24 de gener 2014

Kiko Amat a Premià de Mar amb ¡Pelea!


Els Amics d'Alan Smithee us convoquem a venir al local de la
Cooperativa de Consum Responsable Gafarrons a presenciar la xerrada explosiva d'en Kiko Amat titulada ¡ Pelea ! En Kiko ens visita per segona vegada. Ja és un dels nostres. Novel·lista, articulista (Rockdelux, Cultura/s), fan del pop, agitador subcultural (és un dels organitzadors de les jornades Primera Persona)...tot això (i molt més) és el que podem associar a la figura de Kiko Amat. El cicle Fora de Joc clava un nou episodi i adverteix d'alguns detalls:
* Podreu sopar a preus populars en el transcurs de la sessió. Hi haurà jalançia outsider amb pinxos ben regats amb cervesa.
* Sigueu puntuals...acte amb sopar inclòs! (optatiu)
* Si no sopeu, cap problema...l'entrada sempre és lliure.



Una foto de Premià De Marx Àngel.
 
Una mica de descripció (dels nostres companys de l'Ateneu Roig de Gràcia, on ja va actuar el Kiko Amat amb la seva ¡ Pelea !):

"...Neixes a la perifèria de Barcelona, ets adolescent i busques una identitat. L’acció és als carrers, ni internet ni els video jocs són un passatemps quotidià als 80 i més tard seran prohibitius per les famílies de classe obrera. L’incipient estat del benestar i els equipaments municipals són encara minsos i la diversió se la munta un mateix. De sobte et juntes al parc, a les recreatives o a l’institut amb altres com tu, que són rappers, rockers, punks, mods o heavies, i inicies una meravellosa experiència vital de socialització i de batalletes fins que coneixes a altres bandes juvenils com la teva amb les que congenies… o potser no. I d’aquest periple vital, a cop de pedra o baralla al barri o als concerts creix la teva personalitat. De tot això i moltes més coses ens parlarà en Kiko Amat, escriptor i agitador cultural gracienc d’origen santboià, que les va viure en persona i les ha inmortalitzat en novel·les i articles de manera profusa com reivindicació de les subcultures obreres i d’extraradi de les quals ningú o poca gent en parla..."
 
Una foto de Premià De Marx Àngel.