05 de setembre 2006

ALEJANDRO VALVERDEÉs l'Alejandro Valverde, ciclista espanyol, de l'equip Caisse d'Epargne-Illes Balears. Tenia ganes de posar-lo al blog. Ell i l'Oscar Pereiro són els meus idols d'ara. Dedicat al Josep Maria (un dels tres possibles "homes d'àtic" de la bloggoesfera). I... al Ramon "Jabato" Sala, company i amic de les carreteres més altes! Anims i ciclisme!

9 comentaris:

doctor anti.dopping ha dit...

això del ciclisme és un exercici super guapu... us dopeu per pujar cims???????

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

spaguetti, carn, verdura, barres energètiques, isostar, got de vi, cafè i suor circular!!!! ah...i no ens demanen papers per passar de frança a espanya, curiós, som turistes!!!!!

Estanislau Verdet ha dit...

Eeeeeeeeeeeee!

ben retrobat!!!

ja som aqui!!!!

què li sembla el nou look del yamshes??

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

hola lleig!!!! ja veus parlo de ciclistes per despistar amb tanta pallissa sobre identitats i carnets d'existència!!! he vist el yamshes fase 2 i és preciósament lleig!!!! cada dia el visito, germà sonor!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ramon sala on ets??????

Pellicer-Gausachs ha dit...

Senyor Tati! el Sindrià queda molt lluny i la política estrangera ens és desconeguda, però no pensi que l'oblidem, malgraaat els pocs comentaris que fem sàpiga que se'l segueix i, si cal, se l'aplaudeix a tres mans. Estigui bò.

Xavi ha dit...

Com a bon amant del ciclisme, espero fer-te rabiar comentant qu, avui he aconseguit una llegendària bicicleta Forever (YongJiu), la joia de les bicicletes comunistes: cable de fre de ferro, parafangs cromat, tota una reliquia de la Xina metal·lúrgica i ciclista que, avui per avui, costa més que una mountain bike. Ho escric avui doncs potser demà al matí ja me l'hagin robada.

http://www.forever-bicycle.com/products/list.asp?models=01TraditionalBikes

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

XAVI!!!!
Canvio Pinarello Angliru per Forever-YongLiu... impossible, oi?

la bicicleta de pekin ha dit...

ja veurem. Per cert, encara no me l'han robada...