14 de juny 2006

Acte de la Coali a Premià de Mar

16 comentaris:

Anònim ha dit...

és interessant i vindré, tot i que m'agradaria que convidessiu a la Dolors Camats.
Anims iniciativa, almenys no heu fet soroll en el tema pallissa de l'estatut i ara esteu bastant equilibrats. Però el proper dia porteu la Dolors Camats.

Anònim ha dit...

igual un faraó o boicoteja

Anònim ha dit...

Vindrà el Civit?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

no ho sé, no és un acte municipal.

Anònim ha dit...

rojos i verds a la plaça! estatut sí i sense por! i després anem al local a fer unes copes i a xerrar una estona.

Anònim ha dit...

Aquí m'ha agradat la Camats.
Copio la notícia de l'e-noticies

"Catalunya necessita reeditar el tripartit"

Dolors Camats, portaveu dels ecosocialistesLa portaveu d'ICV, Dolors Camats, ha assegurat que "el que Catalunya necessita és reeditar el tripartit". En una entrevista amb e-notícies, Camats ha explicat que "compartim part del programa d'ERC", que "hem estat junts en el Govern" i que, per tant, "no ens sembla que ara haguem de trencar aquest tipus de projecte per tenir una posició diferent a l'Estatut". En aquest sentit, la portaveu ecosocialista ha apuntat que "no ens podem permetre un govern amb polítiques conservadores, de dretes", i més "ara que s'obrirà una nova etapa amb el nou Estatut".

Sobre la suspensió del debat televisiu a TVE després de la decisió de CiU i PSC, Camats ha matisat que aquestes dues formacions "s'han sentit més còmodes durant la campanya fent una estratègia que no és la de contrastar opinió", però ha dit que "en absolut pensaria que sigui una estratègia conjunta". Per a la portaveu, doncs, "ens passa sovint que els partits grans pel fet de ser majoritaris i tenir més presència en els mitjans, tenen estratègies de campanya diferents que els que tenim menys representativitat, sigui quina sigui la ideologia política. Té més a veure amb les dimensions que amb una estratègia a llarg termini".

Per últim, Camats ha apuntat que el fet "que es qüestioni el dret del Govern a fomentar la participació" i "que es vulgui limitar el dret de les persones a ser informades establint blocs electorals que només tenen sentit des del punt de vista de partit" porta a pensar que "estem segrestant informació i no estem permetent un debat d'idees, ric i plural".

Anònim ha dit...

és que la Camats és la joia de la corona roig/verda, i sinò, temps al temps!

Anònim ha dit...

sou valents amb fer un acte al territori comantx de la plaça

Anònim ha dit...

passaré a visitar-vos, moleu

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola Jornet!

records de la Dolors.

una abraçada.

Anònim ha dit...

els rude boys de la jove moguda roja i verda de premià aplaudim al saura i al miralles i demanem SÍ a l'estatut per poder viure uns quans anys sense la tabarra plasta del carod i del rajoy. I amb la pàguna de l'estatut passada ens dediquem a fer empenta d'esquerres i nous temes més sucosos per la tropa anticapitalista premianenca. Salut koali, salut esquerra unida i alternativa i iniciativa verds

Anònim ha dit...

Frase que és destacada avui a la premsa. La va dir en Saura en l'acte de la coali: "El nou estatut és la norma més avançada de la Unió Europea en matèria de protecció del medi ambient" L'Ulrike(verds europeus)en va ser el testimoni d'aquesta sentència.
Comentar també que la paraula "feminista" la va pronunciar varies vegades tot fent costat a la lluita permanent de les dones. Un altre punt a favor pels roig/verds i liles!

Anònim ha dit...

em sap greu no haber vingut ni a l'acte ni al vostre local, m'han dit que ha anat bé, en podeu fer cinc centims?

Anònim ha dit...

la cosa va anar bastant bé, un centenar de persones (de fora de Premià n'hi havia només uns 10). Els parlaments foren molt equilibrats en continguts i sensibilitats. Quim (municipalista), Milà (governant i ecologista), Miralles (esquerrà com cal), Garrido (solidari amb Catalunya des d'Andalusia), Lunacek (verda des d'Austria) i Saura (en la línia, moderat i entusiasta amb el Sí).
El millor va ser després a la seu del carrer del Segle: quin goig, tanta gent, cares noves, creixement de la coali, crec que anem a més i es nota.

Anònim ha dit...

sou pedants i us fa mal veure que som una nació que vol ser lliure

Anònim ha dit...

pedants?
No, no pas!
Encara no ho sabem tot.
Ni sabem tocar el tabal. Senzillament som bebedors i fumetes!
Vols un porret?

Anims!