31 d’octubre 2006

REFLEXIONEM-NOS !











Jornada de reflexió: Guanyarà el Barça al Chelsea? Què passarà a les urnes? Aquesta nit, és la de la Castanyada o és la de Halloween? El dia dels difunts planteja més preguntes: Defunció de dretes o defunció d'esquerres? Artur Mas o Sergi Mas? Dreta, sociovergència, tripartit o carodvergència?

ICV-EUiA donarà la campanada?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo em mullo i dic que el Barça empatarà a 2 i el resultat de les eleccions serà : ciu 50, psc 38, erc 20 pp 15 icv 12, toma esa!

Anònim ha dit...

pues yo me apuesto un diente a que el Barça gana por 1-0 y de penalty con Ronaldinho y que los de Iniciativa pasan de 12 diputados por lo menos.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jo medito amb unes lectures del Zizek, unes castanyes, uns panellets, un barça-chelsea a la tele, una travessa optimista per les eleccions amb un bon resultat roig-verd, unes cançons de Françoise Hardy al cotxe, un entrepa de formatge per esmorzar, i una trobada amb la colla en plan "la joie de vivre". Apa! a veure si toquem la campana, que ja ens ho mereixem.

Anònim ha dit...

Estic convençut que els d'Iniciativa guanyaran el Chelsea per golejada.

jordi ha dit...

Campanades ressonaran a tot Catalunya recordant els crits del VIA FORA quan el poble sortia a defensar els seus interessos.

Visca la Coalició!

Anònim ha dit...

jo crec que guanyarà el Mas.. penal injust en els minuts d'afegitó..
quina ràbia, no?

Anònim ha dit...

Em trec el barret davant del senyor m4. Ha encertat de ple el Barça i gairebé els resultats electorals. Han aparegut els ciudadanos i n'han agafat un del PP, un del PSC i un de CiU. I ERC un altre a CiU. Són 48, 37, 21, 14, 12 i 3. Els catalans hem fet el que havíem de fer, majoria d'esquerres. Ara els polítics han de fer la seva feina.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

m4: quina clavada nano!!! ets "miquel"???