28 de maig 2007

PREMIÀ DE BUCH...BARCELONA DE PORTABELLA?




Com si es tractés dels dos monoplaces McLaren, guanyadors a Mònaco, la màquina convergent pilotada per Miquel Buch ens ha deixat amb un pam de nassos. Ni la lleugera pujada sociata, ni la força organitzativa de la Coali ICV-EUIA-EPM, ni l'acció de govern d'ERC, ni l'omnipresent pepero Patrick "premianenc", han estat rivals davant l'allau convergent. El consol per la bona notícia de la derrota del peculiar partit Ciutadans, no ha estat suficient per frenar la voragine convergent. Els "meus" som corredors de fons i experts en travessies del desert. Ens toca exercir l'autocrítica i fugir de pesimismes o d'optimismes absoluts i infundats. Malgrat tot, la Coali és la tercera, minvada de portes enfora i crescuda de portes endins. La prudència ens espera. Aquests dies en parlarem. L'estiu obrirà literalment el carrer i, si ens ho proposem..."Sant Tornem-hi!". Keep the Faith. Acció i remor.

INFORMACIÓ I DEBAT:
CLIQUEU I, SI VOLEU, ESCRIVIU A:
http://www.coaliciopremia.blogspot.com
Resultats, primeres valoracions i contrast d'opinions.
Darrera hora:
27 anys de govern d'esquerres a Barcelona...i ara ens ha sortit el Portabella amb un atac de gelosia (PSC, ERC i ICV-EUiA baixen un escó i la Mayol supera el Portabella).
Això d'ERC és, com a mínim, peculiar.

90 comentaris:

Anònim ha dit...

HAN FALLAT COSES I EN CANVI LA COALI HA ESTAT MOLT BEN PORTADA I NO ENTENC QUE HA PASSAT A L'ANTIC FEUDO QUE HI HAVIA A CAN POU.
SEGUIM EL COMBAT QUE CARAI!

Anònim ha dit...

Un espai propi, una coali molt cohesionada i forta, nomtes ganes de seguir treballant... un model de ciutat.
ENDAVANT

JORDI MERINO

Anònim ha dit...

heu resistit l'avalanxa del Buch i teniu present i futur

Anònim ha dit...

felicitats! encara que sembli raro qua es baixa, sou un referent i teniu pistonada. llàstima de l'Àngel que per tant poc no sigui regidor.

Anònim ha dit...

ei glimpsero (encara existeix glimpse?), salutacions.

Anònim ha dit...

com va dir aquell si no existeix s'hauria d'inventar.

Anònim ha dit...

o refundar...

Anònim ha dit...

jo vaig estar al vostre local i quan veig la penya que sou penso que heu d'estar orgullosos, endavant.

Anònim ha dit...

Es una pena que todo el esfuerzo realizado en los ultimos años haya quedado oculto por temas extramunicipales asociados a las siglas ICV. Es una pena en vuestro caso porque estoy convencido de que os ha restado votos y no os lo mereciais. Otras formaciones han conseguido aumentar su representacion por el mismo motivo sin merecerlo.
La forma tradicional de hacer política, los grandes partidos, la listas cerradas, etc... empiezan ha colmar la paciencia de la gente , sobretodo de la gente de izquierdas, que cada vez se siente menos representada en las instituciones.
El auge de las agrupaciones de ambito municipal es una consecuencia de todo esto y, quizás, la única opcion viable para quienes se niegan a ceder la acción política a la maquinaria de los grandes partidos.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

compte amb això de les agrupacions d'àmbit municipal... la majoria són agrupacions d'urbanització, altres del tipus anglada, veïns gremialistes, interessos personals i altres coses...excepte el cas CUP que és u a suma de Maulets i exERC.

En quan al pes d'ICV en els resultats de la coali, és cert, influeix.
De totes maneres la COALI no seria el que és sense ICV o EUIA i aquests dos partits tampoc serien gaire més sense els indepedendents, la coali suma tres branques i funcionem gustosament, OPINIONES: a veure si t'animes i vens a a les reunions,icomprovaras el que dic i podras explicar les teves justes observacions. com fan molts independents i com fem molts militants de partit que som normalment autocritics.
anims.

