16 de juny 2012

Grècia, nosaltres, el 99%, i els altres.

Adjuntem un bon documental que aporta més llum a la magnitud de l'estafa del deute, dels rescats i de tots els dispositius destinats a la supervivència del capitalisme i de l'imperi del diner. Amb l'atenció que mereix la situació de Grècia, l'ona expansiva ja no té fronteres.

4 comentaris:

Jorko ha dit...

quan un partit d'esquerres és d'esquerres tot el capital i tot el poder fan el que sigui per impedir que guanyi i això és el que fa el FMI, Merkel, els media i el pito del sereno.

Syriza és el dimoni. Tota la basura associada fa el que s'ha de fer per destrossar aquells que han dit prou al xantatge bancari.

Marc Tristany ha dit...

el xantatge és prou bestia com per que hi hagi un cop d'estat

Jorko ha dit...

Han guanyat els amos del món i el futur de Grècia es decideix en el poder econòmic i els que guanyen les eleccions deleguen la política als amos del món que també són els amos de Grècia i això per la via electoralment democràtica.

O sigui que les lluites del carrer seguiran i tindran un altaveu molt potent al parlament amb la força de Syriza que tant de bo creixi cantonada rere cantonada i faci contagi a casa nostra amb una opció revolucionària.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el vot de Syriza es pot interpretar com una connexió entre plaça Syntagma i el moment present. Els punts proposats obeeixen a les demandes del carrer. El futur depen de la solidaritat internacional i de trencar els compartiments nacionals que aïllen les classes populars de cada estat. Serà molt dificil de veure una Syriza catalana o espanyola. Unir totes les esquerres critiques i rebutjar acords amb socialistes pro-retallades serà complicat. Ja veurem. A l'estat espanyol amb passes enrera com els acords IU-PSOE a Andalusia la perspectiva Syriza s'allunya. El sindicalisme grec, a diferència del que a l'estat espanyol impulsen les centrals grans, presenta unes credencials combatives mereixedores de molta atenció i suport (mobilització sostinguda per sectors, sis vagues generals i molta plaça i molt carrer).