31 de desembre 2012

Cicle (sub)cultural FORA DE JOC III / El Maresme 2013



Enguany ens tornem a reafirmar en la condició outsider. El cicle Fora de Joc arriba a la seva tercera edició. Tornem a estar en el centre del ring aportant la resistència subcultural maresmenca. L'edició 2013 insisteix en els paràmetres que defineixen el projecte. Hi haurà de tot i força: Literatura outsider, esport, festa, cinema, documentalisme, instal·lacions, humor, beguda, il·luminació roja, cooperativisme, intempestivitat, acció, remor i imaginació en tota regla. Ens agrada caminar damunt les sorres inestables de la subcultura. Les identitats lògiques i inventades. Amb una lenta impaciència ens aproximarem a les petites coses i ens prepararem per ser saczejats per l'incert. Les (sub)cultures, és a dir, les afinitats electives, tanquen amb pany la porta de la seva estança deixant a fora la mare selva mercantil i espectacular. 
Justament, en les subcultures, és allí on resideix la identitat. Si és que hi ha subsol, si és que hi ha identitat. Dubtem-ho. On possiblement no hi ha ni cultura ni identitat, però, és allí on es decideix el que és la cultura i el que és la identitat. D'això quasi-quasi n'estem segurs. Benvinguts al Fora de Joc.

12 comentaris:

Josep ha dit...

Doncs igual m'hi passo.
Per cert, feliç any nou.

penyabogarde ha dit...

el sindic per aquestes latituds imparcials!

Josep ha dit...

Ja serà menys....

penyabogarde ha dit...

menys mal

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

sindic, bogarde...bons companys a can Jacques Tati!

Nacho ha dit...

Doncs pinta molt bé, ens veurem a Can Jacques Tati!

Anònim ha dit...

zbsm [url=http://www.buycheapbeatsbydredr.co.uk]Cheap Beats By Dre[/url] ngob http://www.buycheapbeatsbydredr.co.uk libt aqhs [url=http://www.gobeatsbydrecheap.co.uk]Monster Beats[/url] tzdn http://www.gobeatsbydrecheap.co.uk kvbh kwxc [url=http://www.okcheapbeatsbydre.co.uk]Beats by Dr Dre Headphones[/url] xpoa http://www.okcheapbeatsbydre.co.uk newz stsn [url=http://www.salebeatsbydrecheap.co.uk]Cheap Beats By Dre[/url] teow http://www.salebeatsbydrecheap.co.uk dnmp oull [url=http://www.salecheapdrdrebeats.co.uk]Beats By Dre[/url] gdmz http://www.salecheapdrdrebeats.co.uk uaoj

marga bosch i el seu verb ha dit...

maco

penyabogarde ha dit...

Vindrem tota la massa social del bogardisme

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.