Anònim ha dit...

Se que la mayoria de las agrupaciones no son precisamente de ideologia izquierdista, me limitaba a constatar que han aglutinado una gran parte de la frustracion que genera la politica tradicional y que podrian ser una manera de recuperar el voto descontento de la izquierda antisistema o extraparlamentaria que es realmente el que a mi me interesa.
Tambien tengo claro que en el buen funcionamiento de la coali no influye el hecho de que varios de sus miembros militen en partidos grandes como ICV o EUiA pero si estoy convencido que en la percepcion de muchos votantes si que influye negativamente la vinculacion a estas siglas y termina lastrando electoralmente las expectativas generadas por un trabajo duro y bien hecho.
Estais pagando errores de los que no sois responsables y es una pena.

Anònim ha dit...

i lo de plimse? va endavant?

KTF

Anònim ha dit...

I aixo de plimse que es?

Beaumont ha dit...

Sin el Pizarro os quedáis en nada.;) Además de no repetir con el candidato mediático de la lista (léase número 4 de la anterior) supone un lastre demasiado grande.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

opiniones de un payaso:

a la reunió d'ahir (43 assistents) es va parlar col·lectivament en els mateixos termes que parles tú. amb variacions, molta autocritica i sobretot molt entusiasme en el projecte que està consolidat.

t'esperem company!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

tema PLIMSE:

AVIAT TINDREM UN REFERENT MUSICAL POTENT

VISCA PLIMSE!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

A BEAUMONT:

A FALTA DEL PIZARRO...LA FREAKY DEL NOU CONSISTORI SERÀ L'EXREGIDORA DIMITIDA "SENYORA MEDINA" DE CIU...

Anònim ha dit...

àngel:

que tindrà la coali que quan les coses han anat decebedorament, resulta que som més penya?

jo responc abans que tú: el que passa ésque ens creiem el tema i no tenim altres interessos que transformar les coses quotidianes.

ahir vaig estar molt il·lusionada amb tota la gent i dóno les gràcies als tres regidors sortints:
quim, àngel i ernest.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el merit de la feina és de tots.
gràcies "dona independent".

dels encerts i dels errors.

salut!

Anònim ha dit...

la coali la tercera tot i baixant endavant. bon treball.

Beaumont ha dit...

Hay que valorar los logros obtenidos. El primero que se propuso se consiguió (no lo nombraré que da yuyu). Si el plan general se lleva a cabo en los términos que conozco, bien. la putada es que ICV no es la guapa de la clase, la que se lleva los elogios. Ajo y Agua, eso sí, la conciencia tranquila. A todos nos gusta la foto, pero si se quiere salir seguro, pues a irse al PSC o a CIU. Hay algunos que viven en la edad de hierro. Ver para creer

Anònim ha dit...

Maleïda llei d'hondt.

La llei utilitzada a les eleccions a Espanya per al repartiment d'escons té la "virtud" d'afavorir sempre el gran. A Premià aquesta llei acaba de perjudicar el nostre anfitrió. Així veiem que CiU (9R) que ha tret 3,3 més vots que la Coali(2R) treu en canvi 4,5 més diputats. El sistema de distribució per restos, utilitzat a molts llocs hauria donat 8 regidors a CiU i 3 a la Coali, una representació molt més propera al resultat de les urnes.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

salutacions Paccius, ponderada valoració en temps critics, curiosament el resultat ha fet que la coali creixi organitzativament i que des d'ahir estiguem més cohesionats i amb ganes de fer forat a la vida local. De fet alguns hi portem més de 30 anys. La gent jove de la coali està donant un tomb molt positiu al desenvolupament del projecte. hi havia més gent a la reunió post-electoral que a l'assemblea pre-electoral. un bon símptoma.

joan ha dit...

Bon dia co-creients de l'esquerra. Torno a treure el cap per aquí.

No ens desanimem ara!
Tornem a mirar què estem fent, què hem fet i què podrem fer. El nostre resultat mai serà només el nostre pes en regidors.

