16 de maig 2011

Shock (des)electoral a la Dimensió Desconeguda-Premià de Mar (3a. part)


Propostes (des) electorals Two-Tone 
a la Dimensió Desconeguda

Tercer capítol. L'aposta (des)electoral del Submarí Seaview -amb seu al Maresme- lliura una nova col·lecció de materials programàtics de clara orientació subcultural, sonora i hedonista (Working Class). La Dimensió Desconeguda està situada en el terme municipal d'una vila incerta que limita amb el mar, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i El Masnou. 



Respostes Black and White des de la marginalitat d'un blog deliberadament en fora de joc. A les propostes psicodèl-liques, garatgistes, modernistes i power pop dels darrers dies, ara afegim més llenya al foc: Ruddies! Playtime!




A Premià votem (i botem) en blanc
i amb esperit negre!


 

Vídeos sobre laurel aitken

 - Informar sobre vídeos
Laurel Aitken - Skinhead - youtube.com
6 min - Ska Explosion (1995)
Disponible en: Dailymotion - MySpace - esnips.com
Laurel Aitken - Sally Brown - youtube.com
6 min - Caribbean Beat, Vol. 1 (1993)
Disponible en: Dailymotion - v.youku.com



Vídeos sobre jackie mittoo

 - Informar sobre vídeos
Jackie Mittoo - Oboe - youtube.com
10 min - Showcase (1978)
Jackie Mittoo - Juice Box - youtube.com
3 min - Keep on Dancing (1969)
Jackie Mittoo - Drum Song - youtube.com
4 min - Evening Time (1968)

8 comentaris:

Eva les saluda y no 'crida' ni gota ha dit...

tremendo ska y un volcán en erupción con votos de protesta en blanco directos a la urna y con eso del espíritu negro aún ayuda más al subidón

Albert // Carrer Verdaguer ha dit...

Des de que vaig coneixer el Jimmy Cliff el reggae em va fer una grata impresió i llavors va començar a ser molt famós Bob Marley i ja no en parlem.

Seguint aquesta historia em vaig topar de lloros amb el sò Ska i vinga sorpresa amb sorpresa.
Amics del meu fill ara venen per casa amb ska que han conegut per ska-p i els dic no/no que s'ha d'anar més a baix on comença i que això que surt a moltes radios no va d'ska.

Croniques com aquesta van bé per sentir la vibració i el tam-tam que vé de Jamaica i la idea de buscar-ne la part de protesta és una manera interessant de escoltar amb quatre orelles.

Com els blueseros passa amb els ska's que no és només la part de festa i també porten pintures de guerra contra la injusticia.

Ideal per la protesta i per la festa com tantes vegades ha passat, m'apunto a la idea del blanc i negre a les eleccions per què es presenta un panorama d'espant.

Crec que el Bob Marley tenia una versió antiga del redemption song amb l'estil del Ska i si no fos no passa res, ja parla per si sola.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola Eva,

salutacions skatalítiques i compte amb el "subidón" que necessitarem energies, salut i merci per la visita

Hola Albert,

felicitats per aquesta descripció del que podriem anomenar una "educació sentimental skatalítica"

Marta ha dit...

ye-yé.pa! ska a la costa i a tot gas

jo estic amb tres dubtes o voto nulament, o voto en blanc o no hi vaig

pero ska segur i dels que es presenten ni pp, psoe, cridia, s.i, erc em fan el pes i icv té gent que em sembla bé però tiraré per el que t'he dit amb ska del que surt per aquestes pantalletes

Llop Estepari ha dit...

Començo a tenir la impressió de que la cosa s’està “desmedrant”. En poc temps has passat d’uns apunts seriosos i de clara conscienciació social a un “visca la rauxa”. Espero que sigui quelcom temporal i no pateixis efectes secundaris.

Bromes a part, aplaudeixo i udolo efusivament els darrers apunts.

Aprofito per fer-te “dentetes” (si és que tu no hi vas anar; cosa que m’estranyaria) i dir-te que ahir vaig veure el recital de la Diamanda Galàs a la Plaça del Rei!

Un udol.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ei Llop, no hi vaig anar al concert, ja veus doncs que em perdo coses i els teus udols em fan dentetes.

canvi de registre al blog?
no et pensis, quan el periscopi del submarí apunta a la costa, si hi ha massa soroll, disparem uns quans "torpedos" musicals per fer més digna, digerible i afectiva la nostra dissidència.

salut i udols en tota regla.

Marta ha dit...

Jo estaré a l'acampada a plaça catalunya i m'absentaré una hora per anar a votar en blanc i mostrarem que estem indignades i tornarem a les concentracions. igual em penjo ska al i.pod

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Molt bé Marta, a la lluita i que no ens limitem a indignar-nos, doncs caldrà adquirir espais permanents d'acció i alternativa, doncs això ja no s'aguanta de cap manera. Salut!