08 de maig 2007

LA FESTA DE LA COALI DE PREMIÀ DE MAR







La "Coali" celebra els seus quatre anys de vida amb festa, sopar i una multiplicació d'adhesions que va a bon ritme. Som gent d'ICV, d'EUiA i molts independents. Presentem llista electoral. No ens aturem en el marc municipal. Des de dins de l'Ajuntament i des de fora, programem propostes i anem fent camí. Ara toca "eleccions". Ens presentem i ho celebrem. Tercera força premianenca!


Aquest dissabte hi haurà sopar i DJ'S de la Coali (també fem aquestes coses), música Northern Soul, modalitats jamaicanes i llatines... i parlarà el nostre cap de llista QUIM CAIMEL. L'acte comptarà amb la participació de la número 4, la MUDY NCUNGU, el dirigent d'EUiA IVÁN NIETO i el diputat maresmenc SALVADOR MILÀ. Festa, sopar, programa i proposta. Entrada lliure. Qui vulgui sopar, reserva a coaliciopremia@hotmail.com, qui no vulgui sopar...pot venir igualment a la festa. DISSABTE 20 DE MAIG, A LES 21 HORES, AL PORXO DE LA LIÓ DE PREMIÀ DE MAR

15 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA COALIGUEROS!!!! DISSABTE ESTEM A LA LIÓ

Anònim ha dit...

felicito icv euia per no haver fet abús de la precampanya fora de temps com està fent patrik, pp, erc i ciu. pocs cartells i discrets. la campanya comença divendres.

Anònim ha dit...

una coalició amb dj's! molt bona pensada!

Anònim ha dit...

ens veiem dissabte

Anònim ha dit...

quina pila d'altaveus,una canya de coali soundsystèmica, no?

Anònim ha dit...

Anxovista: a veure si em faciliteu una samarreta de la vostra ruta per fer caure de cul el meu excompany de pis! Vull anar als llocs d'elit de Passeig de Gràcia i rodalies amb la meva samarra!!!!

Anònim ha dit...

la tribu de l'anxova es reserva el dret a samarratejar ovíparament, és a dir a menjar anxoves amb samarreta de manera compulsiva. La tribu et dirà com fer de la teva vida una samarreta de ruta i de la teva estampa una anxova de mar. ens veiem dissabte. Brother.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

aquesta sí que és bona, els anxovers connecten amb la coali i trafiquen samarretes. Intercanvi de samarretes: canvio la meva samarreta amb diana mod roig i verda (la que surt al cartell electoral), signada i tunejada...per una samarreta de l'anxova.

Anònim ha dit...

veo que la coali antes se lo hacía de sardinas y ahora de anchoas.Bueno,con o sin pescado, yo os voto y mis hijos tambien.

Anònim ha dit...

com us ho munteu de bé! no teniu res a veure amb els avorrits partits politics classics i encartronats. La llista m'agrada, espero que la MUDI NCUNGU sigui escollida, sort als compis.

Anònim ha dit...

FELICITATS ALS ORGANITZADORS DEL SOPAR I DE LA FESTA. FEIA MACO TANTA PENYA! BONS AUGURIS PINTEN!

Anònim ha dit...

jo tinc una samarreta... quan me'n doneu?

keep the faith

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

keep the t.shirt! Mister Rick!

Anònim ha dit...

Mira la agenda de Catalunya. Hi han moltes activitats a fer: festa


A mes si teniu un espectacle per a festes els podeu enviar per que els publiquem espectacle