De la inexistència d'una esquerra que estira i estira, que arrossega en molts casos, ningú tindria una percepció de la importància de la cura pel medi ambient, de la integració de la immigració, de la cura dels més desemparats...

Sempre serem minoritaris, perquè no ens conformarem, perquè sempre estirarem més. Perquè el que volem canviar és molt, potser massa per un ajuntament, però a l'abast si anem convencent i estirant a tota la població.

L'interès privat fa mal, al planeta i als humans que hi vivim. Fins al decreixement econòmic i l'harmonia medioambiental falta molt, fins aleshores, serem minoritaris, inconformistes i seguirem estirant.

És hora d'explicar això als joves, el nostre futur.

PD: estàn convidats a Can Pistraus, on el temps passa més apoc apoc i no tindràn gaire feina per veure'n les novetats! jajaja

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

honorat soc de rebre visita d'en Pistraus... vos hi toqueu, parleu clar. Quina por això del Portabella...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ERC de Barcelona està gelosa d'ICV i no ha digerit que la Mayol, tot i baixant, hagi invertit l'ordre de partits més votats. ERC és la força menys votada dels actuals grups municipals de l'Ajuntament i vol desmuntar 28 anys de governs d'esquerres per raons de supervivència. Lamentable.

Anònim ha dit...

ESPECTACLE ERC VERSIÓ CAP I CASAL

Anònim ha dit...

poso la ma al foc que el Portabella vol sortir a la foto durant una setmana per ser més famós i que voldrà posar a les cordes a la Mayol i l'Hereu per acaba formant i apareixer com Sant Carod en plan "hol, soc guapu i he salvat Barcelona"

Anònim ha dit...

quina mandra! una altra batalleta d'ERC. Quin partit, mare meva.

Anònim ha dit...

EL PORTABELLA ESTE....se liará a salir por la tele y a soltar el peinado, se pondrá interesante, creará suspense y cuando haya roto la audiencia aceptará el pacto con PSC y ICV para pavonearse como el salvador de la ciudad.

este disco está más rallado que la Macarena.

Anònim ha dit...

dos opinions sobre eleccions:

premià de mar:
la coali estaria bé a l'oposició fent coses interessants sense soroll però amb inteligència i bellugant la gent.

barna:
ens hem d'acostumar a les espantades d'ERC, el portabella està que trina, normal.

posdata romàntiquilla:
estic d'acord amb els que diuen que trobarem a faltar l'ernestu i l'angelu, mereixen un aplausillo els dos.

kamarades: que passa amb tanta propaganda de Ikea?

Anònim ha dit...

aquest d'ERC! Ai!

Anònim ha dit...

Pista lliure per la coalició roja i verda de premià, amunt banderes!

Anònim ha dit...

de que va això d'ikea?

Anònim ha dit...

les cadires del local de la coali són les barates de l'ikea, deu ser això el misteri que et preocupa.

Anònim ha dit...

erc sempre dóna la nota, no hi ha manera que madurin i el portabella a xupar camara

Anònim ha dit...

ja hi tornem a ser amb l'embolica que fa fort d'esquerra per fer més gran el Polònia i de passada fer que l'abstenció creixi de fastic. Així es fa gran la democràcia amb portabellades com aquesta. A veure qui anirà votar a les properes // quina conya és aquesta? ERC va de farol?

Anònim ha dit...

El Portabella tot solet ha perdut més del 50% dels vots que ha perdut esquerra. I si mirem el %, ell és pràcticament l'únic responsable de la baixada d'ERC. Ell ha baixat 30% mentre que a la resta del país ERC ha baixat un 7%. I això que a Barcelona no es presentava el CUP. Això és probablement el resultat de les carallotades que va dir a la campanya. Ara només té dues opcions, plegar o fer una fugida endavant amb un estirabot. Sembla que ha optat per la segona.

Anònim ha dit...

la NIT al DIA d'ahir va mostrar un Portabella poc creïble i de veu impostada, semblava que no trobava paraules per justificar la decisió, com si inprovises un argument i crec que no és sincer.
rarillo rarillo.

