11 de juliol 2007

ESTIU, FESTA I PERSPECTIVA

Com ja és habitual, any rera any, la Coali celebra la seva festa anual a la platja de Llevant de Premià de Mar. Fem una sardinada, es punxa discografia soul/reggae/etc. i tanquem "curs". Ens trobarem a les 9 del vespre del dissabte 14 de juliol. Dit això, encara sonen els ecos del castell de focs de la festa major premianenca, d'una temporada intensa i de molts debats i pràctiques pendents o en procés d'expansió. En clau política, caldrà afinar molt més el projecte "coali" i les seves potencialitats com a moviment sociopolític vocacionalment plural. Hem de païr uns resultats electorals ambivalents i, sobretot, consolidar l'espai, el local, la presència social i les perspectives generals. La tornada de vacances ens presentarà noves línies d'atenció.
Tots aquests temes, si voleu, poden rebre opinió en aquest blog. Festa Major, perspectives, cooperació, metafísiques diverses...
L'estiu ja camina i, com a la fotografia, mereix una bona dutxa.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

la pava de la dutxa està al bellamar? ostres Tati! així podem reflexionar gustosament.

Anònim ha dit...

està capturada del google, és premià segur.

Anònim ha dit...

veig que suggereixes una dutza fresca d'idees, ens veiem dissabte a la sardinada.

Anònim ha dit...

ep i per a les dones ...auggereixo plànol de "lo noi" de ses illes, el morenàs amb sssslippp (veu daliniana) de l'anunci de Dolce and Gabanna???
Si no... no vengo!

Anònim ha dit...

m'han dit que vindrà la Camats

Anònim ha dit...

i en Romeva?

Anònim ha dit...

Sortint-me del guió i per no haver de gastar en mòbil, et recomano, Àngel, el dossier 264 de "cultura s " de "la vanguardia" que parla dels dietaris, entre ells els virtuals. Cosa fina, com gairebé tots aquests dossiers del grup Godó, lluny per la seva qualitat objectiva dels articulistes habituals de la seva premsa diària escrita i radiofònica.

Anònim ha dit...

el suplement CULTURA'S és l'illa del tresor dins de l'arxipièlag carca del grup Godó.
El veuré.
El llegiré.

Anònim ha dit...

COLLONUTTTTT! LA COALI ESTÀ DUTXADA I DISPOSADA AL LLORO.

Anònim ha dit...

buenu, de moment estem dutxats de festa major, dissabe podem seguir dutxant la cosa.

Anònim ha dit...

quina cosa?

Anònim ha dit...

Tati i altres bloggistes:

proposta de "cosejar" coses com ara:

La cosa de cadascú,
les coses de tots,
la cosa amb nom,
el nom de la cosa,
la dutxa de la cosa,
la cosa entre cames,
les cames de la cosa,
la cosa de les coses,

la cosa!

Anònim ha dit...

acepto el guante: "mi cosa merece ducha"

¿hace, así?

Núria ha dit...

M'apunto al que suggereix l'endora. A mi, si no està tant morenàs i va sense ssslippp tampoc no m'importa. I parlant de coses, la "cosa" de la Festa Major ha passat sense pena ni glòria. Em queda desitjar que alguna sirena marxosa captivi l'Omar i el faci arribar a Premià, un altre any, amb un altre rotllo. Igual l'Esther se'ns desmelena i la "cosa" fa un canvi, tu.

Anònim ha dit...

la de la dutxa és la Pepita Pla? la jefa de l'aveca? la premianenca de l'any?
ha estat la bomba de la festa!
molt freakie!

Anònim ha dit...

"y que lo diga la casa de Israel, que es eterna su misericordia"

Anònim ha dit...

caramboles! aquest darrer col·laborador és un jueu,

serà el Woody Allen que s'escapa dels mass media barcelonins?

Anònim ha dit...

has encertat Monsieur Hulot!
estava disfessat de sòcia de l'aveca i m'ha sortit el toque jueu. Estan molt pesats els periodistes amb la meva peli.

