08 d’octubre 2012

Sound System: 10 anys de música a la ràdio local

En R77 i un servidor inaugurem la segona dècada davant dels micros de Ràdio Premià (95.2). Estem de celebració. 10 anys de voluntariat al servei de la causa, al marge dels dictats mercantils i de les rabioses actualitats. El programa és una declaració d'amor sonora i musical feta a partir dels nostres gustos i inquietuts. 10 anys fent xarxa i escampant gèneres i subgèneres des d'un Juke Box imaginari i inacabable. Jazz, Soul, Funk, R&B, Ska, Rocksteady, Reggae, Lounge, Pop, Rock'n'Roll, Rarities, Psychodèl·lia, Garatge, Acció, Remor...de tot i força i cada dimarts (i si hi ha algun impediment major: enllaunat i fidel a la cita). Aquests dotze mesos que van d'octubre a octubre, oferiran moltes inciciatives. Hem previst programes especials, material textual, imatges, concerts, festes, debats, tallers i el que calgui. Anirem assortint la fidel clientela amb tota la dedicació que mereix.

Enllaç al blog del programa i als seus arxius sonors:

Stereo-2. Comunitat sonora: SOUND SYSTEM 367: 10 ANYS DE ...stereo2soundsystem.blogspot.com/.../... -


Un tast dels materials que han passat per l'antena, aquí el teniu i en comptagotes. Keep The Faith!4 comentaris:

Stereo 2 ha dit...

Simplement emocionat, molt emocionat i content d'aquest viatge musical amb el retrobament de fa gairebé deu anys…
Ara, que estic compilant els guions de les temporades, m'adono (intempestivitat apart) de tot el que hem fet i lo bé que ens ho hem passat!!

Felicitats company…

…keep the faith, broda!!!

Genís Work Song ha dit...

Felicitats companys! El vostre és un exemple a seguir, fent radio local i acostant el costat més underground de la música i la cultura al poble!!

Salut i per molts anys!

Stereo 2 ha dit...

Ep Genís, moltes gràcies company!!
Disfrutem-ho tots ouh yeah :¬)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

salutacions transcomarcals als compas de Granollers.