03 de març 2008

DIMENSIÓ DESCONEGUDA (5) DIMENSIÓ ELECTORAL (0)






Dimensió desconeguda.
Premià de Max. El senyor gros segueix llegint a totes les hores i en tots els indrets. Un grup ecosocialista entra a la zona zero de la dimensió desconeguda i emet misatges electorals en favor del candidat guanyador: Joan Herrera. Una làmpara vermella d'Ikea (empresa de comerç injust relativament sueca i molt deslocalitzada) serveix de fons lluminós a una tarda d'agencement musical dels anys 60 (Northern Soul i Modern Jazz). Tot és possible, davant d'un tocadiscos ben proveït. Llegeixo (i miro!) un comic book de Peter Bagge: l'apocalipsi Nerd! I parlant de Nerdies... La Penya Bogarde de Premià de Mar assumeix la religió catòlica de manera irreversible...(mireu-la: penyabogarde.blogspot.com).

Dimensió electoral.
Joan Herrera la clava. El debat de TV3, divendres nocturn, és el moment Herrera. La Coalició navega contracorrent, parla de les exclusions socials, ho fa amb pedagogia, sense passar de puntetes (qui acostuma a anar de puntetes és la sempre optimista i bipartidista Carme Chacón). El PP ensenya les seves armes. La xenofòbia bàsica només té la resposta invectiva d'en Joan Herrera. Diumenge tindrem un resultat digne (i no estic parlant de Futbol).

Notícia marxiana: s'ha editat el manifest "5 tesis marxianes de Premià de Marx sobre les eleccions del 9 de març",el podeu llegir a:
http://www.premiademarx.blogspot.com

Darrera hora musical: reivindicar el retorn esperat del cantant maleït del power pop britànic: Edwyn Collins (darrer disc: Home Again). De bon matí és una meravella sobre rodes (és el xicot de la foto superior).

63 comentaris:

Anònim ha dit...

jo crec que tindrem més que un resultat digne, tindrem un resultat sorprenent i serà perquè ens ho hem currat a fons i perquè això que està espantant el zapaterisme comença a fotre pena i no crec que tothom es tragui aquests debats a dos que semblen un combat de boxa i no un debat profund amb la veu de tots els que falten. I quin "colorido" que tens al blog. Queda molt molón.

Anònim ha dit...

t'ha quedat molt cosmopolita, quina gracieta i tú si que passes de puntetes sobre la realitat d'opresió nacional que viu Catalunya a la qual ni menciones, clar com que ja tens els teus musiquets que t'alegren la vida, clar i ja està, no fos cas que et fotessis de peus a la galleda contra Catalunya com el PP. I em pregunto si el sentiment d'IC-V envers Catalunya és molt diferent del dels Ciutadans o de la senyora Dolors Nadal que la carregueu només per la immigracií i no per ser espanyolista com em temo que vosaltres els d'IC-V.
Em queda clar que els que passen de puntetes sobre Catalunya sou els d'Iniciativa-de puntetes per catalunya-verds i els socis que teniu del partit central del senyor Llamazares que no sap ni posar Catalunya dins del mapa.

Anònim ha dit...

esto...jo entrava a dir-te que com mola ODIO del Peter Bagge i hem trobo amb l’independestista aquest...desconcertante...bueno doncs això que jo com el Buddy Bradley ODIO A LOS MARTIRES DEL GRUNGE!!!!!!!! I apostillo que també a la gent que no veu més enllà del seu nas...AUPA LLAMAZARES!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

fabulosa connexió:

comença l'Anna amb l'extasi post-debat herrerístic, arriba el molt oportú independentista per recordar-me que practico l'auto-odi i que soc un mal català i...

...zas!!!! resulta que el Rafa és membre del club de fans rojos de Peter Bagge, (coneixes aquest bèstia del còmic i el seu ODIO!!!!),la qual cosa em reconforta i em confirma la tesi de que es pot ser d'esquerres i molt divertit, sense ser un optimista profidèntic com la Chacón i, a més es pot baggear i ser llamazarista i de la coali. Ja en som dos, Rafa!

Torno al "Independència.cat": nen o nena, això dels sentiments és una cosa molt delicada, personal, radicada dins del cosmos més reservat de cadascú, quan vulguis continuem el debat...sincerament, em desperta una vocació amagada de Sigmund Freud aficionat que no ho hauria dir mai de mí.
SALUT.

Anònim ha dit...

a mi m'agrada això que diu el de la independència divina sobre 'els musiquets que t'alegren la vida'. Segur que si l'Àngel fos sardanista o graller quedari dispensat del tracte rebut per sa majestat indenpendentista. Oi, Àngel?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Cocalero, no et pensis, jo penso que com continuem per aquesta espiral ortodoxa, fins i tot la sardana i la tonada de les gralles obtindran la categoria de música impura. Em temo que el fonamentalisme supera el domini de les músiques. Quina culpa en tenen les sardanes, les rondalles i les gralles de la visió restrictiva del món perpetrada en el text del visitant independentista (al qual, com sempre, saludo afectuosament).???

Anònim ha dit...

ÀNGEL, ben mirat tens certa raó i el purisme d'aquests senyors acabarà arrasant fins i tot les músiques d'arrel més tirant a tradicional.

penyabogarde ha dit...

coneixeu Charles Gol?

Anònim ha dit...

jo no veig massa clar això del PSOE que acabarà fent un pacte amb CIU i es carregarà el tripartit amb el pretext de que ICV i ERC estaven a la mani contra la MAT o per podeer anar més en consonància amb les presions dels financers en temes d'energia, urbanitzacions i altres infrastructures que els partits menors del tripartit no volen com les volen els del PSC i de CIU. Això em fa més por que una pedregada. En quan al PP, no crec n de lluny que guanyin i preparen el relleu de Rajoy per el futur. A les autonòmiques vaig votar poc entusiasmat per el Saura i ara em trobo bastant motivat amb aquest nou capital humà que representa el Joan Herrera.

Anònim ha dit...

Als fans d'en peter bagge us recomano que investigueu en la seva obra més enllà de "odio". Trobareu cróniques de diferents esdeveniments de la vida política ianqui d'alló més iròniques, divertides i políticament incorrectes. Una mírada lúcida i crítica que ajuda a no caure en la triste autocomplaença que mostra el company ultrancionalista que tan asiduament visita aquest blog.

penyabogarde ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

creix el club Bagge de Premià!!!! tati, rafa, opiniones de un payaso...
més fans, vinga!!! Que surtin de l'armari.

Anònim ha dit...

no sé qui és el Bagge aquest però el talibà independentista em comença a carregar una miqueta i prometo combatre les seves idees amb una sobredosi d'aquest dibuixant de comics que m'en vaig al google a descobrir-lo urgenment.

Anònim ha dit...

Senyor independentista, malgrat vostè, tenia, tinc i espero tenir encara respecte per certs aspectes de l’independentisme. Espero no contamini més el debat federalisme/independència. Espero no ens obligui a perdre més el temps en llegir la seva falta de cultura i simplicitat política. I crec que el millor que podem fer es senzillament ignorar-lo, tot i que la seva reducció a l’absurd referma encara més les meves simpaties per una coalició federalista, ecologista i d’alliberament nacional i de classe com es el cas d’ICV.
En espera d’un resultat més que digne del cada cop més convincent Joan Herrera passo ara a submergir-me dins la proposta d’un dels meus estimats “musiquets que m’alegren la vida”.