Anònim ha dit...

benvingut col·lega Woody!

jacques tati, cineasta

Anònim ha dit...

tinc ganes de parlar de cinema amb vostè, sr. Tati.

Anònim ha dit...

d'acord Woody, passa per el Bar Marina, i no t'oblidis de portar aquella actriu atractiva petitoneta que es diu Scarlett Johanssen. prendrem un Ricard amb gel.

Anònim ha dit...

tati:
fet! visc amb la scarlett i jo em quedo amb la xineta i ens veiem al Marina.

Anònim ha dit...

el millor de la festa major. LA GENT AL CARRER.

el pitjor: el de sempre, paperots!

Anònim ha dit...

doncs, em sembla una valoració molt ajustada:
visca la gent i fora els paperots!

Anònim ha dit...

Sí, sí, molt de xerrar i després als sopars de la Coali no hi ha marro. Quanta fantasia, i que duri!

Per cert, a La Vanguardia també hi ha bons articulistes. De fet, pots ser lliberal i escriure bé. De fet, la política econòmica del nostre estimat tripartit, i del qual en formem part, és lliberal. De fet, El País és lliberal i centralista, no fotem ni ens fem els moderns! Si vols llegir en progrés, compra't Le Monde diplomatique.

En Manel Castells o la Remei Margarit també són carques? En Segarra és mal articulista i carca? És un snob, d'acord, però amb el seu patrimoni jo també faria els vermutets diaris al Bauma -clar que el Bauma també se l'han carregat amb les collonades cíviques dels "progres" de Barcelona-.

A mi em posen molt els dimecres d'hivern, quan a la mateixa pàgina d'Opinió ens escriuen en Xavier Sala i Martin i en Manel Castells sobre el mateix tema amb diferents òptiques i distants conclusions. Fins i tot en Pasquis ja hi escriu, clar que és massa lliberal per alguns de vostès, hehe. Ara, divertit ho és i força. No sé, jo trobo que La Van ha fet el seu paper amb ICV com a línia editorial, i també penso que la cúpula d'ICV no s'ha sabut defensar millor. Per això considero que hauríem de fundar un diari nosaltres perquè se'ns puguin desfogar, pobrets. Tot i així, i tot i sent lliberal en termes d'empresa, crec que de carca no en té un pèl, i més quan els contiguts acostumen a ser diversos i la ideologia és plural gràcies als seus articulistes, precisament.

Anònim ha dit...

ja ho vaig dir una vegada: una cosa és el pensament liberal i l'altra cosa és l'economia del mateix nom. Una cosa és elsala martín i l'altra el M.Castells(escola Harvey, heterodox marxista i molt critic amb el passatge neoliberal d'avui...).
Passa el mateix a EL PAIS (és el diari que compro), on escriuen gent molt variada, la majoria centristes i, en canvi, tenim les immenses columnes del gran VIDAL BENEYTO o algunes intervencions esporàdiques del ZIZEK...
Jo critico la línia general del grup GODÓ, sempre amb l'statu-quo, sigui el que sigui: franquistes abans, sociates i suaristes abans, pujolistes després, maragallians abans d'ahir, centristes del Mas ara, etc...i malgrat tot fan un bon suplement cultural, el millor!

en quan a les "coses" de la coali...no siguis pessimista; Moltes parelles s'han gestat i destruït en aquell marc...

Anònim ha dit...

No, si amb aquests temes som molt optimistes, i més en una nit realment d'estiu, hehe. Salut!

Anònim ha dit...

Això del liberalisme és un eufemisme. Sona bé, sembla estar relacionat amb llibertat, però vol dir la dreta capitalista. Ho defensen com el millor model econòmic. Els liberals argumenten que perquè tothom pugui menjar un plat d'arròs al dia (amb sort), uns pocs (ells) han de poder tenir un jet privat. El món per ells només es mou per l'ambició personal, la seva.
Els socialdemocràtes serien els que diuen que això no els agrada però que s'ho han cregut.