitzada:
conyes a banda el cas "sport matic" es caracteritzava per uns fons vinilic d'alta qualitat, a més del material lletgista que mencioneu, era bastant singular que l'Avi tingués el detall de comprar, mitjantçant la seva filla maragdera, discos de the Doors, CCR, Chicago, la Birkin o America.

respostes vàries:
- a VELLA CHIRUCA, què hi farem, el tema 16 Jutges i folk no era matèria prima de juke box, hauria estat sensacional.

- a JAUME EL NOI, he parlat en privat amb en Tati i amb l'Àngel i la veritat és que estem del tot emocionats.

- a Dessmond...bé company, crec que puc assegurar que EL GATO QUE ESTÁ TRISTE Y AZUL va rodar dins de la Juke Box. Certament viviem en una època en que blue i triste significaven azul, una traducció lletgista del mot BLUES. També cal dir que en els temps del POP la figura de Roberto Carlos no tenia que veure res amb l'insigne brasiler destralers de l'equip rival.

- Estanislau Verdet!!!!!!!!!! una de molt grossa, m'ha dit que van reproduir el treball megamix de Pau Vodaixa sobre ETO'O a la transmisió del Barça-Bilbao del dissabte a RAC-1 (COSA DEL BASTÉ). FELICITATS LLEF!!!!!

Anònim ha dit...

Mi madre tenía un tocadiscos de mueble, con un cajón armario que hacía las veces de coctelera, era supino. Siempre metía el IN DA GA DA DA VI DA de Iron Butterfly. La casa estaba en la calle Verdaguer frente donde ahora hay unas ferreterías gemelas. Tambien metía la aguja a GET READY de RARE EARTH

Anònim ha dit...

No se metan con Llefiá, somos un barrio currado calle a calle, les recuerdo que regresaremos pletóricos a su malditat DISCOTECA.

Anònim ha dit...

Segundo aviso: con Llefiá no se juega, somos LOS CORREAS, y ya nos entendemos, a bailar momias premianenses, crujen sus esqueletos, hinchen sus barrigas, que LOS CORREAS merodean y...VAMOS A VOLVER.

Anònim ha dit...

De chicago recordo l'esplèndida "If you leave me now", que va ser èxit per allà el 77.
Tens raó Tati, a ca l'avi no tan sols hi havia música d'estiu. Ara costa de creure que cançons com "here's to you" o "Smoke on the water" poguessin sentir-se en una sala de jocs. De la mateixa manera que costa de creure que cineastes com Costa-Gabras, la Cavani o el Losey arribessin a públic majoritaris.
Què se n'ha fet d'aquella generació?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

QUÈ FORT! RECORDO MOLT EL HERE'S TO YOU COM SONAVA AL MATIC!!! COLLONUDA MEMÒRIA COMPARTIDA!

Anònim ha dit...

Quina por amb els "correas"...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Algú pot aportar dades sobre la presència de la banda de LOS CORREAS en el submón juvenil dels anys 70 premianencs? Sound System, ho agrarirà.

Anònim ha dit...

¿quienes eran Los Correas? quiero más y más sobre este grupo

Anònim ha dit...

LOS CORREAS eran una mítica banda "callejera" de l'estraradi barceloní que efectuava visites a la costa i feia escala a Premià. Eren molt famosos i només escoltar el seu nom, "cundía el pánico", dit això, s'espera més informació al respecte.

Anònim ha dit...

ismael cantaba: donde vas carpintero

Anònim ha dit...

home, aquesta si que és bona, doncs uns anyets després, quan les juke box anaven de capa-caiguda, els ben parits premianencs, superada la fase agònica del moviment taula rodona, es posaven de gala i en una festa-performance dita ACCIÓ I REMOR, cantaven...

SOM EL CLAN DE LA CREMALLERA
PER DAVANT I PEL DARRERA
SOM EL CLAN DE LA CREMALLERA
PEL DARRERA I PER DAVANT
ESTIRA LA CAMA, ETC...
(I NO RECORDO COM CONTINUAVA)

Anònim ha dit...

consultaremos a Karina, pues esto que aparece aquí me sabe a agujero negro

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

viva la gente, no oblideu

Anònim ha dit...

I en José Feliciano, que mai no va poder veure un disc seu en una d'aquestes màquines.

Anònim ha dit...

i en Reina, el cantant premianenc que va donar la volta al món dalt dels vaixells de vacances cantant Nicola di Bari!

Anònim ha dit...

la yenka

Anònim ha dit...

Hello, I believe your blog might be having internet browser compatibility issues.
Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, when opening in I.
E., it's got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, excellent website!
Here is my website :: amber leaf 12.5g

Anònim ha dit...

My family members every time say that I am killing my time here at
net, except I know I am getting knowledge everyday by reading thes pleasant articles.
my webpage: golden virginia

Anònim ha dit...

I loved as much as you will receive carried out right here.

The sketch is tasteful, your authored material stylish.
nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be
delivering the following. unwell unquestionably come further
formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.
Also see my webpage - whitening skin

Anònim ha dit...

Very good blog you have here but I was curious if you knew of any forums that cover the same
topics discussed here? I'd really like to be a part of community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!
my site: how to lose man boobs

Anònim ha dit...

You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
be really something that I think I would never understand.
It seems too complicated and very broad for me. I am looking
forward for your next post, I will try to get the hang of
it!
Review my web site ... acne causes

Anònim ha dit...

Hi there! This post could not be written any better! Looking through this
article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this.
I most certainly will forward this article to him. Pretty sure he'll have a great read. I appreciate you for sharing!
Here is my homepage - how to get rid of acne at home

Anònim ha dit...

Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.

Anyways, just wanted to say great blog!
Also visit my website ; acne treatment remedy

Anònim ha dit...

I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's equally educative and engaging,
and without a doubt, you have hit the nail on the head.
The problem is something that not enough folks are speaking intelligently about.
I'm very happy that I found this in my hunt for something relating to this.
Feel free to surf my weblog - Immobilienalanya.Net

Anònim ha dit...

I'm impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that's equally educative and
engaging, and without a doubt, you have hit the nail on
the head. The problem is something that not enough folks are
speaking intelligently about. I'm very happy that I found this in my hunt for something relating to this.
my website: Immobilienalanya.Net

Anònim ha dit...

Hi to all, how is the whole thing, I think every one is getting more
from this web site, and your views are pleasant
designed for new viewers.
Feel free to visit my web-site http://raspberry.w3bookmarks.com/technology/7-tips-to-remove-acne-in-adolescents/