06 de juny 2006

Rafa de la Vega: de Lone Star al Liceu, passant per Ràdio Premià

Avui el Sound System (95.2 fm) de ràdio premià presenta EL CONVIDAT SONOR. Una secció de premianencs universals dedicada a recorrer bandes sonores de la vida de gafarrons entranyables. Ja han passat per el programa gent prou variada com ara Martí Rosselló, Joan Sol, Darío G. de Cisneros, Paz Padilla, el capità Puigbó, Esteve Genís, dirigents de la penya Bogarde com Manel Egea i Enric Almar, el pare Llenas, els radiopremianencs X.Traïd, Carles Solé i Núria de José, etc.
Avui toca la visita de Rafa de la Vega, baixista històric, pedagog musical, corredor de fons des de Lone Star (mítica cult-band, recordem-la a l'envelat de Vilassar de Mar, amb els teloners souleros d'Eddie Lee Mathieson), La Trinca, Se
rrat...i ara contrabaixista de l'orquestra del LICEU.
Ens escoltem a les 9 del vespre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, el Sr. de la Vega viu al carrer de sota de casa de la meva família. Vaig fer teoria de la música, solfeig, cant coral, concerts i audicions de piano amb un dels seus fills (crec que ara és profe de música a l'Escola Municipal). Ademés, el meu primer llibre per introduir-me al baix elèctric va ser un del pare "de la Vega". Intentaré escoltar-vos!

Anònim ha dit...

Veig que per fi us comenceu a encarrilar.`Té alguna cosa a veure aquest Egea amb en Marc Egea?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

No pas, l'Egea esmentat és l'Egea Manel, president fundador de la penya blaugrana Bogarde!

Anònim ha dit...

jobar doña Toni, con ese curriculum académico que posee podría triunfar en la Scala de Milano o en el Palau de la Música. Anímese y saque lustre a su viejo bajo eléctrico.

Anònim ha dit...

Gràcies per donar-nos a coneixer la penya Winston Bogarde.
Vàrem fer una xerrada molt entranyable, llàstima que no us poguem escoltar per internet, (Radio Premià) però el vincle ja està fet.
Pel que necessiteu, al vostre servei.

(si voleu escoltar-la la tenim al bloc)

Mil gràcies.
(Si teniu més especiments rars, i interessants estarem encantats de la vida de servir a la nostra/vostra inquietud i curiositat insana.)
Els Mansos.(Radio Manlleu)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Mansos teniu un blog xulapón, el recomano a tutti quanti