Anònim ha dit...

Com era d'esperar no em voleu entendre i ompliu de temes forçats el gruix del que intento explicar que no és altra cosa de que passeu de puntetes /uso la mateixa expressió de l'autor del blog per dir el que intento dir-vos/ per damunt dels temes referents a la sobirania nacional de Catalunya com a necessari estat europeu del segle XXI i vosaltres em sortiu amb els temes més de fardar d'intelectuals o de la música i llavors es desvia el tema que proposo.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Company "independència": em sembla bé que fiquis cullerada en els debats d'aquest blog, no penso imperdir-ho, i ho celebro, així pots contrastar el teu criteri amb els dels altres. El que no em sembla massa adient és que em diguis sobre quins temes puc o podem parlar i que em diguis quines músiques o neures puc tenir. Si els que no pensem com tú ens apliquessim les teves recomanacions, resultaria que en aquest país no es podria parlar ni escoltar música per incompatibilitat amb la lluita que proposes per la sobirania i tot això...
Dius que es farda d'intelectualisme? aquesta és bona. Em recorda el retret que em va fer un personatge de la vida cultural i festamajorista premianenca que, fort i cepat com és, em va dir en una ocasió que "àngel, quan et torni a veure et recordaré que llegeixes massa". Frase memorable que em recorda el teu discurs. El personatge que m'acusava de "lector" , hores d'ara, ja acumula viatges polítics de tota mena (amb CIU, ERC, CUP, CUA, Coali...tot amb entrades i sortides constants), sempre caracteritzats per la fòbia a les intel.ligències dels altres. Mala peça al teler, company.
Encara hi ets a temps, visita aquest blog, entre un servidor i la resta d'intelectuals que hi escriuen... les portes de la percepció es poden obrir de manera extraordinària.

Anònim ha dit...

hola chicos y chicas, me presento ante el grupo para decir que soy un pecador que lee libritos feos, escucha the Clash y me meriendo un video cuando me pasa por las narices. Puestos a decir, me gusta la comida tabernera y voto Iniciativa Verds. Tengo un pequeño trauma ante pájaros como este que me recuerda la utilidad de renunciar a la diversión para luchar por la patria. Esto es estúpido, me sorprende que Àngel le dedique tantas atenciones a un independentista que propugna llanamente el retorno a la más supina oscuridad de un mundo desierto de placeres. Monada, respira que te ahogas y tú, àngel, no le des baza al pobre chaval que como bien dices actúa como otros prohombres de la culturilla premianenca.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

D'acord company, portem l'estigma de semblar o ser intel·lectuals, com si intentar saber coses i disfrutar d'aquestes fos una tara mental. Diumenge Herrera (i dijous al C33, Sputnik... dedicat a l'era del punk)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el debat d'ahir em confirma la justificada presència d'un grup parlamentari ICV-EUiA (+IU) al congrés per marcar el bipartidisme de les celles zetaperas i la "niña" del rajoy.

útil 100% per l'esquerra i l'ecologisme: ICV-EUiA , HERRERA I LLAMAZARES.

ànims Paccius i altres que encara estan pensant en les utilitats antipeperas del vot sociata.

Anònim ha dit...

El que no entendré mai d'Esquerra és per què va pactar un govern amb federalistes (que és un pas pacífic cap a la independència). Tampoc entenc que la fòbia sigui només cap a ICV, grup que probablement ha sigut més sensible sobre la realitat catalana que altres partits catalans. Hi ha gent que vota ICV que també voldria la independència, però la realitat històrico-social no és la mateixa que la d'en Macià. A banda, l'important avui és que a Girona ha nevat, i això significa aigua cap al Ter, i conseqüentment, cap al Maresme i Barcelona. I avui, partidàs contra el Celtic. Torna en Touréééééééé!!!! Mentre espero l'hora, llegiré Tristam Shandy. Salut!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Curiosa tesi: "el federalisme és un pas pacífic cap a la independència", en tot cas la virtut del federalisme està en ser una solució pactada per constituïr un estat federal que funcioni prou bé per no haver de fomentar ni l'independentisme d'uns ni l'unionisme uniformitzador d'altres. No és cap "pas", el federalisme fa compatibles les nacionalitats en un mateix estat i alhora els dóna moltes més atribucions i fomenta una descentralització efectiva i pactada. El federalisme desactiva tota mena de nacionalismes petits i grossos i deixa sense arguments als nacionalistes d'un i altre signe...per això és minoritari, doncs el federalisme funciona amb el cap i no amb les vísceres. Estaria bé, i a més, en un context republicà, laïc i pluralista. En soc ferm partidari. Salut i visca el Crystal Palace i en Messi!

Anònim ha dit...

vosaltres a la vostra bola anticatalananista i sense independència no hi haurà manera de decidir qui som i que volem ser. Ja ho podeu vestir amb paraules elitistes que no us entereu o ens voleu fer anar endarrera. Independència o submisió.

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

llista d'adhesions de suport a JOAN HERRERA...mireu-la bé, un orgull que podem tenir els de la coalició...
Abril, Pitu
Periodista

