16 de novembre 2011

Fora de joc


La majoria de candidatures (i les de l'esquerra ex-tripartita també) demanen i reben crèdits bancaris. Altres, com Anticapitalistes, a les antípodes i en un clar fora de joc, reben inculpacions bancàries, ostracisme informatiu i el tracte diferenciat d'una llei electoral feta a la mesura de l'arc parlamentari vigent. La campanya ja s'acaba. Per fí. Com passa amb el temps d'aquests dies, plou sobre mullat. Anava a escriure una cosa semblant, però l'article publicat a PÚBLICO és impecable, el podeu llegir amb un "click" damunt del següent text:

Solidaridat amb l'Esther Vivas: Article a Público, aquí...



Banda sonora fora de joc:                  

  FORA DE JOC...Vic Godard & The Subway Sect.    Mini gira outsider per Osona i Barcelona...



Justament quan una colla d'Amics d'Alan Smithee ja tornem a pensar en la segona edició del cicle "Outsiders/Fora de Joc" (des de la primera edició ja n'han passat tres anys), ara ens visita un dels més clars exponents: Vic Godard. Aquest artista outsider toca a Vic el dia 18n (on millor pot fer-ho un que es diu Vic?) i a Barcelona el 19n (la 2 de l'Apolo). Hi anirem. El veterà Godard va protagonitzar grans moments de punk i pop d'enorme dignitat. Ens cau bé. Directe i expeditiu. Adorable. Una bona ocasió per estrenyer els vincles amb la cosa més intempestiva que resideix a la dimensió paral·lela del Rock: Vic Godard & The Subway Sect! 

 

Vídeos sobre vic godard

 - Informar sobre vídeos

Vic Godard - Make Me Sad - youtube.com
4 min - What's the Matter Boy? (1980)

Vic Godard - Keep Our Chains - youtube.com
4 min - 20 Odd Years: The Story of Vic Godard & the Subway Sect (1999)

Vic Godard - Stool Pigeon - youtube.com
3 min - What's the Matter Boy? (1980)

10 comentaris:

Jorko ha dit...

queda com un rodolí
en Vic va s Vic i menja pa de pessic.
El diumenge després del pessic votació anticapitalista i seguim

super VIC ha dit...

El próximo 18 y 19 de noviembre el mítico Vic Godard nos visita acompañado de su Subway Sect. Será en dos conciertos organizados por Famèlic en Vic (Jazz Cava) y Barcelona (La[2]) respectivamente. La excusa servirá para empezar un intercambio entre Vic Godard y Mates Mates (que lo acompañarán en el concierto de Vic), y que derivará en un single en el qué la magia de Vic personaje y Vic ciudad se unirán. Efectivamente, habéis acertado, el señor Godard se quedará unos días más en la ciudad y se dedicará a la grabación de un single acompañado en el estudio por los Mates Mates.

De toda esta historia, además, derivará un documental del que podría haber sido una figura clave en el mundo de la música. Pero en lugar de estar en constante lucha con discográficas y de ponerse en el centro para ser cuestionado eternamente, él ha decidido dedicar su mayor parte del tiempo a repartir cartas en Londres. Ni más ni menos. Escogió la sencillez por encima del glamour. Esta historia y estos valores son los que intentaran transmitir el documental de título provisional “Vic to Vic”.

¡Así que si vienes a los conciertos es muy probable que aparezcas en un documental!

El missatger ha dit...

Home, Antonio Baños es El Periodista, així, com els superherois o els superdolents, de l'actualitat. Molt i molt bo, tant com l'Esther Vivas.
Si tu ets els Kiko Amat fanboy declarat, jo ho sóc d'en Baños.

Mentre tant, en un altre lloc de Metròpolis, "l'esquerre" oficialista ja va preparant els discursos del diumenge, la cadira de dilluns, i el treball a Iberdrola o Endesa per d'aquí quatre anys.

En menys d'un any, això (en versió ranxera) youtube.com/watch?v=M6DCvgMIVwg
A veure que diuen els neoliberals llavors. Encara serà culpa de la crítica de l'Esther Vivas a l'especulació amb aliments.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jorko, com sempre el primer, eh? bon detall del rodolinet vigatà!

super VIC has acabat de concretar, això del Vic Godard fent de carter ja és definitiu.

Missatger, efectivament, l'influx Amatià es nota i molt. Sens dubte l'Apolo pot esdevenir la cambra roja. I en quan a l'Esther, què més dir!... espera, espera que la campanya desobedient encara oferirà noves perles anticapitalistes.

Salut a tutti quanti.

Jorko ha dit...

llegeixo al web de revolta global que Chomsky, Löwy, Ken Loach, Mike Davis, Toussaint demanen suport per ANTICAPITALISTES. Ummm paraules majors!
Salut i a la lluita!

àngel ha dit...

bona jORKO, bones refèrències.

D.a.v.i.d.t.o.r.r.e.s. ha dit...

Hola, avui he rebut una xorrada sobre les aritmètiques electorals i que si el vot útil i que si el minoritari que si tomba que si gira. Em cansen molt aquests peseudo-debats tècnics sobre els efectes secundaris del teu vot o de la teva abstenció. Tot és útil. Fins i tot l'abstenció. Jo reivindico el meu vot a una candidatura com la dels Anticapitalistes per que vull que tinguin més força i m'importa molt poc que si això debilita a tal o qual partit. Si ens podem a fer números acabarem votant o no votant més pensant en els altres partits que amb el que un vota. Bé, que ja està , que m'és igual la llei de Hondt i la llei de Maria la Castanyera, Anticapitalistes a les urnes i anticapitalistes a les lluites i punt.

reflexió feta i pensada.

Anònim ha dit...

Aquí tens -amic contadino- un clip de música actual perque et relaxis de tanta política. Nota del traductor: es l'Iniesta en moreno?

Giancarlo.

http://www.youtube.com/watch?v=4mtfnfQoAco

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

relaxació assegurada, benvolgut Giancarlo Shuroskee.

Efectivament estem davant del nou Iniesta o davant de l'Iniesta clàssic després de la sessió de ratjos-uva propagats per la temible màquina torradora "Vilanova Uva-V Special Edition". Perfecte per una nit de transició post-electoral (no confondre política amb eleccions, ep!). Tot sigui dit, acabo de presenciar en DVD la peli FEAR & LOATHING IN LAS VEGAS, i estic preparat per qualsevol contingència.
La matinada avança i el Mac està que bull!

Passo aquest Black Iniesta a la junta de la Penya Bogarde...

I demà, futbol+Vic Godard... "pa que luego digan".

Saluthhhh!

Marc ha dit...

no coneixia el vic godard però pel que es veu pot ser un bon xarop de rock per passar la jornada abans del vot rebel a l'esther i tota la colla.