18 de setembre 2006

La cara oculta de la festa de treball / the dark side ot the Labour Party


Imatge sense muntatge. Un piragüista i un ciclista polemitzen en plena Festa postcomunista. La Festa de Treball ha trencat motllos. La fotografia correspon a una vista parcial de la delegació premianenca assistent a la peculiar Festa del cap de setmana. De nit, enmig dels rappejats de 08001 i de l'arrolladora presència d'Anjélike Kidjo, un cantant calb i empordanes va propiciar l'aparició insòlita i exitosa de l'escriptor premianenc Martí Rosselló (rebut amb entusiasme per l'esmentada delegació assistent).

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quí és la rossa de sota el sobaco del piraguista?????????

Anònim ha dit...

quin aplec de criatures!

Anònim ha dit...

podieu avisar, no? m'ho he perdut! visca iniciativa i visca l'esport escolar!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

la culpa de tot la té la Marina Rossell. Aquesta senyora va destrossar amb la seva veu el parc de la ciutadella el passat onze de setembre i ara, amb encert i "sanya", els rojos-verds han hagut de netejar la desfeta. Es notava molt que una setmana abans la Marina ho va espatllar tot. Sort del vi i sort de la taula llarga premianenca desplaçada a la Ciutadella invcencible.

Anònim ha dit...

impresionant

Anònim ha dit...

perill: ones altes de tsunami!

Anònim ha dit...

AL COSTAT DEL TATI...EL TRIA AMB BARBA...AI!

Anònim ha dit...

Ja ho veieu: l'amfibi ja ha passat per la planxa: volta i volta, sense oli, ben cuit i olalá ja madur!!! El què fa arreplegar-se amb l'aparell de nou i en dia festiu!

Anònim ha dit...

On és el fan del cantant calb? Surt a la foto?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hola Dolors (ets Camats?),

el fan del cantant de Verges no apareix a la foto perquè es va personar al lloc dels fets en horari nocturn. Si el vols coneixer...consulta el seu blog a la coctelera, és el Martí Rosselló, autor del llibre ANNA K.

Anònim ha dit...

Disculpa. Què més voldria que ser la Camats!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

doncs sinó ets la Camats, no crec que sigui cap problema, no t'infravaloris, companya!