04 de juliol 2006

L'ESTRELLA DE LA FESTA MAJOR (I LA RESISTÈNCIA SONORA DES DE LA RÀDIO)

EP!

Oblidada la Festa Major de 2005... /amb llums i ombres/ arribem a la d'enguany.
No ens podem queixar: l'ofici de la festa major comptarà amb la participació estelar de l'arquebisbe Martínez Sistach! Anem millorant! Lletgisme assegurat.
Posdata: l'equip del Sound System punxarà música la nit del dijous...multipistes estereofònic al servei de la resistència sonora!!!!!

SEGUR QUE ANIREM DE BÒLIT !
QUÈ DÉU ENS AGAFI CONFESATS !

VISCA
LA RESISTÈNCIA
CULTURAL !

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home de la foto fa basarda. El Carles era un carca, però almenys no se n'amagava. Aquest em sembla fals i cínic. Potser m'equivoco i soc injust.
Abans passava de capellans, ara soc definitivament anticlerical.

Anònim ha dit...

Hem d'apostatar!
http://cincominutos.com/apostasia/blog/

Anònim ha dit...

si als pututs pijos de la coalició us molesta la festa major ja sabeu on pebrots podeu anar: a parir panteres al mar.
per fi tenim una festa sense pijeria i amb idea popular al servei de la nostra cultura.
aneu a fer el pijo a El Masnou.
si odieu premià, els de la coali aneu a pastar fang a Pedralbes.
visca la festa major recuperada!
fora pijos! ecopijos!

Anònim ha dit...

col·lega, t'has passat tres pobles. El que jo he llegit només parla d'en Sistach, no?

Anònim ha dit...

Aquí hi ha visceralitat! És amor? Enveja? Incontinència?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Estimat Voluntari:

a) quan vulguis fem un debat ONTOLOGIC sobre el concepte de PIJERIA. Avui no en tincs ganes. Reconec que hi ha dies que el cos m'ho demana. Avui escoltaré música i aniré en bicicleta.

b) quan vulguis parlem sobre el que vol dir "putus", "pebrots", "parir panteres", "odi", etc.
Avui, però, no en tinc ganes. Tot i això hi ha dies que en tinc ganes. M'agrada la literatura i tinc un cert morbo per les coses maleducades. FASCINANT! però, com he dit abans, avui estic més aviat ciclista i musical.

c) M'agradaria parlar de CULTURA. Em fa mandra. Però en faré un esforç: això de la cultura és com ara escoltar música o anar en bicicleta. Diguem-ne que és una manifestació en contacte amb altres (o no!) que comporta un esforç de pedalada o una articulació de l'oïda per poder captar les ones sonores. Però aquí tenim un altre repte de signe ontològic. La qual cosa no em motiva, avui 5 de juliol. Qui sap, demà.

d)Sobre la Coali. Em penso que estas equivocant l'estratègia. Cada vegada que s'activa la línia visceral antiICV-EUIA, resulta que ens creixen els amics i militants com bolets. Mira per on: gràcies al deliri antiICV (és a dir: el deliri consistent en confondre la gent amb una equació delirant del tipus ICV=especuladors) ara resulta que tenim més gent entre nosaltres (i no pas "pijos").
El mateix passa amb les trifulques viscerals (i del tot delirants) dels que es pensen a si mateixos com a PREMIANENCS-KING-SIZE. Doncs més del mateix: quan s'embala algun dels "homes imprescindibles" de la vida local premianenca, la Coali reviu i creix. Com un Alien exponencial, francament som la conya!

e) quan vulguis parlem del que vol dir "som la conya". Estic convençut que les nostres virtuts (i els nostres defectes) conformen aquesta "conya" i que, precisament, perquè som "la conya" ENS TENS UNA FÒBIA DELIRANT.

F) "DELIRANT", concepte interessant: vessant psicoanalítica o vessant antipsiquiatrica, tanseval, "delirant" o dit d'una altra manera: aquesta capacitat desfermada de victimitzar les insuficiències a base de confondre escenaris, fenomens, personal i meteorologia.

g) Estimo Premià. Per les seves grandeses i misèries. Per la seva història hipertrofiada i per la seva projecció present desprovista de clarividència i futurologia.

e) Bona festa major, estimat i imprescindible VOLUNTARI!

Anònim ha dit...

Ignatius: ets Ignatius Reilly? el noi de les salsitxes a la butxaca? el noi de la vàlvula a l'estomac? el noi que espera i espera??? LA CONJURA DE LOS NECIOS!!!!

Anònim ha dit...

Mitjons!!! Cordons!!!! com està el pati a la crosta carca de Premià, ara també toca dir que els d'iniciaitiva són pijos, la nova versió de l'enveja, quina pena penosa! que li diguin al Martin, al Osorio, al fill del casiano, al Lluis i altres que són pijos...ja estem planxant els trajes ARMANI...aquests catalanets ortodoxes haurien d'anar d'exercicis espirituals a Montserrat! Envejosos que sou de la gent d'inciativa. Molta gent, per cert.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

No cal polemitzar. Hi ha diversos models de festes, i especialment de Festes Majors. N'hi ha que les volen a la mida justa i n'hi ha que les volen una mica més grans. N'hi ha que les voldrien intensament variades i n'hi ha que les voldrien intensament limitades. N'hi ha que preferirien una festa "resultona" i molta vida cultural la resta de l'any. Aquests darrers em convencen, jo apostaria per la festa "resultona" i variada i per una redimensió cultural a escala anual. Per bones maneres institucionals, un equip obert i variat i més SUMES que no pas RESTES. Penso que ara es RESTA massa. I podem anar de capa caiguda. I malgrat tot...fins i tot quan hi havia en Torrents...la festa és la festa de cadascú, del seu terrat i de la seva teulada...aquesta és la festa que compta. Fins i tot la festa dels que no volen festes. També e´s bo i saludable respectar el que no té ni una mica de res de ganes de festejar, cansat de fer festes tot l'any. Aquests també existeixen. O sigui que...amb la benedicció del gran Sistach...que comenci la festa (tot i recordant que l'Ajuntament va aprovar una moció per preservar la laïcitat...no fos cas)

Anònim ha dit...

Minobis t'enyoro!

Anònim ha dit...

Minobis??? ep! això són paraules majors. Minobis! quina idea! la botiga pionera de la radiodifusió local...quan premià estava dividit entre GAIXES (O GAXAS) I MINOBIS.

Anònim ha dit...

ORA MINOBIS-NENA NO PLORIS
ORA MINOBIS-NENA NO PLORIS
ORA MINOBIS-NENA NO PLORIS
SANCTUS CRISTÒFOLUS-ORA MINOBIS
SANCTA MALA PUTREFACTA-ORA MINOBIS
SANCTA MALA VENERATA-ORA MINOBIS
SANCTA MALA TERRAM-ORA MINOBIS
SANCTA MALA PINEA-ORA MINOBIS
AVE MATER PURISSIMA-SINE PESCATUS IN CULINA.

Anònim ha dit...

Hola Mirabete, no sé qui ets...però la has clavada! perfecte!