21 de juny 2006

Habemus Montilla / Habemus Sociovergència



Anunciada la retirada del Maragall, podem preveure l'ascensió de Montilla, verificar el poder de l'aparell dels capitans i pronosticar la sociovergència anhelada per el nostre establisment. Montilla pot acceptar ser un conseller en cap del president Artur Mas, sense desgastar carismes (no en té) i evitant la rebaixada que podria suposar que tot un Maragall exercís de segon al capdavant de la nau sociovergent. Mala peça al teler. Montilla (versió Polònia: Sergi Mas) és l'home escollit. Els iniciatius es queden sols en la defensa explícita d'una sola i renovada aliança d'esquerres. ERC té un marronet considerable després de la diàspora electoral de l'estatut. El PP consolida el seu espai electoral amb una esperpèntica lectura dels resultats del referendum. CiU tira coets de Sant Joan: L'Artur ja s'hi veu.
Si m'equivoco, millor.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

el problema del Sergi Mas és que es diu "MAS", a més d'estar clavat al Montilla. Els socialistes i els convergents aniran de la maneta després de les eleccions. ui ui ui!

Trento ha dit...

Quina por, en Mas de President (Qualsevol dels dos), tot i que veien el que hi ha al final haurem de votar Jaques Tati

Anònim ha dit...

En Gavarró ja s'hi veu, entrant a Palau.
-Descansi, Intendent Major. Ja pot anunciar als seus Mossos que el President és a punt d'iniciar l'escalada fins al Pati dels Tarongers. -I mira, Maragall, i mira, com s'ha de fer per pujar els graons de un en un sense semblar una ànima en pena. -Passat un dia pel DIR, Pasqual, i fem una estoneta d'AQUAGIM plegats ...

Anònim ha dit...

Era el guió anunciat, l'únic vàlid, i pactat a la mateixa Moncloa, tot i que probablement es va escriures en un edifici negre d'oficines que hi ha entrant a Barcelona per la Diagonal a ma esquerra. Amb el Montilla el PSC s'assegura que perdrà, i compleix la seva part del pacte. Sé que és una teoria conspirativa. Algú la va dir al cap de poc de l'acord, i molts vam creure que era una ximpleria. Però el temps li va donant la raó. També pot ser un joc de casualitats...però quin sentit té que la setmana següent enxampessin el Sevilla parlant de la possible candidatura de Montilla, quan ningú havia parlat d'avançar res i tothom donava per fet que el Maragall es tornaria a presentar.

Si fos una partida d'escacs abandonariem i ja estaria, però aquí no podem abandonar.

L'objectiu ha de ser que CiU baixi respecte les darreres eleccions, i que el tripartit en el seu conjunt pugi. Ho tindria molt complicat el PSC d'explicar al seu electorat perquè pacta amb CiU, si el tripartit creix.

CiU té peus de fang. El Mas ha traït el sentiment que diu defensar, és un paio arrogant, antipàtic i incompetent.

Anònim ha dit...

ostres, ostres, brutal la Terribas amb en Carod aquest nit al dia. Aquest sí que està buscant esclextes per sortir triomfant del fracàs estatuari. Ara vol apuntar-se la centre-esquerra catalana per tots plegats trobar al final l'objetiu, (com la llum d'aquell túnel del moribund) aquesta gran fita que és diu "Catalunya" (li diu a la Terribas). Qué pastosa sóna Catalunya replicada en una paraula per en Carod. Mira a ERC molts respectes, però aquest Carod, que plegui, no se'l creu ni ell, no deixa més que vendre i vendre i vendre...que Catalunya és seva.
Qué vol ara, esgarrapar els votos que li calen amb urgència de Ciu? (pensament fasilon de la menda lerenda).
Ah ep, més: i intentant contestar la pregunta sobre amb qui s'apuntaria a governar en el futur ja que durant aquest temps de tripartit li ha fet fàstics als socialistes i als rogi-verds amb el no a l'estatut, el nano diu que aquesta pregunta és incontestable, i gosa pensar pels altres tot dient que cap partit pot fer aquesta previsió. Diantres!!! i aquells que han dit, per activa i per passiva que mai amb el pp... o mai amb convergència? està perdut el nano, per contra l'Iceta m'ha agradat ves, noble i senzillot, i en Maragall més, el president més passional que ha tingut Catalunya... ex militant del Foc i més a les afores del PSC, tota una garantia que marxa per ¿governar a l'ombra d'en Montilla?
Una maragallista de darrera hora però sempre d'esquerres roji-verde-lila: progressista, ecologista, feminista, internacionalista, europeista, ei i catalana sense ista que aquesta la té patentada tota en Carod.

Anònim ha dit...

Coincideixo amb tu Endora. Si el Carod no plega ERC tindrà un daltabaix. Ja hauria hagut de plegar quan el van enxampar a Perpinyà. No pel que va fer en si sinó per babau. Si va ser prou agosarat per reunir-se amb ETA, hauria hagut de ser prou astut per fer-ho de manera discreta.
És un "metepatas" en tota regla.

PS. Tati, si penses que el Sergi Mas és qui imita el Montilla estàs molt equivocat. El Sergi Mas ja era així molt abans que el Montilla fos conegut, la conclusió és que és el Montilla qui imita el Sergi!

Anònim ha dit...

Com diu el petit geni Maria Isabel: "Antes muerta que Montilla"

http://youtube.com/watch?v=RrpDCdtM424&search=antes%20muerta%20que%20sencilla

Anònim ha dit...

amb Montilla o amb Mas, almenys podrem dir que a Catalunya tot està per fer...avui fins i tot ja enyoro en Maragall, i dóno gràcies a qui sigui de no viure al Pais Basc, doncs ahir al ple de l'ajuntament vaig arribar a entendre el que significa la "kale borroka" i altres bretolades. Tant de bo tinguem tripartit, renovat i sincer, espavilat i divertit. Que la vida serveixi per festejar el sol de cada dia, la pluja i el bon vent.

Anònim ha dit...

ja pots estar ben tranquil, Àngel, som un partit de propostes i amistat. Oblida aquesta gent fanàtica.

Rodolfo ha dit...

ei!!
al yamshes està pejnat el primer videoclip del disc!! el del single "per fer pais insultem en català" (la crítica a la política lingüística)
el dels pits.

He penjat també mostres sonores del disc! a l'apartat de "mp3/lletres" espero que ho feu correr, perque la setmana que ve surt el disc a les botigues! fem-ho gros! boca a boca, peu a peu

Anònim ha dit...

rumor intens: una part dels CIUTADANS PEL CANVI està plantejant el seu suport a ICV.

Anònim ha dit...

per molt que pugui molestar als que ens voldrien veure lluny , ICV-EUIA pujarem bastant, no sé si serà molt, almenys en saura i en miralles han fet un bon treball i han estat seriosos enmig de la selva diària.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

VISCA!