22 de juny 2007

PUNT DE FUGA I SOLSTICI.


Solstici a la vista. En temps de restriccions santjoaneres i petarderes, uns quans ens trobarem en un xiringuito premianenc, prendrem cava, menjarem coca (no pas "coca") i escoltarem el que un servidor punxarà, és a dir, una mescla de sonoritats jamaicanes, llatines, souls varis i estratosfèrics bizarres al servei de la causa.
El proper Sound System (ràdio premià, 95.2, dimarts a les 21 hores), inclourà un set dedicat a Fela Kuti, el messies anticolonial de la Nigèria dels 70!
Posat's a parlar d'Africa, em fa gràcia la polèmica muntada per la visita de quatre blaugranes al Mandela. La premsa indignada, ja! Quina gràcia, els periodistillos ara estan preocupats per la figura del Mandela i el món blaugrana. Si aquests "medias" parlessin integralment del Nelson Mandela, ai!, haurien de parlar del comunista Mandela, aleshores, a banda de glossar al lider antiapartheid, es podria nodrir la cultura política del personal parapolític amb la biografia combativa del roig Mandela. Però, aleshores, el grup Godó, rebaixaria el seu ímpetu reivindicatiu. No fos cas que Nelson Mandela, comunista anticolonialista i antiracista, aparegués massa ben acompayat.
Ja ho deien els Special Aka: Free Nelson Mandela! Que diferent sonava aleshores, sense papanatismes de darrera hora!
Bé, bon Sant Joan! Solstici i Punt de Fuga!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

flipo de gust tati! el mandela era comunista de primera línia però no queda bé recordar-ho.

Izan ha dit...

bon Sant Joan company, bona revetlla!!!


Salut i unitat.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Ben mirat vull matisar alguna cosa, quan parlo de "periodistillos" faig referència a uns quans, no a tots, ja que no m'agrada generalitzar, com no m'agrada la cantarella del "tots els polítics són iguals".

En quan a la revetlla, ja passada, cal dir que no va sortit bé el tema musical, una averia múltiple va inutilitzar l'equip de so...

Tot sigui dit, la platja feia goig amb tantes rotllanes de gent, de petits focs, de torxes, etc...

També impactava la visió espectral del vaixell reposa-sorres en plena acció nocturna. Semblava una nau fantasma.

Anònim ha dit...

kin blog més collont que tens !!!
l'apunto !!

Anònim ha dit...

Has de llegir l'article del diumenge del David Madi al Periodico...el dvdista ataca de nou.