16 d’octubre 2006

MEMÒRIA MUSICAL PREMIANENCA A RÀDIO PREMIÀ



EL DIMARTS 17 D'OCTUBRE A LES 9 DEL VESPRE, DEDIQUEM EL PROGRAMA "SOUND SYSTEM" DE RÀDIO PREMIÀ A LA "JUKE BOX" DE L'ESPORT MATIC/CA L'AVI. AIXÒ VOL DIR QUE TOTHOM POT ESCOLTAR EL PROGRAMA EN DIRECTE, SIGUI PER LA RÀDIO 95.2 FM, O SIGUI CLICANT EL WEB DE RÀDIO PREMIÀ, (DES DE QUALSEVOL PUNT DE L'UNIVERS) http://www.radiopremiademar.org/

DARRERA HORA: A petició del lector que ha escrit un comentari d'aquest post. Reivindiquem la memòria de dues bandes musicals lletgistes que funcionaven per la tercera via, entre el pop oficialment "bo" i la patxanga oficialment "dolenta". Parlo de Middle of the Road i Mungo Jerry. I ara...premeu aquestes adreces per gaudir del lletgisme intermig i intermitent dels millors setantes:
http://www.mungojerry.com/
http://www.middleoftheroadpopgroup.com/

25 comentaris:

SOUNDA' ha dit...

CONFIRMEM, DE MOMENT, QUE SONARAN:
THE DOORS
AMERICA
CAT STEVENS
JOHN LENNON
CHICAGO
...
US ESPEREM A L'ALTRE COSTAR DE L'ALTAVEU DEL TRANSISTOR O DE L'ORDINADOR

Anònim ha dit...

estarem a l'aparatu

Anònim ha dit...

apunteu els noms que us dic:

MIDDLE OF THE ROAD
MUNGO JERRY
TITANIC
TREMELOES
SWEET
SLADE
SHOCKING BLUE

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Mungo Jerry!!!!!!! hostia superputa!!!!!! era una banda patxanguera extraordinària, sonido-Costa Brava. Penso que el nostre ESTANISLAU VERDET hauria de fer quelcom per acostar aquesta banda al món lletgista de cada dia. Sí senyor!!!!
adreça:

http://www.mungojerry.com/

i Middle of the Road!!!!! això era super super i van ser ofegats per el papanatisme pro-Abba...aquest grup era extraordinari:

chyppie chyppie chep chep!!!!!

adreça al canto:

http://middleoftheroadpopgroup.com/

Anònim ha dit...

Mungo Jerry cantava allò de "oh i love you for saint bernardino" i "a lo daba-da, daba-daba, da in the summertime, daba-daba-da" Y yo que me estoy poniendo abuelita con tanta nostalgia

Anònim ha dit...

MungoJerry cantava el Yellow River, també era la conya aquesta

Anònim ha dit...

ok! nens i nenes! ok!

Anònim ha dit...

Morir de amor, despacio y en silencio, sin saber si todo lo que he dado te llegó a tiempo.
Morir de amor, que no morirse sólo, en desamor, y no tener un nombre que decirle al viento.

Fresas salvajes UUUUH!
Cuerpo de mujer UUUUH!

Amor si tu dolor fuera mío y el mío tuyo, que bonito seria, amor, AMAR.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Mirabete!!!! ja saps, avui clica internet o la ràdio i escolta el sound system! dimarts 17! a les 9 del vespre!

Anònim ha dit...

He aconseguit sentir el Sound System, però en diferit. De moment el directe per la xarxa no m'acaba de rutllar. Algo és algo.

Anònim ha dit...

avui la clavarem per la ràdio!

Anònim ha dit...

Les cançons ( si es poden anomenar com tal )" San Bernardino" i " Yellow River" eran compostes ( esforçadement! )i cantades ( je je! ejem... ) per el grup CHRISTIE.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

resposta i gratitud infinita als que participen en aquest debat memorabílic:

a) amiga/amic "ya no soy joven", no és d'extranyar que adjudiquis el Saint Bernardino o Yellow river a Mungo Jerry, tal com diu el col·laborador Jerry Lewis, els esmentats temes eren de CHRISTIE (una banda de campionat! lletgista i xiulable).

b)Aina Mirabete, fas bé en recordar el Camilo Sesto, era horrorós, tot i que FRESAS SALVAJES tenia un títol que l'empalmava directament amb el mestre cinematogràfic I. Bergman i la seva peli "wild strawberries/fresas salvajes".