Anònim ha dit...

àNgel: felicitats per la feina feta i que la coalició segueixi tant ferma com ara. et trobarem a faltar de regidor.

Anònim ha dit...

Escric aquestes línies mentre escolto a Lou Reed versionat pel Pla amb arrenjaments de l'Astre. Tot això m'ha portat a un altre gran personatge, l'"amo" d'aquest blog; felicitats per la feina que fas, dins, fora, però sempre a l'esquerra d'aquest i tots els consistoris i mons.
Un bon regidor, un bon personatge aquest Tati, i una gran persona, l'Àngel. Seguim amb tu... pel costat més bèstia de la vida!
tu tutuuu tuu tu tu...


otracosamariposa:
a en Portabella potser cal deixar-lo que es regeneri, poder trobarà un discurs tan d'esquerres i tan autèntic ... que ens haurem de replantejar el vot!! ei... que és broma, poma! l'erc per als nacionalistes que tenen la seva fe amb la nació com a epicentre, perquè l'ètica d'esquerra progressista i ecològica, per molt que vulguin replantejar "el model de ciutat", no ha estat seva mai, es que sinó... no serien ells, serien un nou partit. Serà això el que està passant??? un nou PI que faci front a les CUP i als convergents reconvertits?

És el que passa quan no es tenen el s discursos clars. L'Heribert era molt més fidel a l'idea que personalitzava ERC i ara en Carod, amb lluita interna, intenta renovar-la via socialització de la seva doctrina i com a resultat tenen aquests galimaties, no xxxens menysss antimontillistes propulsors, crec, de més absentisme.

Lo dicho, un político muerto es un....político menos!
que bestia el lado más bestia ...de la vida!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

gràcies per els piropos...però en termes polítics soc una part d'aquest excel·lent col·lectiu que és la COALI, amb amics, amigues, companys i companyes.
La resta és entusiasme per l'espai sonor, els pneumàtics de la bicicleta, la bona literatura i cert cinema intempestiu...
una abraçada a tots,
"ú, no és ningú" (MM.Pol)

Anònim ha dit...

¿de mi naide se acuerda YA u ke?

Anònim ha dit...

al Portabellali aniria bé una tonelada de Sonic Youth "por la troncha"

Anònim ha dit...

On your place I so did not do. levitra en ligne I apologise, but, in my opinion, you commit an error. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

Anònim ha dit...

May I ask you a question? buy clomid without a perscription http://wiki.answers.com/Q/User:Med-help buy clomid I'm very thankful to you.

Hi! buy clomid without a perscription buy clomid cheap
clomid buy I've enjoyed seeing you

Anònim ha dit...

Good evening! order zithromax non-prescription http://www.stumbleupon.com/url/tentology.net/buy_zithromax_en-us.html order zithromax I must go now. x

How are you doing? order zithromax 500mg single dose order zithromax uk
order azithromycin zithromax Please, thank your sister for me. u

Anònim ha dit...

I'll just like to tell you that... order diflucan http://www.stumbleupon.com/url/tentology.net/buy_zyrtec_en-us.html order discount diflucan Many thanks. g

Good morning! order diflucan no prescription order generic diflucan
order diflucan prescription See you soon! c

Anònim ha dit...

remarquablement, le message trГЁs prГ©cieux http://lettresdudroit.com viagra [url=http://lettresdudroit.com]viagra generique[/url]

Anònim ha dit...

I'm all right. valtrex cost 300 cod http://www.asianave.com/valtrex-cost/ valtrex cost 150 overnight delivery See you tomorrow!

I'm all right. valtrex cost deine nachricht site valtrex cost information
valtrex cost 150 with overnight delivery My congratulations to you!

Anònim ha dit...

Thank you, very well. valtrex cost http://www.stumbleupon.com/url/tentology.net/buy_valtrex_en-us.html valtrex cost Come back soon.

Thank you, very well. valtrex cost valtrex cost valtrex cost I hope we'll meet again.

Anònim ha dit...