Agut, Pep
Artista Visual

Alabart, Anna
Catedràtica Universitat de Barcelona

Albet, David
Músic

Amigó Junqué, Roger
Professor Universitat de Barcelona

Antón-Mellón, Joan
Catedràtic Universitat de Barcelona

Arenós, Pepa
Actriu

Badosa , Cristina
Catedràtica literatura catalana Universitat de Perpinyà

Ballesté Duran, Joan Miquel
Productor discogràfic

Barba, Lurdes
Directora teatral

Barceló Serrano, Manel
Actor

Batista, Nadala
Actriu

Behrend, Juan
Secretari General del Partit Verd Europeu

Bilbeny, Norbert
Catedràtic Universitat de Barcelona

Blanes, Vladimir
Advocat

Bofill Levi, Anna
Arquitecte i compositora

Bohigas, Josep
Arquitecte

Borja, Jordi
Geògraf i urbanista

Broggi, Oriol
Director de teatre

Brugué, Quim
Professor Universitat Autònoma de Barcelona

Camats, Ramon
Professor Universitat de Lleida

Caminal, Miquel
Catedràtic Universitat de Barcelona

Camps, Pere
Promotor cultural

Canelles, Neus
Mestra

Capo, Jordi
Catedràtic Universitat de Barcelona

Carrasco, Cristina
Professora Universitat de Barcelona

Casares, Toni
Director de Teatre

Castells, Joan
Director de teatre

Català, Neus
Supervivent camp de concentració Ravensbrück

Cebrià Sánchez, Francesc
Investigador

Coca, Jordi
Escriptor

Comín, Maria
Historiadora

Costa, Oriol
Professor Universitat Autònoma de Barcelona

Dauder , Jordi
Actor

De Càceres, Rafael
Arquitecte

Domenech, Antoni
Catedràtic de Filosofia Moral Universitat de Barcelona

Duran, Biel
Actor

Escoffet, Eduard
Poeta i gestor cultural

Feixa, Carles
Professor Universitat de Lleida

Ferrer Llop, Josep
Professor Univeristat Politècnica de Catalunya

Folch, Xavier
Editor

Font, Joan
Professor Universitat Autònoma de Barcelona

Gabarrell Durany, Xavier
Professor Universitat. Científic

García Arán, Merche
Catedràtica Universitat Autònoma de Barcelona

García Leon, Víctor
Director de Cinema

Gimferrer, Pere
Escriptor

Gonzalez i Serret, Joan Antoni
Productor Audiovisual

Grandes, Almudena
Escriptora

Gual Dalmau, Joan Maria
Director de teatre

Guayabero, Oscar
Curador d'Exposicions

Guerrero, Manuel
Escriptor

Guiu Payà, Jordi
Professor Sociologia Universitat Pompeu Fabra

Hispano, Andrés
Artista i crític cultural

Iniesta, Montserrat
Directora Museu del Vi de Vilafranca del Penedès

Jaraba, Gabriel
Periodista

Jimenez Villarejo, Carlos
Exfiscal Anticorrupció

Lababidi, Jamal
Membre de la Comunitat Palestina. Publicista

Labrador, Alfons
Sindicalista

Lira, Raül
Sociòleg

Lucchetti, Francesc
Actor

Lucchetti, Alfred
Actor

Lucchetti, Mònica
Actriu

Martí Puig, Salvador
Professor de Ciència Política Universitat Salamanca

Martínez Castells, M. Àngels
Professora Universitat de Barcelona

Massana Calvete, Carme
Professora Universitat de Barcelona

Mayayo, Andreu
Catedràtic Universitat de Barcelona

Melendres, Jaume
Escriptor i director de teatre

Minobis, Montse
Periodista

Montalà, Mercè
Actriu

Montaner, Josep Maria
Professor Universitat Politècnica Catalunya. Arquitecte

Montañés, Manel
Músic i gestor cultural

Monterde, Pau
Director d'escena

Muxi Martínez, Zaida
Arquitecta

Nieto Galan, Agustí
Professor Universitari

Nuñez, Miquel
Dirigent Històric PSUC

Olivé Ferrer, M. Carme
Professora Universitària

Oliveres Sanvicens, Maria Lluïsa
Cooperació al Desenvolupament

Orella, Francesc
Actor

Pàmies, Teresa
Escriptora

Pecoraro Scanio, Alfonso
Ministre Medi Ambient Itàlia

Peña, Vicky
Actriu

Pisarello, Gerardo
Professor Dret Constitucional Universitat de Barcelona

Planella Ribera, Jordi
Professor Agregat de Pedagogia Social (UOC)

Pratdesaba Ribas (Big Mama), Montserrat
Cantant

Puig Sadurní, Joaquim
Professor Universitat Politècnica Catalunya

Queralt, Argelia
Professora Universitat Barcelona

Recio, Albert
Professor Universitat Autònoma de Barcelona

Riba, Clara
Professora UPF

Riera, Ignasi
Escriptor

Risques, Manel
Professor Universitat de Barcelona

Roca Jusmet, Jordi
Economista

Rodríguez Picó, Jesús
Compositor i músic

Rosado, Simón
Sindicalista

Rúa Fernández, José Manuel
Professor Universitari Jaume I

Sallés, Anna
Professora Història UB

Salvadó, Antoni
Socióleg

Salvador Gràcia, Jordi
Escenògraf

Sandoval, Miguel Ángel
Candidat Presidencial d'URNG-MAIZ al 2007

Sansa, Carme
Actriu

Sanz León, Ana
Professora Universitat de Barcelona

Saura, Jaume
Professor Universitat de Barcelona

Sellarès Enrich, Ramon
Poeta

Sempere, Joaquim
Professor Universitat de Barcelona

Serrahima, Claret
Dissenyador

Serrano, Ismael
Cantant

Silveira, Hèctor
Professor Universitat de Lleida

Teixidor , Jordi
Escriptor i director de teatre

Tello Aragay, Enric
Catedràtic Universitat de Barcelona

Torres, Francesc
Artista Visual

Tremosa, Laura
Enginyera

Trittin, Jurgen
Exministre de Medi Ambient Alemanya

Vallbona, Rafael
Escriptor

Vallverdú, Francesc
Escriptor i Sociolingüista

Altres Signants

Abellan Deu, Jordi
Empleat de Banca

Adrover i Ramia, Antoni

Aguilar Muñoz, Mario
Estudiant

Andrés Garralaga, Iñaki
Regidor d'Urbanisme i Habitatge d'Esparreguera

Ballester Ferreres, Mª Pliar
Mestra

Barba Martin, Joan
Advocat

Barceló Roca, Victòria
Mestra jubilada

Bardajil,Pilar
Treballadora familiar

Broyn Ripoll, Gretel
Dissenyadora

Busquets i Asensio, Carme
Cap de Departament

Bussé i Olivé, David
Metge psiquiatre

Calzada Camí, Lluís
Agricultor

Campos, Toni
Telefonica

Camposo Lecumberri, Nuria
Sindicalista

Camposo Lecumberri, Nuria
Mestra

Candela i Serna, Ignasi
Estudiant

Carrasco Martínez, Lluís
Técnic de Mobilitat sostenible

Carrasco Pons, Silvia
Antropòloga

Casals i Rius, Josep
Cap de Responsabilitat Social (d'una empresa catalana gran)

Casares i Roca, Martí
Mestre

Casas Herrero, Jordi
Assessor Fiscal

Castellví Màdico, Ramon
Enginyer Tècnic d'Obres Públiques

Clarà i Vila, Imma
pediatra

Collet i Divi, Imma
Infermera

Contreras i Martínez, Rafael
Diplomat en Treball social i Educador Social

Corominas i Cots, Marcel.lí
Empleat Caixa

Corral, Elisa
Psicòloga i educadora social

Cortell Gonzalo, Miguel
Militant d' ICV

Cortes de Haro, Joan Carles
Mestre

Costa i Blázquez, Joan Baptista
Mestre

Curto Lòpez, Concha
Membre de la CPBarcelona i de la CPSant Martí

de la Torre Lorente, José Luis
Estudiant / Dissenyador

de Orte Jiménez, Sergi
Professor de secundària

De Rosello Lopez, Mireia
Advocat

del Moral Gil, Manuel
Mestre

Delgado Salvador, Daniel
Sindicalista

DÍaz Casares, Juan
Jubilat

Diaz Silgado, Adriana
Professora

Domínguez López, Manuel
Professor

Donat Bordes, Carme
Administrativa

Duñach Masjuan, Marta
Educació

Escoda Alegret, Antonia
Infermera

Escolà garret, Josep Mª
Dtor. Comercial

Fernández González, Conxita

Fernández Moreira, Andrea
Futura periodista

Ferran i Riera, Oriol
Periodista

Ferré, Oriol
Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local

Ferrer Clusells, Carme
Professora

Fuentes Tudela, Jordi
Professor IES. E. Fontseré

Galera Perez, Andres
Xófer

Garcia Biel, Manel
Sindicalista

Garcia Codina, Jordi

Garcia Escuer, Gemma
Psicòleg, responsable de recursos humans

Garcia Lacabe, Aitor
Amic icv

Garcia Ribas, Neus
Administrativa

García Ruiz, Gregori
Regidor a l'Ajuntament de Balaguer

Garcia Valldaura, Gemma
Administrativa

Gavaldà Rull, Anna M.
Mestra

Gil Oliveras, Joan
Estudiant de Ciències Polítiques

Gombáu Bosch, Maria
Jubilada

Gomez fernandez, Dolores
Ausiliar tecnica d' escola

Gomez Jimenez, Sandra
Educadora

Gómez Revuelta, Xavier
Educador Social

Grabulosa i Hortelano, Jesús

Guirao Abellán, Quiteria
Administrativa

Guirao Motis, Antoni
Secretari de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí / Professor

