22 de setembre 2006

LEO BASSI , EL PREGONER

AQUEST "POST" ESTÀ DESTINAT A LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE LEO BASSI , -PREGONER DE LA FESTA MAJOR DE PREMIÀ DE MAR DE 2007- (SI POT SER, QUE HO FACI EN ITALIÀ)



14 comentaris:

Anònim ha dit...

La clavaste Burt Lancaster. Me adhiero a la petición.

Anònim ha dit...

des de Mataró, una nova adhesió

Anònim ha dit...

si la música del pregó la posa el Verdet em semblarà un pregó del Bassi ben complet

Anònim ha dit...

preguem germans.

Anònim ha dit...

Empecemos a guardar celosamente todo tipo de fluidos corporales (propios o ajenos) para cargar las pistolas en las proximas fiestas.
Larga vida al bufón!!!

Anònim ha dit...

Veure l'Estanislau Verdet interpretant les seves fanfàrries de manera simultània a una performance del genial Bassi, pot tombar d'esquena. M'apunto.

Anònim ha dit...

En Leo Bassi no és de Convergència? Ho dic per l'edat que té i perquè cada dia el veig més moderat.

Izan ha dit...

Bassi pregoner!!!!!! Molt ben pensat. Potser passarà d'idiomes, potser passarà de protocols, potser se li fotarà les formes, i potser tant se li en foto el balcó de l'ajuntament.
Salut

Anònim ha dit...

Però en Leo Bassi no és aquell que sempre fa coses fastigoses? Ai! Uix! Només d'imaginar-me'l al balcó de la plaça Sant Jaume em venen basques. No pòdríem buscar un pallasso més suggerent per la quitxalla com ara en Tortell Poltrona?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Aina: podem fer compatible el gran Tortell Poltrona per al canalla i el Bassi a per els "canalles". Tot i això, després de les darreres declaracions americanes de l'Aznar, em sembla que ja tenim pregoner bufó vitalici.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jordi:

el Bassi moderat i convergent? no crec pas. La moderació del Bassi consisteix en el que va declarar a la Telemonegal quan va dir allò de que "la tele ja no serveix per transgredir" i que preferia der "carrer".

Anònim ha dit...

Si no mola Bassi meteis a la Bassinger de Nueve Semanas y Media cuando estaba jovencita y colosal la moza y si tampoco mola la Bassinger lo probamos con una basineta

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

D'acord: ho proposaré al Sr. Cassadesús, a veure que li sembla. Tot i que la propera festa najor igual ja tindrem un regidor (o regidora) de cultural diferent, qui sap, si de la coalició bassiana!

Anònim ha dit...

el Bassi a Premià és una utopia, el més normal serà el Joel Joan. Vade Retro!