17 d’octubre 2006

TRIFRUSTRATS D'ESQUERRES O TRI-TU-RATS PER LA DRETA?


Encara que això de canviar les coses no passa necessàriament per unes urnes i prou (evidenment, sense una lluita més global, no hi ha volta de full possible), ara estem davant d'una amenaça evident de part de la dreta pura/dura/videoformatejada i nacional. Podem impedir-ho anant a votar (encara que es faci de manera crítica i autocrítica o autoflagelant i excèptica), i votant govern d'esquerres, és a dir, votant la coalició roja i verda d'ICV-EUiA. És una opinió personal (i una mica col·lectiva!). Passa-ho!
Tota l'agenda de campanya de la Coali a Premià la trobareu a l'adreça següent, cliqueu-la directament aquí:
http://www.coaliciopremia.blogspot.com/

40 comentaris:

Anònim ha dit...

a galopar , a galopar, hasta enterrarlos en el mar...
hay que llenar el parlament de gente de la coali icv-euia y seguir la lucha desde la calle contra la derecha del video y sus colaboradores

Anònim ha dit...

Encara que el Carod ens va fer passar una temporada de Dragon Khan, jo no estic trifrustrat, una mica mosca sí, però vull un govern tripartit d'esquerres i amb iniciativa que vagi amunt amb vots i així no estarem com el que dius de triturats per la dreta fins qui sap quan i com i en Saura inspira treball seriós i bones maneres, que ja és prou en aquesta casa de bojos de la politica catalana. ok rojos!

Anònim ha dit...

No sé si és cosa d'en Mas, però no puc entrar al meu blog. Menyoro de mi mateix! S.O.S.

Anònim ha dit...

No ens rendim.
Que el tripartit revalidi la majoria, i que els polítics de l'esquerra es posin d'acord. En el debat de l'Àgora d'ahir es va veure la gran coincidència entre CiU i PP i els punts comuns de PSC, ERC i ICV.
Malgrat el daltabaixos mediàtics els 3 anys de tripartit han estat els millors des de la transició.
- Millor estatut
- Més política social
- Més inversions
- Equilibri pressupostari
Cal repetir!

Anònim ha dit...

Ostres Doctor, jo si que puc veure el seu blog. Estaré immunitzat del poder del "mal"?

Paccius:
Cert! ahir la Camats, en Ridao i la Geli, parlaven el mateix discurs en termes públic-privat. Aleshores em pregunto: si el que determina el dreta-esquerra és la cosa social (almenys en termes de gestió i un mínim filosofic), perquè ERC insisteix en dir que són equidistants? No es pot dubtar tant davant el que significa el poder absolut de CIU+EMPRESARIS+OPUS+PREMSA AFÍ+TUTTI QUANTI!!!! Deixem-nos de floritures: govern d'esquerres!!!
Per cert: quina joia tenim els d'ICV amb la Dolors Camats!

Rodolfo ha dit...

EI,
AQUEST DIJOUS!
UNIC PASSE DE ZULO A LA FILMOTECA (AVDA. SARRIÀ, 33).
A LES 17H.

DESPRES DE LA SEVA ESTRENA EN SALES (VERDI I RENOIR) AQUEST PASSAT ESTIU ZULO ES PROJECTA COM A "BONUS" AQUEST DIJOUS EN UNA UNICA SESSIÓ.

PELS QUE US LA VÀREU PERDRE I LA VOLÍEU VEURE.

RECORDEM QUE LA BANDA SONORA ÉS DE PAU VALLVÉ

Anònim ha dit...

Aquesta tarda, per allà a les quatre, jo tampoc podia entrar al blog d'en Martí. Penso que es el pacte CIUPP, que mai no faran. Ara a les 10 de la nit ja he pogut, sense problemes. Ho dic per si serveix d'alguna cosa.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ERC fa el seu paper. Ha de conservar el vot més nacionalista si vol tenir un resultat acceptable, per tant han de ser ambigus. Mira t'ho d'una altre manera, eviten que CiU monopolitzi el vot nacionalista. De què serviria que fes el mateix discurs que ICV?
Hi ha un altre possible pacte contra natura (PSC/ CiU) que en aquests moments veig més possible.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo crec que la votació dels pressupostos de l'estat per part de CIU és un anunci en tota regla de la sociovergència. Ja ho va deixar anar el Joan Herrera des de la tribuna...oi?

Anònim ha dit...

jolines, apaga y vámonos, esto huele a montillazo-maseante. Saura: eres el menos engañoso, el mensaje de Iniciativa Verds apunta hacia un gobierno de izquierdas y no marea la perdiz. Apostillo que lo tenemos crudo. El día 1 de Noviembre tendremos que montar una castañada con los restos de la izquierda. Viva Saura, pese a todo.

Anònim ha dit...

