03 de gener 2007

BON 07 I BOND OO7 !



















Tot i que és un joc de paraules i números relativament graciós, aquest any he enviat el meu missatge d'any nou amb aquesta afirmació: Bond 007 ! Bon 07 !.
Superats els primers esculls del continuum nadalenc, amb visites a superficies comercials i apats diversos, faig una ràpida crònica de quatre punts de transició entre l'any que deixem i l'any present. M'he proposat de fer-me, -i he fet diana-, un blindatge dels efectes nadalòides secundaris (Ep!: cap objecció a la celebració de les festes, ja siguin laiques o religioses). Armat amb una novel·la sobre suididis col·lectius i bones maneres d'afrontar les grans decisions (Nick Hornby "en picado"), he aprofitat els dies, entre apat i sortida ciclística, i les nits de lluna quasi plena, amb lectures disperses (temes: els diaris de Sam Sheppard en una gira de Bob Dylan, o sobre la negativitat segons Jean-Luc Nancy i, sobretot, l'autoanàlisi d'un sociòleg escrit per el mestre Bourdieu, collita Jordi Tria -amic i soci del club de l'anti-"sihomisme", del qual, aviat i segur, en parlarem en aquest blog d'intempestiva existència-). Comencem, doncs, el calendari 007, amb dispersió i amb un diagrama mínim de recursos vitals.
Primer punt: no confondre les coses en matèria Bond. Bond, 007, només n'hi ha un, el vertader, Sean Connery i, sobretot, una peli infinita: contra el Dr. No (es reprodueix el cartell en aquest post), que es desenvolupa a l'illa del tresor, a les costes i muntanyes de Jamaica (cliqueu: http://stereo2soundsystem.blogspot.com i podreu seguir, entre d'altres, la pista que enllaça Jamaica i Premià de Mar).
Segon punt: en Ramon Sala i aquest servidor ens proposem un objectiu cicloturista que hem batejat amb el nom de Alta Savòia 2007. A la foto de dalt apareix la senyalització d'un dels ports previstos, el mític Cormet de Roselend!
Tercer punt: els d'ICV-EUiA-EPM de Premià de Mar, han crescut amb noves incorporacions, gent provinent d'EUiA, del món cooperatiu i dels barris més marginals de la vila. Més important que un bon resultat electoral municipal -que el tindrem-, estem en condicions de fer realitat el caràcter sociopolític de la "Coali", per començar ja tenim un local que acull actes variats, des de festes de cap d'any o de Sant Joan fins a reunions de treball i conferències, passant per l'assaig d'un grup teatral. Encara, però, s'han de tancar les obres de restauració i habilitació d'espais. Vindran altres activitats confirmades: tallers i cursos sindicals, atenció als treballadors immigrants a càrrec de gent de CCOO, cicles de cinema, sessions de disc-fòrum i un parell d'exposicions. Més informació, cliqueu: http://www.coaliciopremia.blogspot.com .
Quart punt: El llibre del col·lectiu Stereo2, amb denominació Discothèque, que ja està en fase inicial... I, parlant de sonoritats, heus aquí les adquisicions discogràfiques de les molt naladenques festes: Johnny Osbourne (crooner rastaman, collita Studio One), Bill Carrothers (pianista innovador en temps de massa rèpliques i relectures acadèmiques del jazz), la super-session de Mike Bloomfield, Stephen Stills i Al Kooper, o, dit d'una altra manera, la cara oculta del millor blues blanc dels seixanta. Bloomfield tocava la Fender Telecaster al disc que dóna nom a aquest blog: Highway 61 Revisited.
"Lo dicho": Bond 007!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims i segur que ens trobarem a moltes d'aquestes lectures, discos i idees de canvi social i bon rotllo. També et passo un Bond 007 i abraçada mataronina

Anònim ha dit...

Bon(d)a idea i Bon(d) 007 a l'angel psicodèlic que fa un blog collonut a la xarxa dels lluitadors alegres

Anònim ha dit...

festa gran al blog de l'agent 007

Anònim ha dit...

MOLT BONA MÚSICA PER CAP D'ANY AL LOCAL I ARA VEIG QUE ENS PARLES DEL STILLS I ÉS FANTASTIC

Anònim ha dit...

Johnny Osbourne??? mmm... quin gust.... mmm..


Truth and Rights!

Anònim ha dit...

SI HOMEE!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Què millor, Barballarga, que un Osbourne d'hivern amb una copa de Osborne calenta al costat! (i amb el toro d'Osborne, per provocar als del ruc!)

Anònim ha dit...

els hotels d'Islington, teneN WC i dutxa en condicions humanes?

Anònim ha dit...

són saunes sadomasoquistes per a hooligans ociosos

Anònim ha dit...

ostres! jo m'hi apunto!

Anònim ha dit...

Long life to Sean Connery i totes les highlands amb els seus maltes i les seves kilts -sobretot la dels Wallace, què carai-!

Compte que el mascle alfa tornarà a repetir en una pel·li de l'Indy i fa poc va seure al Camp Nou!

Bony 07 a nivell personal, local i social!

Anònim ha dit...

Aprenent de viatger i i enamorat de les muntanyes ofereix xerada sobre l'altiplà Bolivià i sobre l'ascensió a un quasi 7000.
I desitja un Bon 2007!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

prenc nota company muntanyer!