25 de setembre 2006

LLEF! LLEFIÀ?




Geografia del lletgisme: " Llef! " és el crit de guerra lletgista. Aleshores, Llefià, barri badaloní, podria ser capital del lletgisme o seu de l'aplec lletgista? Si voleu ampliar coneixements en la matèria lletgista, consulteu a la xarxa, el blog demoninat "yamshees en escabetx" en parla "a/bas/ta/ment". Premeu aquesta adreça: http://estanislau-verdet.blogspot.com

nota informativa: llef!, com Llefià, no és sinonim de cap "insult".

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Llefià i Llef, lletjos? doncs mira que Bufalà li va al darrera i apreta que no vegis

Anònim ha dit...

Doncs no parlem del Barri Curtet de Premià del Mal!

Anònim ha dit...

però el Cotet no és Lletgista, caldrà visitar el blog de l'estanislau verdet per concretar el concepte, és més complexe, és LLEF !

Rodolfo ha dit...

osti! ja sabem on celebrar les festes del club llamàntols en zel!

ja tenim barri!

Moltes Merces, Irenes, claudies, Mercromines i sinalefes, sr. Tati.

Anònim ha dit...

Senyor Verdet, com sempre als seus peus, ja sap, quan necessiti algú que li enllustri les catiusques...em teniu als seus peus!

Anònim ha dit...

Pues yo vivo en el Barrio y muy a gusto señor/a "Sobradet", que de un poco idem si que va vuesa merced. Visite el blog de Premià del Mal y verá de qué va el tema (si es que va de algo en concreto). Lo más peligroso de Premià de Mar no está en el Barrio Cotet precisamente, está en la derechona del Casc Antic y en los centenares de retrasados del "¡Mezquita no!" pero, fundamentalmente, en los Sobreadets y Sobradetes que son la mayoría de habitantes, abogados defensores del “yo hago mi vida y tal”. Asco, joder, asco.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

em sembla molt oportuna la intervenció de PEDRITO RUIZ, doncs el lletgisme no té res a veure amb la cosa social o amb dir disbarats sobre un barri com el Cotet o Llefià. El cas Llefià senzillament està relacionat amb el crit LLEF! i això no és despectriu. És senzillament LLEF!

Paul Walls ha dit...

Per mi queda clar. Un dels concerts de l'Estanislau Verdet i els Cantimplores Marramiau ha de ser al Llefià...

Paul Walls ha dit...

Bé, per mi ha quedat clar que Estanislau Verdet i els Cantimplores Marramiau hauran de fer un concert al Llefià, una de les nostres capitals...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Bé, Walls! almenys queda clar que el lletgisme adquireix topografia! tot i això, algú ha cregut que lletgisme era sinonim de "mal rotllo" i és el contrari. Aquest blogger no vol contribui a confusions. Cal celebrar el lletgisme! VIsca Llefià!

Anònim ha dit...

jo llefo
tu llefes
ell llefa
...

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

seguim amb les puntualitzacions:
segur que estarà d'acord el company Pedrito Ruiz en que ni tots els veïns del Barri Cotet, ni tots els veïns del Casc Antic, tenen la mateixa opinió sobre el que va representar la polèmica de la mezquita. A tots els barris hi va haver mal rollo antimezquita i a tots els barris també hi va haver-hi gent que no va seguir aquells penosa moguda xenofoba.
Aclarit aquest punt, tornem al LLEF ! i a la seva seu LLEFIÀ ! El lletgisme i l'abast del concepte...

la mirada ha dit...

Us recomano l'article que l'Stalker ha publicat a la web www.premiadelmal.com sobre el documental de creació, la televisió i la indústria audiovisual.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

A LA MIRADA DELS PREMIANENCS:
article captat, amic "mirón", el mareix dic. I molt bé per recordar al Quim Jordà, el Godard de Barcelona. I molt bé per el senyor que utilitza el aka Stalker per signar articles, doncs intueixo un homenatge a una de les millors pelis del segle, la peripècia espai-temps del Deu Tarkovski!!!!