16 de novembre 2006

LLUITA DE CLASSES A ESCALA LOCAL

Ahir, al ple municipal, van passar algunes coses noticiables. Hi ha dies que prefereixo pensar-les en clau marxista. Per això avui recomano que cliqueu el blog espectral de l'alter ego d'en Jacques Tati, i contempleu les invectives anticapitalistes del soterrani intempestiu premianenc (amb música de Jazz).
Cliqueu aquí mateix: http://www.premiademarx.blogspot.com

18 comentaris:

Anònim ha dit...

JODER!!!!!!!!!!!!!!!VAYA JOYA DE BLOG APARECE EN ESTA DIRECCIÓN!!!!!!!!!!!!!!ABAJO EL CAPITALISMO!!!!!!!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ep nois! què passa? s'ha posat de moda això dels pallassos? conyes a banda, la cosa del Pizarro i el PP al ple va ser bastant memorable en termes d'aparició espectral dels ecos xenopsicòtics.

Anònim ha dit...

FORA FEIXISTES I RACISTES DE L'AJUNTAMENT!

Anònim ha dit...

La verdad es que desconozco las competencias de la conselleria d'interior en materia de inmigracion, pero mis esperanzas como votante/simpatizante de ICV pasan por una actitud radical en esta materia.
¡Papeles para todos!

Anònim ha dit...

Ayer pudimos asistir una vez mas a una demostración de "arte represivo" por parte de nuestra querida policía estatutaria. Decenas de antidisturbios con licencia para golpear indiscriminadamente, secretas disfrazados de antisistema al mas puro estilo "Mortadelo", periodistas agredidos y amenazados, cargas indiscriminadas y violencia gratuita. Todo para detener a una decena de quinceañeros hiperhormonados que lanzaros botellas y petardos contra la delegación de gobierno, en definitiva lo que se suele llamar "una respuesta proporcionada". Lo va a tener crudo el Saura para amansar a las fieras....

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ja ho podeu ben dir, nanos. El Saura ho pot tenir cru per dues raons:

a) per fer-ho bé
b) per rebre la corresponsabilitat de la resta del govern en els seus errors i encerts

i suggereixo un altre debat:

a) jo, a títol personal estic per els "papers per a tots", és a dir per "papers per a ningú", ni jo vull el DNI, que coi!

b) és compatible un horitzó final de papers per a tots o de supresió dels carnets d'identitats...amb una politica gradual d'acollida i de més drets i deures?

INFORMACIÓ A "Opiniones de un payaso"

Les poques competències en matèria immigració de la generalitat estan al departament de governació (erc) i les d'interior són derivades. Els que pensem que la immigració és un tema social i de ciutadania, ho trobem encertat, doncs el tema en concret no ha de ser ni de seguretat ni d'interior ni d'ordre públic (com vol la dreta).

Sobre les carregues i abusos policials, caldrà que el saura (i qualsevol conseller conscient de forma part d'un govern unitari) siguin portadors d'un discurs discriminatori cap a aquells policies que facin disbarats. Tan bo és estar al servei dels ciutadans com desterrar actituts bèsties de mossos o altres uniformats.

NOTA: M'agradaria que les critiques que s'estan fent al saura abans de que sigui conseller d'interior, quan augmentin la setmana que vé, fossin tant objectives com les que es farien a qualsevol conseller que no porta aquests temes. el tòpic seguretat=dreta hauria de començar a desmuntar-se una mica. Mireu com apreta el Piqué (bona senyal) al Saura.

Anònim ha dit...

segur que montilla i carod, quan el JOAN SAURA tingui problemes, miraran cap a l'altre costat, un mirarà Montserrat i l'altra la Moncloa.

Anònim ha dit...

estaria bé que Interior fes una llista del xenofobs públics i els repassés la cartilla. I als fatxes també. proposta que faig al nou govern.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

així m'agrada, que reconduiu els comentaris en relació al tema que ocupa el "post", és a dir les lletanies dels Pizarros i peperos en el ple municipal. El "post" de sota ja pinta més adient per el tema del govern (i no només sobre el tema "interior", que ja en parlarem sovint i segur)

Anònim ha dit...

El PPizarro (por utilizar una especie de acronimo) es la parte mas ruidosa, visible y folclorica del racismo Premianenc, pero dada su pobre representatividad es, tambien, la menos peligrosa.
El verdadero racismo de nuestro pueblo, que lo hay y mucho, se esconde seguramente en bastantes ciudadanos (en el buen sentido de la palabra) supuestamente progresistas, en la mayoria del nacionalismo democratico y cristiano, en gran parte de la juventud, en muchos otros migrantes, etc y esta muy relacionado con el clasismo, con el miedo a la pobreza y con la ignorancia. Una loable inciciativa llevada a cabo por el ayuntamiento no puede maquillar ni hacernos olvidar la realidad social de nuestro entorno (el que pudimos ver cuando el conflicto de la mezquita).
Por suerte el fenomeno es imparable y en unos años podremos cantar a pleno pulmon: "El maresme lliure i tropical ja tenim mulatas un pas endevant!!"

Anònim ha dit...

"En qualsevol cas, no hi havia res en què el Cometa no estigués disposat a fer concessions, tret de la música. Ni les intenses discussions sobre política que mantenia amb els amics, ni les discussions sobre futbol el feien perdre la tolerància que era, precisament, el tret essencial de la seva personalitat: només la música."
Imma Monsó. "Un home de paraula"

Amic Tati, davant l'alarmant augment de la meva deballada de serotonina, produïda del tot segur per les darreres circumstàncies polítiques, vés qué en sóc de burra!, m'he vist obligada a prescindir totalment i sense prescripció mèdica dels afers locals i nacionals aamb certa connotació doncs, política. Donat què, el meu refugi és majorment literari, li lliuro amb tots els afectes quatre ratlles del darrer llibre de la Sra. Monsó. La causa de tal mostra i detall no deixa de ser del més evident.
Només em cal sí, recomanar-li aquest llibre-homenatge pòstum al senyor de la senyora Monsó que junt a uns tal Pavic i Petrovic m'han tornat la normalitat en el meu afer hormonal.
Suya afectísima.

P.D.i fent-ho venir a tomb: Brutal les "Opiniones de un payaso" ( novament surt la literatura) i perquè no les del senyor apodat item. que déu ni do!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ep! seny!

Anònim ha dit...

Cada día estais peor.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Celia! Ets la Celia de Ciutadans, oi? Et felicito per haver visitat el blog! efectivament, cada vegada estem pitjor, sobretot des de que els Ciutadans / el teu partit / ens han fet descobrir nous problemes addicionals a la nostra societat. Ara ja sabem que a banda dels problemes socials en tenim de tipus identitari i que vosaltres heu arribat en el moment precís per resoldre el caos. Benvinguts!
Posdata. si nno ets la Celia-de Ciutadans, demano disculpes i et saludo (tanmateix)

Anònim ha dit...

compte amb el barber Mauri de Premià de Mar, un ultra que xuleja al personal amb comentaris superracistes i que no es talla un pel (i sixò que és barber de professió)

Anònim ha dit...

Mauri fatxa, no prenguis el pel a la gent, fatxa i racista!

Anònim ha dit...

Aquest Mauri no s´ha vist que t´he el cor NEGRE i el cervell rapat. Donçs i si Mauri bé de MAuritània?
Com s´enterin els d´inmigració....