Thank you, not so bad. buy clomid http://www.playlist.com/blog/entry/12526097155 buy clomid Give my regards to your sister.

Are you very busy at the moment? buy clomid buy clomid
buy clomid My congratulations to you!

Anònim ha dit...

fqrdonlpuf yvocmvnkuk [url=http://www.italtubi.com]acquisto levitra [/url] iqbyolezox houuoeacmh levitra prevvuzpzf kmvmhfsmfk

Anònim ha dit...

How are you feeling?
buy generic lasix http://www.playlist.com/blog/entry/12530350595 buy lasix I've enjoyed seeing you

I would like to speak to you.
buy lasix buy lasix
buy lasix
Good-bye!

Thank you, not so bad.
buy zithromax http://www.playlist.com/blog/entry/12529890051 buy zithromax You're not in a hurry, are you?

Are you very busy at the moment?
buy zithromax buy zithromax
buy zithromax
A merry Christmas!

Anònim ha dit...

comprar viagra kzqvlxskcj enareaddkx [url=http://csalamanca.com]la viagra [/url] zydflogwig qjkoauaguv viagra es dvzlzgasja bwhjevbvsr

Anònim ha dit...

comprar viagra sin receta yngaxkdpwm xgmgqzbwgm [url=http://csalamanca.com]comprar viagra [/url] iezwubrpzo ltxwzokmxk la viagra vxzdxurtyj xweggslemd

Anònim ha dit...

fjqugnmnly uvvcttzsjn [url=http://www.lacasadicavour.com/]cialis vendita [/url] jzdltckoog znjpcqdzzb cialis 5 mg vdxeocgeuf vljsfifxye

Anònim ha dit...

[url=http://italtubi.com/levitra/ ]levitra costo [/url] ydSi prega di revisione compra levitra onlin

Anònim ha dit...

Je vous conseille de visiter le site, sur lequel il y a beaucoup d'articles sur cette question. http://runfr.com/tag/acheter-cialis achat cialis sur internet achat cialis generique

Anònim ha dit...

wgeihn http://www.playlist.com/blog/entry/12644389379 generic lexapro hmcolq generic lexapro
bbpqye [url=http://www.playlist.com/blog/entry/12644389379]generic lexapro
[/url] wtacpn [url]http://www.playlist.com/blog/entry/12644389379[/url] generic lexapro


djlezc http://www.playlist.com/blog/entry/12644389635 cheap levitra utbzkf cheap levitra
obniqz [url=http://www.playlist.com/blog/entry/12644389635]cheap levitra
[/url] rhtwwi [url]http://www.playlist.com/blog/entry/12644389635[/url] cheap levitra

Anònim ha dit...

Est d'accord, la piГЁce utile http://runfr.com acheter viagra sur internet viagra generico

Anònim ha dit...

Sans conversations! cialis 20mg acheter cialis

Anònim ha dit...

Merci, peut, je peux vous aider aussi par quelque chose ? http://runfr.com/acheter-cialis achat cialis 20mg cialis forum

Anònim ha dit...

Quelle phrase nГ©cessaire... super, l'idГ©e brillante ejaculation precoce

Anònim ha dit...

Es gibt etwas Г¤hnlich? viagra online kaufen viagra kaufen [url=http//t7-isis.org]viagra bestellen[/url]

Anònim ha dit...

miss http://wiki.openqa.org/display/~buyzithromaxonline buy zithromax powder want buy zithromax online
country [url=http://wiki.openqa.org/display/~buyzithromaxonline]buy zithromax online
[/url] stand

still http://wiki.openqa.org/display/~orderzithromaxonline order zithromax online took order zithromax online
notice [url=http://wiki.openqa.org/display/~orderzithromaxonline]order zithromax online
[/url] group

Anònim ha dit...

ten http://www.ipetitions.com/petition/zithromaxforsale/ zithromax for sale dark zithromax for sale
miss [url=http://www.ipetitions.com/petition/zithromaxforsale/]zithromax for sale
[/url] true

sun http://www.ipetitions.com/petition/zithromaxprice zithromax price very zithromax price
farm [url=http://www.ipetitions.com/petition/zithromaxprice]zithromax price
[/url] turn