Hernández i Garcia, Consol
Tècnica de l'Administració Pública

Hernandez Ortega, Natalia
Dependenta

Hernica Oriz, Rafael
Tecnic Laboratori Clinic

Hosta Pascual, M.Isabel
Infermera atencio primaria

Ibáñez Urdax, Raquel M.
Tècnica de l'administració autonòmica

Illa Ximenes, Josep
Professor d'institut

Jiménez de Miguel, Víctor

Jordi i Nebot, Montserrat
Administrativa

Jordi i Nebot, Montserrat
Administrativa

Lleonart Miró, Joan
Mestre

Lopez Berga, Jordi
Empresari

López Flores, Maria
Responsable LOgística y Transporte

Luengo i Sala, Joan
Estudiant i educador ambiental

Maestro Martín, Rosa
Liberal

Marcos Borjas, Victor
Regidor urbanisme i medi ambient Sant Joan Vilatorrada

Marimon Suñol, Santiago
Economista

Martí Danés, Arnau
Politòleg

Martinez Alcaraz., Tony
Estic a l'atur.

Martinez Baiges, Lluis
sindicalista seat

Martinez Garcia, Domenec
Sociòleg

Martínez Hernández, Rut
Administrativa

Martinez Ortiz, Jesus
Advocat CCOO

Martinez Perez, Manel
Agent d'Assegurances

Matamales Arribas, Reyes
Educadora social

Medina Sanchez, Neus
Administrativa

Mestre Grau, Isabel
Estudiant

Miquel Serdà, Mònica

Mir i Massó, Jaume
Informatic

Miró i Albert, Lola
Mestra

Mondéjar Grané, Àngel Jaime
Auxiliar d’infermeria geriatica

Moreno Liébana, Alex
Metal.lúrgic

Muñoz Garcia, Jose Luis
Pensionista

Noy, Pau
Enginyers Industrial

Obrero Reyes, Josefa
Administrativa

Oliveres Sanvicens, Maria Lluïsa

Olona Carbonell, Carles
Tècnic de l'administració local

Ortiz Vaquero, Carmen
administativa

Pagès Anson, Àngel
Programador musical

Panyella i Farreras, Francesc
Jubilat_ exiliat a França

Pascual Pujós, Antoni
Professor de secundària

Pazo Begines, Jerónimo Luis
Bibliotecari

Peiró i Tura, Joan
Estudiant de batxillerat

Perabà Vega, Toni
Automoció

Perales Pascual, Alberto
Metalurgic

Perea Nuñez, Antonio
Treballador Social i Mediador Comunitari

Pérez García, Luis
Informàtic

Pitarch Segura, Artur
Jubilat

Pitarque Turon, Mariano

Ponce Mata, Anabel
Professora

Pons Puig, Carme

Puig Poisson, Janine
Robert d'Aguiló

Puigdengolas Torres, Josep
Administratiu

Real Giralt, Anna
Secretaria

Risquete Sánchez, Jaume
Periodista
Rosell i Buigues, Josep
Tècnic d'administració

Royo Magallón, M.Pilar
Jubilada

Ruiz Sanchez, Robert
Jubilat

Salame Segura, Sergi
Tecnic aeronautic

Salgado Gijon, Maria Lluisa
Jubilada

Salgado i Formatger, Sergi
Mestre d´adults

Sampietro Lara, Carles
Estudiant universitari,

Sanabria esteban, Eliseo
Educador social

Sánchez Álvarez, Daniel
Tecnic superior fabricació mecànica

Sanchez Carmona, Manel
Enginyer

Sanchez Martinez, Tadeo
Prejubilado banca

Saura, Pere
Tecnic superior en prevencio de riscos laborals

Seoane Rodríguez, José Manuel

Serrano I Renau, Joan
Professor F.P.

Simon Mateo, Pere
Regidor ICV-EUiA Botarell

Solà i Mas, Jordi
Antopòleg

Torra Duran, cristòfol
Estudiant universitari

Torres, Joan Manel
Pare d'en joel

Torres,Montse
Estudiant

Torres Reines, Joana A.
Jubilada

Ubach Peralba, Sergi
Estudiant

Valls Andrés, Victor
Sindicalista

Ventura Santiago, Pere
Treballador de banca

Villafafila Robles, Roberto
Enginyer Industrial

Villalba Salvador, Àngel
Professor institut

Villarroya i Garcia, Bernat
Advocat

Viñolas, Joan Carles
Empresista

Viñolas Garcia, Maria Rosa
Arquitecte Tècnica

Altres Signants

Abellan Deu, Jordi
Empleat de Banca

Adrover i Ramia, Antoni

Aguilar Muñoz, Mario
Estudiant

Andrés Garralaga, Iñaki
Regidor d'Urbanisme i Habitatge d'Esparreguera

Ballester Ferreres, Mª Pliar
Mestra

Barba Martin, Joan
Advocat

Barceló Roca, Victòria
Mestra jubilada

Bardajil,Pilar
Treballadora familiar

Broyn Ripoll, Gretel
Dissenyadora

Busquets i Asensio, Carme
Cap de Departament

Bussé i Olivé, David
Metge psiquiatre

Calzada Camí, Lluís
Agricultor

Campos, Toni
Telefonica

Camposo Lecumberri, Nuria
Sindicalista

Camposo Lecumberri, Nuria
Mestra

Candela i Serna, Ignasi
Estudiant

Carrasco Martínez, Lluís
Técnic de Mobilitat sostenible

Carrasco Pons, Silvia
Antropòloga

Casals i Rius, Josep
Cap de Responsabilitat Social (d'una empresa catalana gran)

