27 d’abril 2007

NORTHERN SOUL, NORTHERN FOOTBALL, NORTHERN LITERATURE

La vila de la fotografia es diu Haworth. Estem a Yorkshire. Anem a fer el trajecte de les germanes Brontë. El trajecte de la revolució industrial. El triangle Liverpool/Manchester-Leeds-York. El nord del northern soul. El nord del futbol múltiple: Manchester City (el de debó), Liverpool, Leeds Unided, Wigan, Bolton Wanderers, Blackburn Rovers. Xemenèies, estadis, literatura, northern soul. Com a casa, vaja! (és conya). Nota: Avui La Vanguardia anuncia el tancament del mític pub de Manchester on Marx&Engels intercanviaven les notes de El Capital.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira, t'anava a escriure un correu per comentar-t'ho. A veure si hi aneu i us preneu una Black Sheep Riggwelter Yorkshire Ale i brindeu a la salut de qui vulgueu! Bona escapada!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

bé, salut, tot i que la birreta del comptat de Calderdale, es diu TIMOTHY TAYLOR i vam brindar amb unes magnífiques GOLD de l'esmentada marca!!!! temperatura semifresca, poca bombolla i BITTER!!!!

Anònim ha dit...

JO VULL ANAR-HI!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Visca el canvi climàtic!!! (Xancletes a Gran Bretanya i xiruques a la Costa Brava)

I visquen els aterratges "sensibles", que fan retrobar el gust de trepitjar terra ferma (encara que sigui una terra dissortada ...)

Anònim ha dit...

no hi ha millor sensació que la de petar una tanca de finestra de bed&breakfast a yorkshire...i menjar pollastre vermell a york...i descubrir que el pernil de york és fictici!!!!

Anònim ha dit...

Potser sí. És millor la sensació de que et donin les gràcies cada cop que et porten alguna cosa, enlloc d'haver-les de donar tu, o de que sempre tinguis 4 salsetes iguals, vagis on vaigs (visca la globalització!!!), o poder comprar una caseta il·lustrada per 100.000 lliuretes, o d'anar a Moscu i a Egipte en mitja hora, o ....

NO NO, el millor de tot és la sinceritat i la VERDAD POR DELANTE. El millor de tot és que les manoples són evidents i explícites. VISCA LA FLEMA

Anònim ha dit...

manoples!!!! ells ho saben tot!!!! ells fan i desfan!!!! tajada!!!! braguetasso!!!toca-teja!!!!!un "sobre"!!!!

Anònim ha dit...

xupar del bote!!! 3%!!! parar la mà!!! enxufar!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

MIRI JOVE MONDEO:

LI DIC EN CATALÀ... PERQUÈ ET VAS GINYAR QUAN TENIES QUE VENIR AMB MÍ A LA FESTA BOTELLÓN DE YORK??? VAIG ENTRAR SOLET I TÚ ESTAVES GINYAT A LA PORTA. ESTÀ CLAR QUE VIATJO SOL DEL TOT.

PLAYS MY SONG:
"STANDING ON THE VERGE, GET IT ON"

records.

Lord Anson / Yorkshide

Anònim ha dit...

hostia,missatges xifrats entre tius xifrats, no?

Anònim ha dit...

no hi ha res xifrat, està senzillament "manoplat" i "conxorxat". Pur repartiment de beneficis.

Anònim ha dit...

quin xat nanos!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

escolta 77!!! etstú l'infiltrat anònim?

Anònim ha dit...

no soc cap 77

Anònim ha dit...

MÉS VAL SOL QUE MAL ACOMPANYAT MILORD, ara bé, i baixant el to, val a dir que vosté és un estrany company de viatge. Sempre sol i sempre me'l trobo.

Canviant de tema, i endinsant-nos en serendipiositats (ai 77, com l'hem trobat a faltar!!) que me n'ha de dir de les meravelloses connexions que descobrim de viatge (a casa vull dir). N'hem d'informar al mestre walserià, no creu? Potser el podríem convidar a fer una tasseta de tè a casa a les cinc, com és preceptiu.

I pel que fa al botellón de York, haig de dir-li que vaig preferir quedar-me amb les donzelles com un valerós cavaller medieval (d'altra banda, i com sabrà reconèixer, era el que s'esqueia en aquell context)

Anònim ha dit...

Cavaller Mondeo:
vos sou un pusilànim d'Islington. Davant dels seus dubtes, provi amb una caiguda en picat des d'un gratacels. Jo, cavaller de York, intentaré entrar a la festa de York, basicament per fer treball de camp, comprovar el consum de liquits, mesurar la capactitat del local, establir una normativa bàsica i estendre un informe perceptiu seguint el motllo de sa graciosa Majestat.

Anònim ha dit...

on para el dels setanta set ramons?

Guía del Alma ha dit...

Aquí hi ha marro!!!

Anònim ha dit...

sembla que això comença a internacionalitzar-se!

Anònim ha dit...

setantaset on ets?????

Anònim ha dit...

ese del 77

Anònim ha dit...

intueixo que sou uns experts en el tema industrial. podeu visitar el nostre web hoklo.blogspot.com

Anònim ha dit...

ostresssss com aneu xavals!