05 de setembre 2006

ALEJANDRO VALVERDE



És l'Alejandro Valverde, ciclista espanyol, de l'equip Caisse d'Epargne-Illes Balears. Tenia ganes de posar-lo al blog. Ell i l'Oscar Pereiro són els meus idols d'ara. Dedicat al Josep Maria (un dels tres possibles "homes d'àtic" de la bloggoesfera). I... al Ramon "Jabato" Sala, company i amic de les carreteres més altes! Anims i ciclisme!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

això del ciclisme és un exercici super guapu... us dopeu per pujar cims???????

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

spaguetti, carn, verdura, barres energètiques, isostar, got de vi, cafè i suor circular!!!! ah...i no ens demanen papers per passar de frança a espanya, curiós, som turistes!!!!!

Rodolfo ha dit...

Eeeeeeeeeeeee!

ben retrobat!!!

ja som aqui!!!!

què li sembla el nou look del yamshes??

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hola lleig!!!! ja veus parlo de ciclistes per despistar amb tanta pallissa sobre identitats i carnets d'existència!!! he vist el yamshes fase 2 i és preciósament lleig!!!! cada dia el visito, germà sonor!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ramon sala on ets??????

Anònim ha dit...

Com a bon amant del ciclisme, espero fer-te rabiar comentant qu, avui he aconseguit una llegendària bicicleta Forever (YongJiu), la joia de les bicicletes comunistes: cable de fre de ferro, parafangs cromat, tota una reliquia de la Xina metal·lúrgica i ciclista que, avui per avui, costa més que una mountain bike. Ho escric avui doncs potser demà al matí ja me l'hagin robada.

http://www.forever-bicycle.com/products/list.asp?models=01TraditionalBikes

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

XAVI!!!!
Canvio Pinarello Angliru per Forever-YongLiu... impossible, oi?

Anònim ha dit...

ja veurem. Per cert, encara no me l'han robada...