Casares i Roca, Martí
Mestre

Casas Herrero, Jordi
Assessor Fiscal

Castellví Màdico, Ramon
Enginyer Tècnic d'Obres Públiques

Clarà i Vila, Imma
pediatra

Collet i Divi, Imma
Infermera

Contreras i Martínez, Rafael
Diplomat en Treball social i Educador Social

Corominas i Cots, Marcel.lí
Empleat Caixa

Corral, Elisa
Psicòloga i educadora social

Cortell Gonzalo, Miguel
Militant d' ICV

Cortes de Haro, Joan Carles
Mestre

Costa i Blázquez, Joan Baptista
Mestre

Curto Lòpez, Concha
Membre de la CPBarcelona i de la CPSant Martí

de la Torre Lorente, José Luis
Estudiant / Dissenyador

de Orte Jiménez, Sergi
Professor de secundària

De Rosello Lopez, Mireia
Advocat

del Moral Gil, Manuel
Mestre

Delgado Salvador, Daniel
Sindicalista

DÍaz Casares, Juan
Jubilat

Diaz Silgado, Adriana
Professora

Domínguez López, Manuel
Professor

Donat Bordes, Carme
Administrativa

Duñach Masjuan, Marta
Educació

Escoda Alegret, Antonia
Infermera

Escolà garret, Josep Mª
Dtor. Comercial

Fernández González, Conxita

Fernández Moreira, Andrea
Futura periodista

Ferran i Riera, Oriol
Periodista

Ferré, Oriol
Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local

Ferrer Clusells, Carme
Professora

Fuentes Tudela, Jordi
Professor IES. E. Fontseré

Galera Perez, Andres
Xófer

Garcia Biel, Manel
Sindicalista

Garcia Codina, Jordi

Garcia Escuer, Gemma
Psicòleg, responsable de recursos humans

Garcia Lacabe, Aitor
Amic icv

Garcia Ribas, Neus
Administrativa

García Ruiz, Gregori
Regidor a l'Ajuntament de Balaguer

Garcia Valldaura, Gemma
Administrativa

Gavaldà Rull, Anna M.
Mestra

Gil Oliveras, Joan
Estudiant de Ciències Polítiques

Gombáu Bosch, Maria
Jubilada

Gomez fernandez, Dolores
Ausiliar tecnica d' escola

Gomez Jimenez, Sandra
Educadora

Gómez Revuelta, Xavier
Educador Social

Grabulosa i Hortelano, Jesús

Guirao Abellán, Quiteria
Administrativa

Guirao Motis, Antoni
Secretari de l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí / Professor

Hernández i Garcia, Consol
Tècnica de l'Administració Pública

Hernandez Ortega, Natalia
Dependenta

Hernica Oriz, Rafael
Tecnic Laboratori Clinic

Hosta Pascual, M.Isabel
Infermera atencio primaria

Ibáñez Urdax, Raquel M.
Tècnica de l'administració autonòmica

Illa Ximenes, Josep
Professor d'institut

Jiménez de Miguel, Víctor

Jordi i Nebot, Montserrat
Administrativa

Jordi i Nebot, Montserrat
Administrativa

Lleonart Miró, Joan
Mestre

Lopez Berga, Jordi
Empresari

López Flores, Maria
Responsable LOgística y Transporte

Luengo i Sala, Joan
Estudiant i educador ambiental

Maestro Martín, Rosa
Liberal

Marcos Borjas, Victor
Regidor urbanisme i medi ambient Sant Joan Vilatorrada

Marimon Suñol, Santiago
Economista

Martí Danés, Arnau
Politòleg

Martinez Alcaraz., Tony
Estic a l'atur.

Martinez Baiges, Lluis
sindicalista seat

Martinez Garcia, Domenec
Sociòleg

Martínez Hernández, Rut
Administrativa

Martinez Ortiz, Jesus
Advocat CCOO

Martinez Perez, Manel
Agent d'Assegurances

Matamales Arribas, Reyes
Educadora social

Medina Sanchez, Neus
Administrativa

Mestre Grau, Isabel
Estudiant

Miquel Serdà, Mònica

Mir i Massó, Jaume
Informatic

Miró i Albert, Lola
Mestra

Mondéjar Grané, Àngel Jaime
Auxiliar d’infermeria geriatica

Moreno Liébana, Alex
Metal.lúrgic

Muñoz Garcia, Jose Luis
Pensionista

Noy, Pau
Enginyers Industrial

Obrero Reyes, Josefa
Administrativa

Oliveres Sanvicens, Maria Lluïsa

Olona Carbonell, Carles
Tècnic de l'administració local

Ortiz Vaquero, Carmen
administativa

Pagès Anson, Àngel
Programador musical

Panyella i Farreras, Francesc
Jubilat_ exiliat a França

Pascual Pujós, Antoni
Professor de secundària

Pazo Begines, Jerónimo Luis
Bibliotecari

Peiró i Tura, Joan
Estudiant de batxillerat

Perabà Vega, Toni
Automoció

Perales Pascual, Alberto
Metalurgic

Perea Nuñez, Antonio
Treballador Social i Mediador Comunitari

Pérez García, Luis
Informàtic

Pitarch Segura, Artur
Jubilat

Pitarque Turon, Mariano

Ponce Mata, Anabel
Professora

Pons Puig, Carme

Puig Poisson, Janine
Robert d'Aguiló

Puigdengolas Torres, Josep
Administratiu

Real Giralt, Anna
Secretaria

Risquete Sánchez, Jaume
Periodista
Rosell i Buigues, Josep
Tècnic d'administració

Royo Magallón, M.Pilar
Jubilada

Ruiz Sanchez, Robert
Jubilat

Salame Segura, Sergi
Tecnic aeronautic

Salgado Gijon, Maria Lluisa
Jubilada

Salgado i Formatger, Sergi
Mestre d´adults

Sampietro Lara, Carles
Estudiant universitari,

Sanabria esteban, Eliseo
Educador social

Sánchez Álvarez, Daniel
Tecnic superior fabricació mecànica

Sanchez Carmona, Manel
Enginyer

Sanchez Martinez, Tadeo
Prejubilado banca

Saura, Pere
Tecnic superior en prevencio de riscos laborals

Seoane Rodríguez, José Manuel

Serrano I Renau, Joan
Professor F.P.

Simon Mateo, Pere
Regidor ICV-EUiA Botarell

Solà i Mas, Jordi
Antopòleg

Torra Duran, cristòfol
Estudiant universitari

Torres, Joan Manel
Pare d'en joel

Torres,Montse
Estudiant

Torres Reines, Joana A.
Jubilada

Ubach Peralba, Sergi
Estudiant

Valls Andrés, Victor
Sindicalista

Ventura Santiago, Pere
Treballador de banca

Villafafila Robles, Roberto
Enginyer Industrial

Villalba Salvador, Àngel
Professor institut

Villarroya i Garcia, Bernat
Advocat

Viñolas, Joan Carles
Empresista

Viñolas Garcia, Maria Rosa
Arquitecte Tècnica

Anònim ha dit...

esperem que el company independentista signi el suport a Herrera, encara està a temps.

Anònim ha dit...

Jo no he signat, aprofito per fer-ho:
Manel Escrig

Anònim ha dit...

Doncs als estats de Baviera, Califòrnia, Nova York i Vermont existeixen campanyes independentistes... I diria que Flandes és un estat federal, dins la monarquia federal belga, que també vol divorciar-se de les altres dues comunitats: la francesa i l'alemanya.

Anònim ha dit...

Quina mala musculatura que té en Messi, pobret...

Anònim ha dit...