Sempre que hi ha Autonòmiques, i quan més a la vora del dia D ens acostem, sorgeix el fantasma de la Sociovergència o Convercialista, us hi heu fixat? Aquest parell no poden viure l'un sense l'altre, però EQUIDISTANTS! (de fet són els més equidistants de l'arc parlamentari). No es casaran mai, ni com a matrimoni de conveniència, perquè no els convé a cap dels dos.
Més val seguir marejant la perdiu amb les hipòtesis de sempre, i anar a votar amb decisió, tot desitjant que en Xarlot i en Puigcalmós no sucumbeixin al cant de les ciurenes.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

agudíssima intervenció del ponderat mestre Jaume El Noi. "Nota caldrà prendre", com diria Mestre Yoda.

Anònim ha dit...

Jaume, penso que tens raó sobre la improbabilitat d'un pacte de govern CiU i PSC, però en canvi veig possible, en cas que el PSC tingués un resultat mediocre, que permetessin un govern de CiU en minoria abstenint-se en la votació de president. Crec que quan CiU retira l'esmena a la totalitat als pressupostos busca precisament aquest conformisme del PSC a Catalunya.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

per cert JAUME EL NOI, faci el favor de visitar la web de ràdio premià, doncs allí hi ha un arxiu "desacarregues" on trobarà el SOUND SYSTEM del passat dimarts amb clara referència a vos i un homenatge sonor a la Juke Box de Ca l'Avi! Vinga xato!

Anònim ha dit...

Ja se sap,ERC juga a fer "la puta i la Ramoneta".
Dissabte hi ha un sopar d'ICV al Casal del carrer Bonaire de Mataró. Hi haurà en Saura i en Milà.
Per cert, a mi no m'agradat la campanya de màrketing dels Joves d'ICV. Es pot ser irreverent però no maleducat.
Continuo pensant que ICV no és clar amb quin model econòmic projecta per fer coincidir la indústria amb la revolució ecològica. Crec que molta gent es passa al PSC per aquest tema. Salut i força Barça!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Merci. Hi entraré.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

precisions a manta:

TONI:

A)sobre la campanya de joves d'icv-euia, doncs mira per on, responen als de dretes de l'opus de manera catxonda, uns prohibeixen les relacions de tota mena i altres les estimulen. L'opus dei ataca i els altres fan conya, i ja està. De totes maneres jo seria més clar: amb la dreta? Ni un petonet!

B)del PROGRAMA ECONÒMIC el tema que demanes el tenim molt currat, mira:
Si entres al web del Saura, hi ha un extens document programatic sobre com es combina sostenibilitat i creixement econòmic: ////// http://www.joansaura.cat/

El programa i les propostes són molt llarues i estan redactades per la sectorial “economia i treball” i diverses àrees tècniques de la coalicióent (un nou model productiu Catalunya, un nou impuls per la sostenibilitat).

C) El diumenge 29 d’octubre vindrà a Premià en Joan Herrera i la Làia Ortiz (la coordinadora dels Joves d’ICV…) i podras parlar amb ells sobre la campanyeta juvenil, l’economia i etc.

Anònim ha dit...

he vist a una diputada d'ICV que m'ha proposcionat una grata sorpresa, una jove que es diu Dolors Camats. Penso que aquest aire tranquil, pedagògic i constructiu, anuncia un recanvi de generació molt potent per a vosaltres i us ajudarà a creixer. Jo voldria implicar-me una mica més amb el vostre projecte i fer un foradet en el temps per dónar una empenta. A veure si puc contactar amb la gent de la meva zona. Una salutació des d'un altre blogger que et llegeix de tant en tant.

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

la propera setmana tenim una bona ocasió per intercanviar aspectes del programa amb gent especialitzada.
El dijous amb el conseller de medi ambient i habitatge CESC BALTASAR.
El diumenge 29 amb en JOAN HERRERA que parlarà sobre joves,habitage,ocupació...i fins i tot ens podrà explicar com funcionen els pressupostos de l'estat que ell mateix ha negociat amb el ministre Solbes.

Anònim ha dit...

NO VULL TRIFRUSTAR-ME NI QUE LA DRETA EM TRITURI. VOTO INICIATIVA I MOLA SAURAAAAAAAAAAAAAAA. A VEURE SI EL POLONIA LI DÓNA MÉS CANXA QUE AL TONI SOLER SE LI VEU MASSA EL LLAUTÓ-PUICERCOSENCU

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

una mica de paciència amic "polonès", doncs a partir del dia 1 els d'icv-euia tindran més quota pantallera dins de l'auca de cada dia, en consonància al resultat electoral que, segur i toca fusta, serà significatiu per l'avenç del nostre projecte. Fins i tot els que acostumen a ignorar-nos, hauran d'acostumar-se a afegit ICV-EUiA en la plantilla comunicacional de qualsevol esdeveniment. Ja falta menys, i ens ho mereixem, carai!

Anònim ha dit...

