05 de juliol 2006

Sant Cristofol Grooves a Ràdio Premià (95.2 fm)L'aportació pija dels DJ's Ramonet77 i Àngel(Stereo2SoundSystem) a la festa Major/Menor, serà un monogràfic radiofònic de dues hores, de 10 a 12 de la nit, a la ràdio Premià (la vostra, la nostra)...el dijous 6 de juliol.
Us convidem a empanxar les orelles de funkadèl·lia, llatinada, jamaicana i bizarrada, des de casa estant, a l'autoràdio, als auriculars...la Festa Major/Menor porta Sound System. Els autors de la selecció convertiran aquesta sessió en un CD doble batejat com "Stereophonic Major". En voldreu còpies?
A la fotografia apareixen uns Mods en Vespa a la benedicció de vehicles de Brighton (Gran Bretanya, 1964), just abans d'esbatussar-se amb els rockers llardosos de Londres. (és conya, però m'agrada)

11 comentaris:

el amante del video ha dit...

me zamparé vuestro programa desde la terraza y molará más que el programa de calle de esa noche de autos

Anònim ha dit...

remeinings que sou remeinings!

JTATI ha dit...

LA FESTA MAJOR ESTÀ AL CARRER I QUI LA PROTAGONITZA ÉS LA GENT, AMB MOLTA ESPONTANEITAT I AMBIENT! NINGÚ POT APROPIAR-SE DEL QUE ÉS DE TOTS! VISCA LA FESTA MAJOR!

Titus ha dit...

M'agradaria que m'expliquéssis això de la festa major/menor. Els de Mataró tenim una festa Major que són Les Santes. Hi ha festes de primera i festes de segona?
A veure si de tant en tant passes pel blog

Estanislau Verdet ha dit...

Tati, avui he estat a la fnac i he vist un mega-pack amb les 5 pelis del tati original més 5 curtmetratges inèdits i extres per tan sols 32€!!!!

jo de vostè hi correria!

corri tati, corri!

Estanislau Verdet ha dit...

en DVD, evidentment

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

ja el tinc, és el meu pack!!!! visc dels seus royalties com vos feu dels verdetians!

Martí ha dit...

I dels Mansos què se n'ha fet? No han vingut a la festa major!

jtati ha dit...

Mansament s'han fet fonedís aquests mansos que no han gaudit de la gatzara i la follia maresmenca i que han preferit la calor espaterrant de la vella Osona bisbal.

Estanislau Verdet ha dit...

Ha vist el nou post?
Merchandissing lletgista!

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

a estanislau i a titus:

estanislau: segueixo sense poder estar dins del tei blog, clico i peta, s'esmuny, veig el post i clico i boooommm. vull una samarreta!

titus: la festa major és major per algusn i menor per altres, tothom la festeja.