Estic d’acord amb el que dius de federalisme Tati, de tota manera penso que aquest federalisme que defenses de manera teòrica, no es tradueix a ICV en cap acció política real. Per exemple en un possible pacte amb el PSOE, probablement IU-ICV no posaria cap condició sobre el model d'estat, i si n'hi posés serien les que caurien en la negociació.
A mi l'Espanya Nació que tenim ara, "unidad de destino en lo universal" em reventa per triplicat:
- Com a ciutadà del món: si l'economia és global, els drets de les persones també ho haurien de ser.
- Com a Català: No entenc com es pot sentir amenaçat un salamantí per la llengua catalana.
- Com a Barceloní: Hi ha evidències que Espanya afavoreix la Metròpoli de Madrid enfront a Barcelona.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

posar en marxa efectiva un estat federal no és, desgraciadament, una tasca a completar en una legislatura. ICV-EUiA ho proposarà sens dubte i com a culminació de la fase actual d'autogovern estatutari que encara està en perill, no com a tema primerenc, ara toca que pugui anar endavant l'estatut (que ja és molta feina). Un bon motiu, Pacciu, perquè no facis el vot Chacón, que de ben segur (amb el reforç de Bono) no ens situarà gaire més enllà de l'atzucac autonòmic.

Toni, si un federalisme com el que he explicat fos possible, segur que no caldria demanar gaires independències en un món interdependent i complicat. El federalisme a fons implica tot això, és a dir la disjuntiva irreconciliable entre nacionalismes petits i nacionalismes grans. A més, aquesta formula podria desterrar el conflicte constant que podria derivar en fratures socials o civils al sí de Catalunya. És un objectiu que cal difondre, per axò és minoritari. La clau independentista o l'unitarisme nacional-espanyol ja sabem on porten: a un xoc de trens entre subjectes incerts (per interclassistes, subjectius, etc).

És un debat a mig plaç.

Ara tenim un possible adversari a qualsevol procés de pluralitat política i naciona: el bipartidisme, les majories absolutes, el PP o el PSOE que pugui tenir marge per fer a la seva manera...

Mala peça per un federalista, per un autonomista o per un independentista això de fer vots útils al PSOE.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

quan la toni proposa divorcis en forma d'independència nacional, em pregunto: i perquè no ens divorciem les classes populars de les èlites de poder burgés i capitalista de cada nació amb les quals no ens uneix practicament res a banda de moments de futbol o d'esbarjo mediàtic?

Anònim ha dit...

Tati:molt bona aquesta intervenció que has fet i és que penso que mentres ens passem el dia amb el conflicte nacional de marres...el conflicte social brilla per la seva absència i això que "haberlo, haylo". Aquestes eleccions en temes de nacionalitats representen la possible formació d'una majoria sensible a la pluralitat nacional dins de l'estat o tot el contrari. Si el PSOE prescindeix de forces com ERC o ICV-EUIA el partit socialista pot arribar a acords molt forts amb el mateix PP en la línia del que demana el seu vicesecretari Pepe Blanco del PSOE que va dir que cal tancar el mapa autonòmic.
Tots els grups que proposin suports als estatuts i a les vies d'aprofondiment haurien de ser presents en el nou congrés, el PSOE fort i sense pactes ens tornarà a l'esperit LOAPA...ui...ui...un vot amb doble fulla, útil per anar contra el PP i útil per laminar el mapa pluralista. Convé pensar-ho.

Anònim ha dit...

Lo que se dirime en estas elecciones es muy complicado. Si fuésemos simplistas o poco informados nos concentraríamos en tres opciones. Votar al zAPAtero, votar al PP o no votar a ninguno. Pero resulta que lo que se vota es el poder legislativo, es decir las cámaras de representantes del congreso y del senado y que de estas se derivará quien es el presidente y este nombrará un gobierno. Esto que digo que puede parecer una perogrullada como un plis-plas, resulta que es el meollo del tema. El domingo no votamos por un presidente, votamos por unas cámaras que darán una mayorías, ni más ni menos, poca broma.
El pp EStá bastante cabizbajo y derrotado, el PSOE puede ganar de dos maneras: con la absoluta (eso me da tanto miedo como el pp, pues me acuerdo de felipe y a temblar por la izquierda), o tendrá que pactar con la derecha moderada del PNV y de CIU o con la izquierda plural de IU-ICV, ERC, BNG... UNOS o otros pueden marcar diferencias, basta ver que leyes se han aprovado con el concurso de IU-ICV (gais, memoria historica, dependencia) y que cosas no desea Duran (más papista que el papa y derechista como el pp en materia economica y laboral). Así las cosas, no solo se trata de orientar el voto a la izquierda, tambien se trata de impedir la consolidación de un sistema de alternacia bipartidista que empobrecerá aún más la muy desafectada democracia que tenemos. Yo me sumo al apoyo a Herrera, a ICV EUIA a Llamazares, al programa de izquierdas sensible con la futura y no lejana federalización del estado. Ni más ni menos. Me causa pavor una reedición del período de mayorías absolutas del PSOE pues fue de triste, atlantista y corruptelo recuerdo.

Anònim ha dit...

Es que crec que una cosa no exclou l'altra, i com argumenta en Paccius, considero que la postura estatal és un tema no resolt dins d'ICV. Indiscutiblement, molts dels que escrivim al teu blog volem una millor situació social per les persones i defugim per exemple dels txecs socialistes,que són com analgèsics que fan oblidar el dolor però no solucionen res. Però perrsonalment, considero que en una altra estructura estatal,un govern com el català podria decidir independentment com podem reformar socialment la nostra realitat. Ultimament viatjo força per Espanya i no a fer la turista, i t'asseguro que Comunitats poc o gens "productives" viuen amb millors garanties socials que a Catalunya. Sincerament, a mi aquest fet em sembla una gran injustícia social, i em pregunto si és un tema mal gestionat des de la centralitat madrilenya i/o des de Barcelona. I m'agradaria que ICV ho contestés al marge de temps electorals.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Toni, et recomano que visitis el web d'IU (que per cert és un partit coaligat amb ICV però que no té lligam orgànic amb aquesta).
ICV, al marge d'IU, està en una posició similar a moltes forces de la resta de l'estat en quan al model estatal (IPV/Bloc, Entesa/Illes, Aralar, EB/IU...) i, fins i tot, IU manté posicions diàfanes sobre el model d'estat federal, l'autoderminació i temes similars (pots consultar-ho a ells). Jo discrepo molt del que dius de "comunitats més o menys productives", més quan a casa nostra tenim unes elits financeres catalanament insolidàries i del tot lesives contra les classes subalternes. El dèficit fiscal és entre "els que tenen més i paguen menys" i els "que tenen poc i paguen molt". És una variable a tenir en compte. La qual cosa no ens ha d'eximir de pugnar per un estat diferent basat en mecanismes federalitzants, descentralitzats, corregits, i tot el que calgui. Els conceptes de solidaritat, de reciprocitat, de cooperació, de gestió, de cogestió, de fiscalitat, de redistribució de rentes, etc.... merexien un tracte en vàries direccions, no només en la balança fiscal intercomunitària, també cal evidenciar documentalment els insostenibles nivells d'escaqueig i frau fiscal dels poderosos, el paper hipòcrita de la "nostra" burgesia i les múltiples territorialitzacions de l'exclusió, que en són tantes i tantes que poden convertir al vector nacional en una "més" i no per això "secundària" zona de cotrovèrsia.
Dit això, ICV busca complicitats amb altres partits, especialment amb IU, aquests darrers tenen molt en comú (molt més que les que tenim amb el PSOE...tenint en compte que fora d'això, a l'estat espanyol ens quedem sense masses referents polítics enmig de la selva bipartidista). Ja m'agradaria que ICV tingués una coincidència major amb els socialistes a l'hora de reclamar una reconsideració general de l'actual estat autonòmic en sentit, com a mínim, federal.

