24 d’abril 2006

Això és Saturn




Si en Vendrell pot ser Conseller, la resta de catalans podem ser astronautes.
(dit, amb correcció i bones maneres)

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si en Vendrell pot ser conseller, si el tres per cent és una cosa generalitzada, si els casos Turisme i Treball no espanten a ningú, si abans hi ha hagut Filesa, Naseiro, Casinos etc.....

Això és una puta merda

( Dit de forma incorrecta i de males maneres)

Rodolfo ha dit...

Si després de tant enrenou per aconseguir la foto i el video (realment m'ha costat un ou i part de l'altre) va i no me'l visiteu ni que sigui que alavar el gran-mitic-lletgista futbolista (AMUNIKE) tot això és una puta merda (dit de forma incorrecta i de males maneres, també)

Ara és ja el 4rt post, ja ho diu la "tita popular":
- "per setmana santa no pengis cap post, no els llegeix ningú"

Anònim ha dit...

Probablement un personatge com en Vendrell no hauria de ser conseller, no pas per corrupte sinó per burro. Finançar el partit amb els sous dels càrrecs és la manera menys lletja de fer-ho, si ho comparem amb el desviament de diners quan s'adjudica obra pública, amb les requalificacions de sòl untades, amb els falsos estudis amb falses factures...
Però reclamar els pagaments per carta amb amenaces és de poca vista, i equivocar-se de persones i enviar cartes a militants d'altres partits és de burro de solemnitat.

Anònim ha dit...

Ai, aquest senyor em recorda algú que em va semblar veure per la plaça de Premià. No seran la maneixa persona?

Anònim ha dit...

la guerra dels CLONS! Com Star Wars!

Anònim ha dit...

en Vendrell es molt semblant a en Dart Vader quan es treu el casc...

Anònim ha dit...

tira a faraó, no? no, faraó tira?

Anònim ha dit...

molt bo el tema amunike, amic verdet! no pateixi, és de visita recomanada i bàsica.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

en Fanell i la Bernenca tenen un Renault Amunike, quins privilegis!

Anònim ha dit...

Però aquest home té alguna cosa de faraó. Ultranacionalista i faraó. I ben premiat pel règim local, segur.

Anònim ha dit...

Els CLONS són els REPLICANTS, tanseval sigui STAR WARS com BLADE RUNNER, ...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

personalment penso que el tripartit està mort des del dia que es va fer una aliança estrambòtica entre partits i penyes simbòliques, amb president polimorf, visionaris i triangulars oracles del destí diví. D'allò en diuen Pacte del Tinell. Aleshores es fa un text interessant i ben intencionat i els actors desafinen a totes bandes. Uns (socialistes) entre les Espanyes, el neoliberalisme i les disfuncions àuriques del Pasqual...altres (esquerrarepublicans) sota un binomi angost carotià-puigcercosenc, amb agenda pròpia d'un pais (el seu) que no és el de tots (els dels altres, m'incloc, que relativitzem identitats i prioritzem dispositius)i...els petits iniciatius verdics esquerraunidencs, que malden entre la politica-politica i la sociopolitica, desliderats, compartimentats, entre la ideologia de els idees i la ideologia dels pragmatismes. Total: no estem (ni els "uns", ni "els altres" ni els "petits") en condicions madures i vitats (i cerebrals i afectives) de governar el pais llegat per Convergència i dirigit (de sempre) per qui mana i mana molt, la poderosa sociovergència sociopolitica i pseudocultural. Amen. (Antídot: Boada president i anem tots al balneari)