13 de gener 2009

Joe Strummer "ens visita" a Premià de Marx
























Joe Strummer, el líder de The Clash i dels Mescaleros. Geni i figura, recordat al Local del c. Segle aquest divendres 16 de gener a les 8 del vespre. Cinema fora de joc, tercera sessió d'un cicle impulsat per l'associació d'Amics d'Alan Smithee. Joe Strummer: Revolution Rock, The Guns of Brixton, Sandinista, Spanish Bombs, London Calling, Jimmy Jazz... Un documental -The future is unwritten- que ens porta els ecos dels suburbis, l'Anglaterra Thatcheriana i neoliberal, les okupacions, els festivals de suport a la classe treballadora, els focs de camp, el punk rock, l'arribada del reggae a la Gran Bretanya, l'impacte del mercat en un grup que "fa les amèriques", el cinema de Jim Jarmush, els sandinistes, l'esquerra de combat, García Lorca, l'amistat, el desconcert...No us perdeu aquest material. El passem i en parlem.


Canviant de registre. Vivim dies d'alta tensió i violència, ja és sabut. Vivim, arran de la massacre continua a Gaza, temps de demagògia i d'escombraries mediàtiques. Que una senyora extremadament fanàtica ompli hores dels matins de la televisió PÚBLICA, és matèria de pronostic reservat. Per acotar opinions i discernir entorn del que s'ofereix com una maniquea divisió entre "bons i dolents", recomano fermament l'excel·lent article aparegut a Público, on s'explica amb pels i senyals l'abast de la dissidència interna i externa dels ciutadans israelians i dels jueus del món que mostren la seva solidaritat amb el poble palestí. Una informació que els lobbies i l'opinadorisme integrat es dediquen a silenciar, tot inflant la bombolla de la prepotència. Llegiu-lo, doncs és del tot interessant. Cliqueu a: http://revoltaglobal.cat/article1950.html

13 comentaris:

Anònim ha dit...

STRUMMER ARTISTA
RAHOLA SIONISTA

QUÈ? MOLA AQUESTA?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

strummer revolucionari, anticapitalista!

salut!

Anònim ha dit...

strummer aporreador de guitarras y de conciencias

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

encara que alguns hagin vist la peli, que tornin el divendres, cal mantenir viva la flama del Joe Telecaster!

Anònim ha dit...

the clash combat rock

Anònim ha dit...

la rajola cobra molt

Anònim ha dit...

i el vilabrau també

Anònim ha dit...

Bones,

Bons records de nits mogudes al ritme dels The Clash.
El público no és gaire del meu parer, però l´article en qüestió s´escau al que està passant.
Fart de telepredicadors de pà sucat amb oli sobre el conflicte de la franja de Gaza. Prou terrorismes d´estat, no es poden justificar de cap de les maneres.

Salut Strummer.

Anònim ha dit...

Per cert,

Què gran el sr. Colet de la Catalunya Nord amb el seu record guiness reivindicatiu!

Salut

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Per cert, rocapeluda, amb els temporals la rocapeluda premianenca es divisa com en els millors temps, fins i tot de nit amb lluna plena. Comprovat.

ja saps, strummer divendres. convidat!

Anònim ha dit...

Àngel, Felicitats pel l'Strummer.

sobre la Rahola, no ho sé, però ahir TV2 va aconseguir que m'enfadés força, tanqués la televisió i m'anés a llegir premsa seriosa,o almenys menys interessada, manipul·ladora, mentidera, falsa i menyspreable amb la vida humana.
El lamentable és que gent com aquesta que amb la seva mala educació com a carta de presentació es permeti el luxe de fer l'immoral i cínic exercici d'hipocresia de parlar de molts bons i molts dolents. Sobretot va arribar a mentir sobre les dades.
Ara resulta que Gaza és Marina D'Or ciudad de Vacaciones mantingut per l'erari del Govern d'Israel.

L'article, molt bo, crec que la veritable amenaça per al poble jueu són aquests governatns d'Israel que es passen el joc democràtic pel forro ( si pel forro il·legalitzant partits, plens de corruptela com el seu president, amb jutges que no jutgen crims cotnra la població....) i es presenten com els únic i legítims representants del poble jueu.

Menys cal que cada cop més jueus d'arreu del món criden amb força que el que aquest govern, i els anteriors estan fent és passar-se pel forro la dignitat i el respecte a la vida, de qualsevol ésser humà, i fer el joc als USA i a les empreses sionista-capitalistes.

Encara de ploure molt; però per al poble de Gaza ara plou fòsfor blanc, tagnesi, niquel, ferro i bombes, alguens made in Spain.

Ens veiem dijous.

Salut

Jordi M.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

gràcies per la visita, Jordi, i per tantes estones de complicitat, coincidència i conspiració per assolir una esquerra digna d'aquest nom.

Sobre el tema Rahola, sincerament penso que la senyora Terribes té la paella pel mànec... ens va prometre una televisió pública com cal... tot i que la Rahola va muntar la performance d'ahir a la 2, convé destacar que donya Rahola té barra lliure als Matins de Josep Cuní.

Amb Strummer, Combat Rock!
Amb Revolta, esquerra de combat!

Anònim ha dit...

aquesta nit vindré a l'homenatge

salut a totes i totes