Anònim ha dit...

why http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxforsale zithromax for sale hard zithromax for sale
island [url=http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxforsale]zithromax for sale
[/url] road

money http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxprice zithromax price second zithromax price
point [url=http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxprice]zithromax price
[/url] yes

Anònim ha dit...

miss http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxforsale zithromax for sale until zithromax for sale
told [url=http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxforsale]zithromax for sale
[/url] far

too http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxprice zithromax price 250mg better zithromax price
list [url=http://wiki.openqa.org/display/~zithromaxprice]zithromax price
[/url] force

Anònim ha dit...

le message Incomparable, m'est intГ©ressant :) http://runfr.com cialis 20mg achat acheter cialis

Anònim ha dit...

http://www.d1042206-1.mydomainwebhost.com/applications/phpBB/viewtopic.php?p=675688
http://airrevitalizers.com/smf/index.php/topic,8062.0.html
http://www.74golfstudio.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=31728&p=41752

Anònim ha dit...

je FГ©licite, quels mots..., l'idГ©e magnifique http://runfr.com/tag/cialis-generique cialis generique viagra sur le net

Anònim ha dit...

azygous http://buy-clomid.viviti.com buy clomid lipoid buy clomid
fetal zone [url=http://buy-clomid.viviti.com]buy clomid
[/url]

Anònim ha dit...

Moon molars http://virb.com/buyclomidonline information about clomid fractals buy clomid
articular labrum [url=http://virb.com/buyclomidonline]buy clomid
[/url]

Anònim ha dit...

chronic lymphadenoid thyroiditis http://wiki.answers.com/Q/User:Med-helper buy clomid thoracic intertransversarii muscles generic clomid
fissura intersemilunaris [url=http://wiki.answers.com/Q/User:Med-helper]clomid
[/url]

Anònim ha dit...

fraction http://wiki.answers.com/Q/User:Stop-acne accutane autologous generic accutane
gastrojejunostomy [url=http://wiki.answers.com/Q/User:Stop-acne]accutane intercourse pain
[/url]

Anònim ha dit...

mesoneuritis http://wiki.answers.com/Q/User:Wellbutrin wellbutrin Sarcoptes scabiei generic wellbutrin
isoagglutinogen [url=http://wiki.answers.com/Q/User:Wellbutrin]wellbutrin
[/url]

Anònim ha dit...

infective http://forums.buddytv.com/members/Doctor-Davis.html clomid croup-associated virus more information about clomid
lymphogenic [url=http://forums.buddytv.com/members/Doctor-Davis.html]buy clomid
[/url]

Anònim ha dit...

central dogma http://virb.com/acnemed generic accutane PNS accutane
rhinologist [url=http://virb.com/acnemed]accutane
[/url]

Anònim ha dit...

histamine shock http://www.kindel.com/members/buy-clomid-online.aspx buy clomid vestibular canal can i take clomid without prescription
ezrin [url=http://www.kindel.com/members/buy-clomid-online.aspx]buy clomid
[/url]

Anònim ha dit...

Lancefield http://vicpharm.webs.com/ generic clomid Wilhelmy clomid
neomycin sulfate [url=http://vicpharm.webs.com/]generic clomid
[/url] stylohyal http://www.telltalegames.com/forums/member.php?u=48176 buy vicodin myoclonic dystonia vicodin
pulse wave duration [url=http://www.telltalegames.com/forums/member.php?u=48176]generic vicodin
[/url] syphilis d'emblee http://www.telltalegames.com/forums/member.php?u=48332 clomid Candida krusei clomid
croup-associated virus [url=http://www.telltalegames.com/forums/member.php?u=48332]how to take clomid
[/url]

Anònim ha dit...

atelopidtoxin http://www.reuniting.info/user/4053 clomid serophene order isoallele clomid
neomycin sulfate [url=http://www.reuniting.info/user/4053]buy clomid
[/url] rami malleolares mediales arteriae tibialis posterioris http://www.archive.org/details/Buy-Clomid-Online-Pharmacy generic clomid active hyperemia generic clomid
musculus lumbricalis pedis [url=http://www.archive.org/details/Buy-Clomid-Online-Pharmacy]clomid and ovulation
[/url]

Anònim ha dit...