Anònim ha dit...

Company Toni, escrius això:
"considero que en una altra estructura estatal,un govern com el català podria decidir independentment com podem reformar socialment la nostra realitat."
M'agradaria dir la meva sobre el que dius. Estic d'acord a mitjes o en desacord a mitjes que és el mateix. A mi si tenim un govern català de dretes el que em preocuparà és el tipus de societat i de govern que practicarà i si és d'esquerres seria diferent o no. El fotut és que ja sabem quin model defensa la dreta i ha demostrat que no carbura en el tema social. Un govern d'esquerres si vol ser-ho ha de tirar enrera 23 anys de vicis i actuacions acumulades per la dreta. I encara gràcies que presiona ICV, EUIA i ERC , doncs al pas que anem els socialistes acabaran fent de bracet de CIU el futur sociovergentisme que vol el poder de les finances i de les empreses amb seu a Barcelona que per molt quwe es diguin catalanes no tenen ni nació ni pàtria.

Anònim ha dit...

Como me temo que nos vamos por los Cerros de Úbeda con esto que estais polemizando, yo os repito con recorta y pega una parte de mi mensaje anterior (dos o tres más arriba) y sigo viendo que el domingo la cosa puede joderse:

recorto y pego:

"""""Así las cosas, no solo se trata de orientar el voto a la izquierda, tambien se trata de impedir la consolidación de un sistema de alternacia bipartidista que empobrecerá aún más la muy desafectada democracia que tenemos. Yo me sumo al apoyo a Herrera, a ICV EUIA a Llamazares, al programa de izquierdas sensible con la futura y no lejana federalización del estado. Ni más ni menos. Me causa pavor una reedición del período de mayorías absolutas del PSOE pues fue de triste, atlantista y corruptelo recuerdo.""""

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

David: si el teu text és un manifest, jo estampo la meva signatura de suport.

Anònim ha dit...

Tens raó Tati, amb un federalisme com el que proposes no caldria demanar gaires independències. I menys els catalans que, segons el meu parer, només som nacionalistes per reacció. Ens defineix molt millor el "desapego" a Espanya que no pas la defensa abrandada d'una "gloriosa" Catalunya-nació feta de pedaços d'altres pobles.

Pel que fa al divorci de classes, tindríem un problema. Avui dia ens trobem amb una societat on no hi ha blanc o negre en quant a classes socials sinó un complicada varietat de grisos amb tots els matisos imaginables.
A més dels rics i pobres hi hauria:
- no tan pobres
- rics que van de pobres
- pobres que van de rics
- Classes populars necessitades
- classes populars acomodades
- rendistes
- 1000 euristes
- 1000 euristes fills de rics
- Okupes per necessitat
- Okupes fills de rics
I moltes altres, tantes classes com persones, cadascuna darrera la seva pastanaga.

Anònim ha dit...

el divorci social que proposo, company Paccius, consisteix a la que aniria entre els estrats diversificats de les classes treballadores més variades (sumades als exclosos de tota mena i precaris) i la de les elits del poder econòmic...és una formula bastant teòrica de dir que l'actualització del vell concepte de lluita de
classes, a occident, pren una forma multiforme en la línia del que Toni Negri en diu "la disjuntiva entre imperi i multitud", dit d'auna altra manera, entre la multitud estratificada d'exclosos, precaris, treballadors de divers estrat, estudiants i jubilats i...el nucli dur de les desigualtats: la gran minoria dirigent, magmàtica, global i poderosament corporativa (la que talla el balallà global i local). Material per fer nous debats, nous anàlisis, noves propostes i recobrades batalles d'idees i de posicions.

No és "blanc o negre", però és una galeria de grisos sotmesos a un nou paradigma...

Ep!!!! no és matèria electoral...encara...off course!

Bona acotació al debat, company Paccius.

àngel/jtatiangel

Anònim ha dit...

admiro que se haga un debate así en tiempos de elecciones pues demuestra que aún existe una preocupación por la razón perdida de la izquierda. Es muy compatible con el hecho de votar a Joan Herrera y al mismo tiempo mostrar un saludable espítitu crítico y unas ganas de estar en la brecha el resto del año, cosa que merece una consideración en positivo. A ver , a ver, a ver si todo va bien el domingo para el tandem Herreristallamazarista.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

COMPANY DAVID:

"estamos en ello" és a dir, fent compatibles les variables electorals (enfortir la coalició verdiroja), les variables teòriques (els anàlisis del que passa i del que està succeïnt a les diverses escales local/global) i la conjunció de pràctiques concretes de política institucional i de base. Amb un ampli marge d'error, que quedi clar, no som infalibles, recordem que som els "vençuts".

Anònim ha dit...

hice caso al PAYASO y me he informado de cosas de PETER BAGEE que lo superan todo

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

peter bagge, no pas bagee, encara que el nombre de "g" i de "e" no importin massa...un bèstia del comic...també té un llibre que es diu Apocalypse Nerd...en la línia.

Anònim ha dit...

soci tati!!!!!!ja veig que vas definint una banda sonoreta de la campanya electoral per anar aguantant el xàfec.
Et proposo una enquesta entre els lectors del blogger.
La música per la banda sonoreta de la recta final de la campanyeta contra el bopartidismu.

La meva és:

PARANOID , BLACK SABBATH
NIGHMARE IN ELM STREET , B.S.O.
REQUIEM, MOZART
POINT BLANK, BRUCE SPRINGSTEEN

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

"recojo el guante" company David.

la meva elecció ja està anunciada aquests dies al blog i és aquesta:

edwyn collins, gone again
happy mondays, bummed
the posies, faillure
jay bennett, "no recordo el nom del seu LP, que està a la foto"

Anònim ha dit...

yo a quien no escucharé estos días es miguel bosé, serrat, sabina y la peña de las cejas.
voto por
miguel poveda y muchachito bombo infierno

Anònim ha dit...

Segueixo recuperant el maresmenc Toti Soler. Perfecte antídot contra campanyes. Barreja amb tota naturalitat clàssica, flamenc, rock i cançó, sense apriorismes ni idees preconcebudes. Tot amanit amb una sensibilitat i mestria sense límits.
Tota l'obra a partir de Cant Monjo, no té desperdici.

Anònim ha dit...

després m'acuseu de moltes coses quan sou vosaltres els que feu la barreja entre la música i les eleccions com si quan jo demano prioritats en la defensa de Catalunya en unes eleccions en que se l'esborra, fos un pecat. Abans de criticar-me podrieu rectificar i no desviar el tema que es tracta amb la barreja que feu per les cançons que us agraden més o menys.