Anònim ha dit...

Programazo, el de ayer

Anònim ha dit...

Impressionant el programa d'ahir. L'he sentit avui que me l'he baixat d'internet, meravelles de la tècnica! Gràcies pel saludo personal que m'ha emocionat. La música del juke box la dec tenir gravada en el més profund del meu cervell. Vosaltres només les sentieu quan anaveu a ca l'avi. A mí m'acompanyaven tot l'estiu.

Anònim ha dit...

Doncs a mi el Camilo Sesto m'encantava fent de Jesucristo SuperStar. En Ronald també va fer una versió d'un tema de la cèlebre òpera-rock.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Crimson: Com diria el M.M.Pol, tenim un "riu secret que ens travessa l'entranya". Per això estem ara i aquí, recordant i intercanviant i disfrutant! Salut, revolta, música i amistat!

Anònim ha dit...

me he pillat la web de mungo jerry i encara em peto de riure

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Mungo Jerry era un clon físic de Sly Stone, en clau blanca. Les patilles i l'escarola capilar el delataven. Era un grup unipersonal formidablement horterenc i divertit. El lletgisme era una cosa transcendent i immanent (avui vivim en els limits de l'explosió contingent, diria Gilles Deleuze, el filosof neo-spinozià del segle XX)

Anònim ha dit...

la clavaste burt lancaster

Anònim ha dit...

Estic d'accord amb l'Aina, el cantant d'Alcoy, Camilo Sesto es un dels grans del pop espanyol.Apadrinat per el Juan Pardo dels Brincos ( un altre icone del pop ibèric, aquest, força insípid crec jo ). Compositor sensible i molt inspirat per moments. I amb cert risc a la page amb els temps que corrien ( Jesuchrist Superstar, el Fantasma de la Opera...).
El vam tenir cantant a l'embalat de la Plaça Nova en els 70's!

Anònim ha dit...

aute, màquina!, lone star, mola mazo...en el entoldado de la plaza nueva!tiempos surrealistas! estrujemos la memoria y hagamos una lista ...no vale maricarmen y sus muñecos!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

als companys:
PROFESOR CHIFLADO i
BEIBI COMBAK.

Esteu fent propostes molt sorprenents i emocionants.

a) profesor, vostè parla de la dimensió alcoiana del mestre SESTO. Per que després digui que Alcoi era territori OVIDI MONTLLOR!!!!

b) beibi combak. vos sou de la collita del baby boom seixanter! acabeu de clavar un comentari IMPORTANTISSIM!!!! Recordar el pas de Màquina! per la zona premianenca de l'Envelat és senzillament motiu de que aspireu al NOBEL!
Certament, l'any 72 o 73, EL MITE MÀQUINA! VA PASSAR PER L'ENVELAT PREMIANENC, recordo l'escandol, ningú entenia res, música progresiva!!!!!! paris-luigi-herrera-tapi-batiste!!!!! a PREMIÀ!!!!!!!!!!!!!!!!

UNA DOBLE PREGUNTA:
Qui sou vosaltres dos???? m'emociona el que dieu....doneu-me una pista...si us plau!!!!!

Anònim ha dit...

recordo vagament...tarda d'estiu...festa major del 1971?,envalat, plaça nova...tarda? payasos per els menuts? no! Máquina! una colla de grenyuts fent soroll, enmuinant la mitjdiada del poble..! fuzz! distorsions, whawhas! rápidament es van ( qui? )fondra els ploms! en Tapioles va aprofitar per fer un solo de bateria al mitj de la foscor ( insuportable com tots els solos de bateria, però en aquells temps...un ritual amb el que ens desfogavem tots... )
Ia& Batiste,Tapiman, Esqueixada Sniff,Emili Baleriola, Salvador Font,Carlos Avallone...i tants noms van surgir d'aquest supergrup legendari...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

JERRY, ET VULL CONEIXER, TENIM COSES PER TRACTAR...EL MEU EMAIL ÉS:
soulbizarre@hotmail.com
ESTEM PREPARANT UN LLIBRE...SOBRE AQUESTS TEMES...
Jo també estava aquell dia a Màquina! i tenia 12 anyets...