28 de març 2007

READY, STEADY, GO !

Imatge panoràmica d'una part de la llista municipal de la Coali de Premià de Mar (fins arribar als trenta noms, en falten alguns a la foto, i és que"en som molts més dels que ells volen i diuen").
Començant per dalt, d'esquerra a dreta: Vicenç (100% total), Jonatan (la sociologia habanera), Albert (el roig astut), Ernest (d'una saga a prova de bombes), Sòria (el factor Pirata), Jaume (l'astre dels pinzells, l'home tranquil), Rafa (el factor bolivià), Jordi (el barcelonisme arqueològic), Miquel (la connexió jamaicana), Judit (la darrera adquisició, solvència contrastada), la Toni (British Express), Rosa (la presidenta de l'Arcadi Oliveras Fan Club), Charo (l'eterna promesa), Teresa ("la chica embrujada"), Núria (l'enllaç del desert), Manel (el disc dur amb trompeta), José María (El cuirassat Potemkin), Àngel ("sempre seré Mod!"), Mudy ("to be... young, gifted & black"), Quim (el vostre alcalde), Anna (The Red Star ) i Alfonso (Les "barreras" antifeixistes).
Falten a la foto: Lluís, Núria R.,Alex, Carme, Tatiana, Pere, Xànxels i Andrés.

27 de maig: Ready, Steady, Go !

http://www.coaliciopremia.blogspot.com informació completa...


15 comentaris:

Anònim ha dit...

no sé si sou els millors, pero sou els més catxondos ((amb el permís del Patrick Premianenc))

Anònim ha dit...

pijos

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ostres, no m'havia adonat, així que som pijos, molt bona aquesta.

Anònim ha dit...

la sorpresa és el jaume: el candidat revelació

Anònim ha dit...

Lo de la chica embrujada parte el corazón. La clavasteis peña roja.

joan ha dit...

Com a can pistraus pensem, si l'objectiu són les persones i el nostre medi i no històries extranyes com la "moral", religions o economies... és que val la pena.

Endavant amb la moguda d'esquerres (més que res, sisplau!) amb l'ecologia (més que altres, per favor) i el catalanisme (en aquest ordre, demanaria..)

Opinió de can pistraus.. no voldria dividir ara! Molts ànims a tots i en especial al Salat! Grata sorpresa veure'l a la llista!

Espero veure'ns aviat!
apa(star fang!)

ric ha dit...

No concec a ningú, però em sembla que fan bona pinta tots aquests pijos, ei i pijes també.
Moltes felicitats, de tot cor, de debó, des de Rubí endavant.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

SR. PISTRAUS:

TENIR UNA CANTIMPLORA REGALIMANT LUCIDESA EN AQUEST BLOG... ÉS UN PLAER!
ESTIC AMB VOSTÈ: PRIMER ESQUERRES, SEGON ECOLOGIA I TERCER CATALANISME (I ENCARA HI AFEGIRIA UN QUART: INTERNACIONALISME, i UN CINQUÉ: LLETGISME!)

Anònim ha dit...

bona penya!

Anònim ha dit...

Alucinante, ciutadans que va de trasparentes y claros no quieren dar a conocer su programa para que los demas no se lo copien...la teoria de la conspiracion se esparce por Premià

Anònim ha dit...

Sr Pistraus,
estic d'acord amb vostè amb els principis que proposa, esquerres, ecologisme, catalanisme, i afegeixo de bon grat l'internacionalisme d'en Tati, però dissenteixo en l'ordre, perquè justament es tracta de principis i per tant no es poden ordenar.
El catalanisme el desdoblaria en dos, un és la defensa del fet cultural català (que ja fa molts anys un jove Tati em va fer entendre), i l'altre és el Barcelonisme, no futbolístic sinó en general. Em refereixo aquesta voluntat que compartim molts catalans de voler situar la nostra capital en el mapa del món, tant des del punt de vista econòmic com en l'artístic o en l'esportiu.

Anònim ha dit...

cert, Paccius, millor la suma caòtica que l'ordre ordinal, dit això Pistraus & Paccius, cantimplora perenne!

àngel

Anònim ha dit...

Fotografia resplandent, i dones i homes a la reraguarda fotogràfica. Persones dignes, persones humanes, persones amb qualitats humanes.
Un gran equip de treball. Felicitats!

Anònim ha dit...

l'equip està en marxa, fins i tot els 50 que no surten a la foto i aviat haurem de fer una empenta entre tots per afinar l'exit del dia 27 de maig

Anònim ha dit...

supercandidatura penya! un amic d'ERC em va preguntar com ens ho haviem muntat per abarcar tanta gent de mogudes diferents i estava admirat el noi.