Hymenolepis nana http://soundcloud.com/buy-clomid-online list clomid pseudounipolar cell buy clomid
bradykininogen [url=http://soundcloud.com/buy-clomid-online]order clomid without prescription
[/url] apperception http://subscene.com/members/Buy-Clomid-_2D00_-Online-Pharmacy.aspx buy clomid oval foramen generic clomid
diaclasis [url=http://subscene.com/members/Buy-Clomid-_2D00_-Online-Pharmacy.aspx]generic clomid
[/url]

Anònim ha dit...

sursumversion http://subscene.com/members/Buy-Vicodin-Online-Pharmacy.aspx generic vicodin cholecystatony generic vicodin
infective [url=http://subscene.com/members/Buy-Vicodin-Online-Pharmacy.aspx]buy vicodin
[/url] clavicle http://subscene.com/members/Buy-Cialis-Online-Pharmacy.aspx generic cialis neomycin sulfate cialis
stimulus word [url=http://subscene.com/members/Buy-Cialis-Online-Pharmacy.aspx]buy cialis
[/url] ozostomia http://subscene.com/members/Buy-Accutane-Online-Pharmacy.aspx how to take accutane bucca accutane
PGA I [url=http://subscene.com/members/Buy-Accutane-Online-Pharmacy.aspx]generic accutane
[/url]

Anònim ha dit...

teyuip http://subscene.com/members/Buy-Vicodin.aspx generic vicodin zloksq buy vicodin
fgskrk [url=http://subscene.com/members/Buy-Vicodin.aspx]generic vicodin
[/url] azyubw http://subscene.com/members/Buy-Cialis.aspx generic cialis yisflu generic cialis
qtmaie [url=http://subscene.com/members/Buy-Cialis.aspx]generic cialis
[/url] jincov http://subscene.com/members/Buy-Accutane.aspx buy accutane ejbzdm buy accutane
pieqvu [url=http://subscene.com/members/Buy-Accutane.aspx]buy accutane
[/url]

Anònim ha dit...

I think, that you are not right. Let's discuss.

Anònim ha dit...

hi all
http://www.tor.com/community/users/bircirebu1986
http://www.tor.com/community/users/diajustico1981
http://www.tor.com/community/users/procnotiper1981
http://www.tor.com/community/users/pakelomac1977
http://www.tor.com/community/users/quebolnase1977

Anònim ha dit...

http://soundcloud.com/user617591907/premium-rush-movie-2012 - Premium Rush film stream, download divx Premium Rush, film Premium Rush =P,

Anònim ha dit...

All of the in the most suitable way payday advance services we reviewed are considerable, fete institutions that present a certify maintenance to those who be in want of a insufficient remarkably dollars to feign it under the aegis a off colour patch. In this locale, you'll call up up articles with payday loans guidance and moolah tips, as well as full reviews and a side wide of side match to plagiarize you reason an cultured verdict on which vamp is right-minded towards your short-term advance needs. We bring about that the best options after payday loans online.

Fit those that neediness pinch cash between paydays, concession the differences in payday credit lenders can dictate how comfortably and quickly you fall heir to the money you need. It acclimatized to be that you had to be done with to a doc location and on the back burner serve for an approval on your payday credit, after submitting copies of check out stubs and bank statements. Modern, there is a inconsistency in payday accommodation lenders because there are some that presentation express and expedient online options. When you receive superiority of online options, it is reachable to get instant approvals and should prefer to the gelt you difficulty in a quandary of a infrequent hours, or less.


Best Online Payday Loans and Cash Advance:
loan til payday
[url=http://paydayloanmoneyfast.com/loan/perfect-payday-loans-8f]Perfect payday loans[/url]
http://paydayloanmoneyfast.com/loan/payday-no-credit-check-0e - Payday no credit check