Anònim ha dit...

joder company, deixen's escoltar una mica de música que ja està bé. No?

Anònim ha dit...

Independència, desestressa't. No t'obsessionis. L'amargor no duu enlloc.
Vota el que hagis de votar, però viu. És el millor que pots fer per fer córrer les teves idees, i també t'arrisques a canviar d'idees. Tot és bo.
Que freqüentis el bloc del Tati és un bon senyal. No cal que comparteixis tot el que diu, hauràs vist que jo discrepo sovint, però gaudeixo sempre del que en Tati explica i de com ho explica.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Paccius, gràcies per dir el que dius d'quest blog que també és el blog en bona part dels que hi intervenen. Dit això, al company i polemista de la independència li diré que no m'imagino la vida sense música...el millor és el silenci, però davant la remor del món i el soroll de cada dia, la música (segons quina) ajuda a disipar la barbàrie.

"amb música potser ho escoltaries millor"
Salvador Espriu

Anònim ha dit...

la meva tria:
the guess who (american woman)
redbone (the queen witch of new orleans)
Neil Young (Like a hurricane)
ho censurarà el salvapàtries?

Anònim ha dit...

Independència: opines però continues ordenant el discurs a seguir. La gràcia dels blogs és la seva espontaneïtat, no les direccions a seguir. Com diu en Paccius, viu i deixa viure. Jo també discrepo amb en Tati en certs temes, i no per això vull que pensi el que jo digui.

Per cert, forza Roma cari! Ahir vaig sopar formidablement i gaudí del partit amb un merengon; els que em coneixeu: us juro que em vaig comportar respectuosament. Quan marxà de casa, vaig deixar uns segons de treva, i després cridarem amb la meva nebodeta: "Iujuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!". Sí senyors, sempre ens quedarà Roma...

penyabogarde ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
penyabogarde ha dit...

perdoneu-me un incís: la banda sonora hauria d'incloure l'himne del Barça i qualsevol de les músiques de les centuries romanes en homenatge al joc romà que va causar l'eliminació del Madrid a la Champions...
i ara, que segueixi la música, les eleccions i el bon còmic underground!

Anònim ha dit...

AMERICAN PIE de DON mcLEAN

Anònim ha dit...

la pantomima bipartidista comença a fer fastic. La gran aportació dels grups de comunicació és que s'està demostrant la feble independència dels grups de periodisme en el tema. El que està fent la cuatro, ser, etc... és una mostra de ser premsa orgànica del PSOE, com la COPE per l'altra banda. El més bèstia és que la tele pública TVE està fent un a coronació del bipartidisme amb constants anuncis i programes sobre el debat, abans i desrpés, els pentinats i les camises de cada un dels dos únics candidats, i les autoentrevistes als presentadors de debats convertides en annexos del debat i s'està totalitzant el bipartidisme de manera escandalosa. No ha d'estranyar que els periodistes de la cprporació catalana facin la seva protesta a cada informatiu i això comença a fer molta pudor. A mi em resultava interessant el ZP ara em recorda quan somriu al mateix Joker de Batman. EL Rajoy ja sabem que és: la dreta, que ja és prou. Avancem cap a la democràcia mediàtica bipolar més clara del Mediterrani. Els anglesos com els nordamercians ja fa temps que la practiquen. I la llei electoral posa uns sostres i uns esquemes clarament restrictius a les minories...sabeu que amb un percentatge com el que té ara IU a Alemanya superaria els 10 diputats, a Itàlia els 20 i a Portugal els 15??? doncs així estem.
La festa de la democràcia!!!!!!

Anònim ha dit...

AHIR EN MONTILLA VA ARRIBAR A DIR EN UN MITING QUE "NO VOTAR EL PSC ERA COM FER GUANYAR AL PP",
AQUEST SENYOR ÉS UN MISERABLE, TAL COM SONA.
ÉS MOLT DUR QUE ET DIGUIN QUE SI VOTES ICV,ERC,IU, CIU, CC, PNV, CHA, etc...ESTAS FENT GUANYAR EL PP.
QUINS COLLONS!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

"The time is out of joint"
william shakespeare

No és una cançó, no és banda sonora, és la frase crucial de Hamlet. És el que passa amb les eleccions i amb la democràcia explosiva que vivim.
El temps està desbocat. El temps està fora de lloc. El temps està fora de mare.

Com diu el "mataroní" del penultim comentari: "és la festa de la democràcia". Una festa dels aparells i de les rotatives amigues de cada sigla.

Les eleccions, com el temps, estan fora de mare. Quan s'acaba l'hivern arriba el fred, quan menys t'ho esperes arriba la boira i per Nadal prenem el sol...

Quan tenim eleccions presenciem una limitada exhibició de models de temporada. O aixeques les celles o t'inventes "una niña".

Un festival fora de mare en un temps passat de voltes. Els petits que pringuin. La festa tot just comença. Les properes generals seran, si els petits no ho impedim, el definitiu succedani de les dues Espanyes, dels dos partits, dels dos liders i dels dos programes cada vegada més intercanviables.

Anònim ha dit...

Teniu raó.
Han convertit la propaganda electoral en mers anuncis de 30s. Això què és?
La 6 fa un programa a Prime Time de conyeta sobre les eleccions on pràcticament només hi apareixen PP i PSOE. El Llamazares només va sortir 3s per ensenyar a tothom que no pintava res. Després PP i PSOE es vantaran dels esplèndids resultats que hauran obtingut.
Les paraules de Montilla també són ben desafortunades, ell hauria de ser l'últim socialista a dir una bestiesa així, ja que si fos veritat en Mas seria ara president de Catalunya.

Anònim ha dit...

Signo l'anterior comentari!

Fco. Javier M. Romagueras ha dit...

Salutacions Àngel. Tot i que no te res a veure amb el teu comentari, si que es una resposta al que em deies a Fidel.
Perdó per trigar tant en respondre, però porto una setmana bastant complicada. I tant que recordem aquells temps. No t'ho creuràs però encara guardo l'enciclopedia de la música que vas fer fa una pila d'anys. Si no pregunta en en Rafel, que sap bé del meu costum recopilatori de papers. Se de tú per ell i per alguna que altre navegació que faig per la blogosfera que, i es veritat, m'ha permès retrobar a molta gent de Premià.
Jo de tant en tant pujo a Premià, tant per veure la familia, com per qüestions de feina. Dijous passat vaig estar amb la meva mare unes hores, tot tornant de Lleida, camí de Badajoz.

Bé, m'en alegro de saber de tú. Una abraçada.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

una gran alegria de trobar-te a la xarxa, Xavier!!!! El "muro" del "balonmano", una infantesa imaginativa creant espais d'esperança als carrers en construcció del nostre barri, per damunt de la Granvia, en temps de rotunda ocupació dels móns més microscopics!!!! Inventant, creant
i disfrutant...aquells anys: 1969/1974 de carrers i més carrers, enmig dels nous edificis, dels garrofers, dels tallers d'estampació, dels nouvinguts de la resta d'Espanya, quan Premià era indefinidament intens i incert.
Una forta abraçada.

pdt: podria aconseguir una còpia d'aquella memorable enciclopèdia que dius?...quasi no la recordo...