01 de setembre 2006

UN BLOG DE LA COALICIÓ ICV-EUIA DE PREMIÀ DE MAR

Augmenta la xarxa blogger: la COALI ja té un blog disponible. Un espai per informar.nos, informar-vos, aportar idees, generar debat, crear subjectivitat i intercanviar experiències en xarxa.

Adreça:

http://coaliciopremia.blogspot.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ja era hora brothers!

Anònim ha dit...

Salutacions, monsieur.
Ja m'he posat al lloro de tot el que exposeu. Se li nota que s'estava escrivint a sobre, mon dieu! Ni Victor Hugó l'hagués avantatjat. A bientôt!

la mirada ha dit...

Carai si que en surten de blogs quan les vacances s'acaben! Ho sentim però des de LA MIRADA no us enllaçarem ja que també hauríem d’enllaçar als altres partits del poble i no tots hi són a la xarxa. Espero que ho entengueu. Tanmateix, moltes felicitats per la iniciativa (mai millor dit). Salut!

Anònim ha dit...

bonjour! Qüestions: Àngel, ¿això de "viatge al fons del mar"... ha estat sempre al teu blog? una altra cosa ¿coneixes en Hardt i en Negri? més, la qüestió que ens vàrem plantejar l'altra dia sobre perquè la selecció espanyola de futbol em produía certa orticaria i la de bàsquet no, ha estat tema avui de tertúlies radiofòniques i m'han demostrat que la nostra, de xerrada, estava carregada d'encerts, per cert, ¿la recordes la xerrada (jjjje)?
Sent dilluns ¿massa preguntes? però una afirmació plena de bons desitjos, llarga i, plena vida al blog roig i verd.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

anem a pams: des de la primavera que he incorporat el VIATGE AL FONS DEL MAR al títol del blog per dies raons. És el nom de la meva sèrie televisiva preferida, vaig viure els seixanta de manera compulsivament infantil i preadolescent amb els serials del gran Irwin Allen. Tot i que la gran sèrie era LOS VENGADORES (ui, l'EMMA PEEL!!!!). L'altre motiu és que la pluja perpètua dels fons marins em serveix de metàfora ecosòfica...
tema HARD-NEGRI, Evidenment, és recomanable IMPERIO, MULTITUD, etc...els dos treballs d'ambdos filosofs a 4 mans...són una mica presumptuosos (Imperio preten ser el Manifest del nou món) tot i que incorporen nous punts de debat i conceptes molt suggerents (general intelect, antagonisme constitutiu, la multitud com a superació de la contradicció massa/individu, etc.).

Recordo la xerrada identitària basket/futbol...ens vam anticipar, tot i l'alcohol!!!!