El F. Baltasar ja l'hauríeu d'anar retirant. Fluix, fluix com alcalde i com a conseller.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Home: en Cesc Baltasar no és en Salva Milà (off course!). Ara bé, d'alcalde santfeliuenc tenia majories absolutes per algun motiu. Estic d'acord, però, que hem de fer jubilacions i retirades. Ull a la Camats, al Romeva i al canó de la Garrotxa: Sa Majestat Joan Boada!

Anònim ha dit...

si aneu amunt millor per tota l'esquerra que tindrà un clar conjunt de gent iniciativista que pot empenyer la resta i anireu segur encara més que el que diuen les enquestes. Anims i el cap ben alt.

Anònim ha dit...

Aquests xavals de les joventuts d'ICV són una mica punkaires, no? Tanmateix han retirat la campanya del condó abans que els renyin els jefes grans. No és per res, encara que diguin tacos em cau bé aquesta jovenalla puberta que penso votar el dia de tots sants. Ai las. Mitel's.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

tens raó. Millor reservar energies per si hem de governar o si estem a l'oposició. La dreta estarà sempre davant o darrera. Ara fem una campanya constructiva com la que estem fent. Sense soroll innecessari.

Anònim ha dit...

La Camats va estar bé en el 33.

La veritat és que el Puig va sortir ben escaldat. Cal dir que tenia dos pesos pesats (Castells i Puigcercós) al davant a més de la Camats.
Estic d'acord amb el Tati que el pes pesat d'ICV és el Boada, però últimament se'l veu poc als mitjans. Que l'amagueu?

La del PP va fer de florero.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

El missil de la Garrotxa, Joan Boada, està de cap de llista per les comarques gironines. Aviat estarà al Parlament per fer de defensor del nou govern d'esquerres. Què caram! cas contrari, serà projectil opositor, o molt millor: lider ascendent de la nova i crescuda Iniciativa.

Anònim ha dit...

Las mejores opciones políticas para los indecisos estan en www.premiadelmal.com.

Anònim ha dit...

A Sant Ferriol: una cosa no té res a veure amb l'altre. Pots ser pròxim a ICV i creure que s'han equivocat. Fins i tot la Lali Vintró ho ha comentat aquest matí a TV3. P.D. Tanmateix, visca la Garrotxa!

Anònim ha dit...

Estem quasi a l'equador de la campanya:

CIU: Ara només faltava el carnet dels punts per ser un bon catalanet. Campanya al millor estil neofexista simpàtic europeu. Populisme de dretes descarat.

PSC. Sensació que s'ha perdut. En Montilla tot un ex- ministre de l'estat espanyol, no aguanta les bravuconades d'un neocon provocador. Pànic escènic per si la derrota d'en Montilla és històrica. Toalment a remolc de Convergència. Estan com paralitzats

ERC: S'han fet un lio amb les ulleres d'en Carod,l'equidistància de tothtom, s'acosten a Congervència, però no volen que es noti, i ara es volen fer perdonar (som com som)

PP. Van a la seva. En Piquè vol ser l'hereu d'en Cambó autonomista, però en Rajoy, Aznar, Zaplana , Acebes volen que sigui l'hereu de Francisco Franco a Catalunya

ICV. Sensació de pidolar que si us plau, fem un govern d'esquerres i a veure si m'hi deixeu ser. Amagar el roig a qualsevol preu. Tant voler ser seriosos fa una mica estrany. Si ets seriós no ho has d'estar demostrant a cada moment.

Anònim ha dit...

HO SENTO PERET, NOSALTRES NO PIDOLEM PAS...

Anònim ha dit...

EL DEBAT: en Saura va ser el valedor de les politiques progressistes del tripartit davant de l'ineptitut de Montilla i el Virolai del Carod. En Piqué va ser un homePP i no va sorprendre i el Mas cada vegada és més prepotent. El senyor que signa "Pere" fa un anàlisi contra tothom i m'imagino que deu ser de la corda de CIUDADANOS/CIUTADANS boadelles i azuas

Anònim ha dit...

Icv pujarà però no s'ha de relaxar la campanya, el vot final sempre acaba sortint amb allò tant trillat del "voto util" i cal explicar bé que el vot més útil per un govern d'esquerres és per el Saura, psc no diu amb qui pactarà i erc pactarà amb qui li dongui més govern. Compte companys d'esquerres. En Mas va fort.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

la pujada d'ICV està reconeguda per tanta gent que fins i tot tenim adhesions sorprenents de gent que fins ara ens feia la guitza...potser busquen feina a can ICV!

Anònim ha dit...

He vist el manifest i està encapçalat per el van gaalista PITU ABRIL, per tant, esteu arribant a gent insòlita. Jo també us voto i la meva dona quasi quasi.

Anònim ha dit...

dimecres campanada roja i verda!

Anònim ha dit...

camats for president, visca icv i euia!