09 d’octubre 2006

Cap de Setmana intempestiu


La mort del Guti ha portat algunes noticies a nivell premianenc. El Guti va neixer a la casa del costat de la nova seu d'ICV-EUiA-EPM de Premià de Mar. Aquest cap de setmana i fins dimarts, la bandera roja oneja amb crespó negre a l'espai de la Coali. Uns quans amics hem suggerit un nom per el local: L'Espai del Guti. Per la seu del carrer del Segle han passat molts premianencs i premianenques per expressar el seu reconeixement al Guti. Amics d'infantesa, vells psuqueros, gent de la Coali, veïns, militants d'altres partits. Hi haurà memòria històrica institucional, municipal i de partit.
Més informació als blogs germans: http://www.premiademarx.blogspot.com i http://www.coaliciopremia.blogspot.com


El cap de setmana premianenc també ha estat de la banda mallorquina Antonia Font al Correllengua de Premià de Mar. Aquests mallorquins, com Estanislau Verdet o Quimi Portet, formen part d'un parell o tres de generacions que transiten per la ruta dels inclassificables, inaugurada per Pau Riba i Sisa. Antonia Font no és un projecte militant o propagandistic com succeeix amb altres noms de l'anomenat "rock català". Ha estat una bona idea que Antonia Font visitin Premià de Mar.

Els factotums de Stereo2 seguim embolicats amb el projecte DISCOTHÉQUE. Després de rastrejar la Juke Box de Ca l'Avi, ara estem sondejant en "Fredu" , el mític DJ del mític Bellamar. El tema de la genealogia pop premianenca continúa obert. S'admeten comentaris, anecdotes i consultes.
També podeu anar directament a les tripes del col·lectiu Stereo2, clicant l'adreça del nostre blog: http://www.stereo2soundsystem.blogspot.com


Per primera vegada, en directe, a tot el món, s'emetrà el programa Sound System per Internet. només cal entrar al web de ràdio Premià i escoltar-ho els dimarts a les 9 del vespre. Aquest casp de setmana tenim un especial dedicat a la discoteca privada de l'actor premianenc Juan Navarro. Aquest actor tot terreny, ens visita a l'estudi el dimarts 10 d'octubre.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

TRES RESPOSTES ALS TRES TEMES:

EL GUTI era dels que ara trobem as faltar i en podeu estar orgullos els d'icv de que fos company com també els que simpatitzem amb vosaltres i esperem veure un futur més d'esquerres.

ANTONIA FONT es una manera de fer música amb imaginació i sense ser pesats com els Pets.

RECORDS MUSICALS de premià, i tant que aniria bé que poguessim tenir una mena d'historia del que va ser el premià més pioner dels temps ye-yes

Anònim ha dit...

amb el guti, amb la vostra música i amb els records, felicitats bloggie!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

bé, són temes diferents, tot i això ben rebuda sigui la consideració de que cal tenir memòria, és bo retenir la banda sonora i també està bé capturar musiques contemporànies com les d'Antonia Font, per cert em vaig perdre el concert, tot i que el disc no para de sonar al cotxe.

Anònim ha dit...

t'atreveixes a establir una mena de connexió entre en Pau Riba i l'Estanislau Verdet, amb Antonia Font d'enllaç? és una teoria bastant interessant i si la parlem a fons, què?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

El debat està sucós: Estanislau Verdet és o no és un "eslabón de la cadena" d'una inclassificable herència pauribiana? doncs, en el suposit que la cadena estigui tensada, resposta aformativa! Verdet, una vegada s'explora el seu món, pertany a la espècie dels outsiders, el grup de folk ja va parir algun epifenòmen així, als anys 60. En Pau Riba és el factotum ineludible, el Sisa de Orgia també (aprofito per reivindicar "Orgia", el disc basic de Sisa, millor que millor, antic i matusser). La resta de "eslabones" tindrien que veure amb l'Oriol Tramvia de la primera fase, el Miki Espuma (d'abans de la Fura dels Baus), l'interludi vuitanter de l'Albert Pla, i l'entrada en escena del Antonia Font d'ara i aquí. Així doncs, perquè no incloure l'Estanislau en aquest darrer "eslabón" de la cadena inclassificable? Penso que és una peça bona per el teler. Aixó com altres males peces (innombrables per espuries) no encaixen en el digne teler de la canço "autorada" de la Catalunya "cantora".

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

i tant!

Anònim ha dit...

em sembla una idea macroscòpica això de tractar de la dimensió super-mànica del senyor Estanislau Verdet i per això pregunto si és un collaret o un coll de lloca o no fos un neul·ler ple de vainilla? potser que m'ho digui el mateix Estanislau que visita sovint aquesta casa de bojos

SOUNDA' ha dit...

macroscòpica o microscòpica, la idea és bona, hem de sotmetre el Verdet a una acurada inspecció radiofònica (ràdio premià, off course!)

Anònim ha dit...

el RACOMETRE segueix donant bona nota i pujada a icv, bon senyal a estribor.

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

després del carod a la terribes d'ahir, em sembla que tenim molt magre que pugui haver govern d'esquerres, farem el possible, però

Anònim ha dit...

Per un govern català: CIU + ERC units per Catalunya, no volem presidents sucursalistes, ni montilla, ni saura. VISCA CATALUNYA LLIURE I CATALANA!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jerki: sembla ser que la conjunció carod-mas ens vol alliberar de moltes coses...intentarem impedir-ho a base de Boada+Camats+Miralles+Saura i tutti quanti...

Rodolfo ha dit...

jo només sóc un nen mimat que ha fet el disc que li ha vingut de gust, sense pensar ni en art ni en cap altra tonteria... A més gent com Pau Riba i Sisa s'ho han treballat, lo meu és un simple esternut. Aprt no conec ni PAu Riba ni Sisa (d'aquest ultim tinc nomes l'ultim disc i del riba nomes l'he vist un copen concert). Crec que "vincular-nos" és simplement no saber com definir tota aquesta gent que és "diferent". No crec que antonia font tingui res a veure amb quimi portet ni aquest amb roger mas. Simplement tenenen comú que no fan lo de sempre, per tan si volen colocar-me en el grup dels diferents, d'acord, però no tenim res a veure ni estem organitzats, jajaja.

A més, lo meu de folk no te res. Visca el Reggaeotn! Mori l'art. jajajaja

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

falsa modèstia amic verdet, les ràdios van plenes del seu exit!