05 de juliol 2006

Sant Cristofol Grooves a Ràdio Premià (95.2 fm)



L'aportació pija dels DJ's Ramonet77 i Àngel(Stereo2SoundSystem) a la festa Major/Menor, serà un monogràfic radiofònic de dues hores, de 10 a 12 de la nit, a la ràdio Premià (la vostra, la nostra)...el dijous 6 de juliol.
Us convidem a empanxar les orelles de funkadèl·lia, llatinada, jamaicana i bizarrada, des de casa estant, a l'autoràdio, als auriculars...la Festa Major/Menor porta Sound System. Els autors de la selecció convertiran aquesta sessió en un CD doble batejat com "Stereophonic Major". En voldreu còpies?
A la fotografia apareixen uns Mods en Vespa a la benedicció de vehicles de Brighton (Gran Bretanya, 1964), just abans d'esbatussar-se amb els rockers llardosos de Londres. (és conya, però m'agrada)

11 comentaris:

Anònim ha dit...

me zamparé vuestro programa desde la terraza y molará más que el programa de calle de esa noche de autos

Anònim ha dit...

remeinings que sou remeinings!

Anònim ha dit...

LA FESTA MAJOR ESTÀ AL CARRER I QUI LA PROTAGONITZA ÉS LA GENT, AMB MOLTA ESPONTANEITAT I AMBIENT! NINGÚ POT APROPIAR-SE DEL QUE ÉS DE TOTS! VISCA LA FESTA MAJOR!

Trento ha dit...

M'agradaria que m'expliquéssis això de la festa major/menor. Els de Mataró tenim una festa Major que són Les Santes. Hi ha festes de primera i festes de segona?
A veure si de tant en tant passes pel blog

Rodolfo ha dit...

Tati, avui he estat a la fnac i he vist un mega-pack amb les 5 pelis del tati original més 5 curtmetratges inèdits i extres per tan sols 32€!!!!

jo de vostè hi correria!

corri tati, corri!

Rodolfo ha dit...

en DVD, evidentment

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ja el tinc, és el meu pack!!!! visc dels seus royalties com vos feu dels verdetians!

Anònim ha dit...

I dels Mansos què se n'ha fet? No han vingut a la festa major!

Anònim ha dit...

Mansament s'han fet fonedís aquests mansos que no han gaudit de la gatzara i la follia maresmenca i que han preferit la calor espaterrant de la vella Osona bisbal.

Rodolfo ha dit...

Ha vist el nou post?
Merchandissing lletgista!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

a estanislau i a titus:

estanislau: segueixo sense poder estar dins del tei blog, clico i peta, s'esmuny, veig el post i clico i boooommm. vull una samarreta!

titus: la festa major és major per algusn i menor per altres, tothom la festeja.