18 d’agost 2010

Les bicicletes i l'estiu



Aquesta fotografia mostra l'espectre de les darreres rampes del Tourmalet en un dia de boira. Justament d'això es tracta. Mostrar les boires dalt del Tourmalet i recordar l'escalada d'enguany i les condicions d'aquesta. Una bona manera de retre homenatge -modest i romantic- a la pujada que identifica el Tour de França i la seva història. La quarta ascensió al cim en deu anys ha portat elements inesperats de meteorologia alterada. Un bon ensurt... venint de l'Aspin i tornant a l'Aspin fins Arreau. Un estrany plaer.

Meravellosa perspectiva del Pas de Peyrol (Puy Mary), una curta pujada de primera categoria (11/12 Km.) al bellmig del parc natural dels volcans de l'Auvernia. Molt recomanable. El circuït dels volcans passa per aquest Puy Mary i suma els colls de La Néronne, Saint Jacques i Légal. Un escenari magnífic de mitja/alta muntanya poc habitual en el Tour (tres anys enrera hi van passar). Aquest any el blog ha fet una bona performance al Massif Central. Segueix l'agost sobre rodes.


4 comentaris:

M ha dit...

ui les cames! felicitats Tati! ens veiem a Banyoles

David ha dit...

Caram, noi! Estàs en forma, eh? Jo només de veure'n les fotos ja em fan mal les cames! Salut!

Mireia ha dit...

Has pujat al Tourmalet?? Estàs fet un MÀQUINA ÀNGEL!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hola Mirèia, certament un bon Tourmalet fresquet enmig d'un estiu de calor intens i anades i tornades dalt de la bicicleta. En marxa el nou curs!